Как се правят пари само от фитнес в Instagram?

Лита Люис – от корпоративната стълбица до фитнес треньор
19 юли 2016 22:28,
0

Въпреки че има успешен бизнес, тя не смята парите за приоритет. "По ирония на съдбата нямам интерес да ставам звезда или да изкарвам купища пари. Не съм мотивирана от тях." Снимка: Instagram

Лита Люис е популярен фитнес треньор, който постига популярността си само чрез Instagram, където има над 400 000 последователи.

Към днешна дата се радва на шестцифрената си "заплата" от процъвтяващия бизнес с фитнес, който върти, но определено не е било лесно да стигне до тук.

Преди време се е наложило да напусне сигурната си корпоративна позиция в Щатите и то след раздяла с приятеля си, което пък е довело до стопяване на нейните спестявания, докато бизнесът потръгне.

Пред Business Insider Люис споделя следното: "Изведнъж се оказа, че добре платената ми и сигурна работа не само не беше удовлетворяваща, но и отнемаше прекалено много от времето и енергията ми, но без да ми даваше възможност да постигна основната цел в живота си - да помагам на другите да усъвършенстват себе си, особено в трудни за тях времена".

В снимките от нейния Instagram профил може да видите историята, която я довежда до днешната популярност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: фитнесInstagramЛита Люис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации