Едно разплакано момче! Кийтън, недей! Не си грозник, а си смел!

Емоционалният му разказ предизвика вълна от съпричастност в мрежите
13 дек 2017 10:45,
151

Едно момче, което стана обект на подигравки в училище, трогна целия свят с поста си във Facebook.

Емоционалният разказ на детето предизвика вълна от съпричастност сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Кийтън Джоунс разказва през сълзи за всекидневния тормоз и унижение, на които е подложен в училище.

"Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник. Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво", казва момчето във видеото си.

"Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб. Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво", казва момчето със сълзи в очите.

"Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни", казва Кийтън и добавя: "Сигурно един ден ще бъда по-добър".

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го запише, след като се наложило да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола.

Оттогава видеото е гледано близо 30 млн. пъти, а момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича "смел", защото е намерил сили да премине през трудностите.

"Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг", призова певицата Кейти Пери.
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, на злото трябва да се отвърне, но много по-важно е да нямаш зло в себе си.Достойни за съжаление са тези, които отвръщат на злото, защото са озлобени.За един добър човек е много по-трудно да отвърне на злото, просто защото няма зло в себе си.Засрамете се, много лесно раздавате мнения за това какво е да си "мъж" .Тук имаме едно наранено дете, което не допуска злото в себе си.
123
4
 
2
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До 120А как стават нещата-с циврене ли? На злото не трябва да се отстъпва.Един мъж трябва да си защитава достойнството, а не да плаче като момиче.И не знам какво разбираш под"затова сме на това дередже", ама случката става в американско училище. Ако се тръгне с подобни обобщения, то американците трябва да правят обощения за цялото общество и дереджето им.Ама не го правят, защото е частен случай.
122
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова силни и доблестни мъже има в тая България, а положението е толкова зле.
121
2
 
4
 
! Отговори
Лу преди 6 години
Слънчево детенце. Най болят детските сълзи. На тези години толкова болка е събрал. И все още таи любов...не ярост и злоба. Силен си миличък. 💗💗💗💗💗
120
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До вергилТе затуй сме на това дередже. Щото от деца сме научени, че само с бой стават нещата.
119
4
 
3
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Вместо да реве да се беше погрижил за решение на проблема. И аз като дете бях много слабичък и носех очила.Поради което други момчета се опитваха да ме тормозят.Но още при първият тормоз скачах на бой.При втори опит за тормоз също скачах на бой.Ядех бой щото бях слабичък ама и аз удрях здраво.Трети път никой не посмя да ме закачи.Това се случваше и в трите училища, където учих.А сега е пълно с ревльовци.И като го гледам този хич не е слаб.
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче е златно, защото болката му е, че няма справедливост и човещина.Това е болка на цялото човечество.Достатъчно е да прочетем коментарите тук, за видим как деградират хората.Но това дете няма да деградира.
117
1
 
5
 
! Отговори
Това момче преди 6 години
не е грозно.Чудя се на майка му!
116
16
 
3
 
! Отговори
Мъж на място преди 6 години
*** верно си е грозноватичък. Тоо скоро нема да топне пацата.....
115
4
 
12
 
! Отговори
до ВТРЕЩЕН преди 6 години
Кънчо, я да видим твоята хубава мутра. Не се знае какъв запъртък си ама коментираш хората.
114
5
 
3
 
! Отговори
Аз мисля преди 6 години
точно като Ак47!!! Напълно прав е!!!
113
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДзъМоже да ти се иска да изтрепеш бая народ,заради някаква си обида(че са те нарекли очилатко),но знай,че ако направиш такава глупост, затворниците в пандиза няма да ти козируват. Ти на тях ще им козируваш.
112
7
 
8
 
! Отговори
Ак47 преди 6 години
Още един др.Лектър,виждам го на 18г с калашника по коридорите на даскалото.Типично за Америка.
111
27
 
7
 
! Отговори
Втрещен преди 6 години
Ами ... грозен е младежа. Ама много! Пък като реди сълзи и сополи си е направо гротеска. Какво да кажа?! Че е мистър ли ?
110
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стари новини. Майката бе изобличена вече преди 1 ден, че единственото което търси е пари от хората....
109
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименвече е научил важен житейски урок - когато изпадне в затруднение или е поставен пред проблем - да циври с всички сили вместо да се събере и противопостави, или да намери изход от ситуациятa-------------------- Aко ти си се родил с изгустирана физиономия, ще те видя как ще събереш сили и ще излезеш от ситуацията. Дори да ги пребиеш всичките, пак ще ти се присмиват за гърба, а ако някое момиче ти пусне, ще е на половин литър водка. Поне трай като си прос, да не се излагаш.
108
1
 
16
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 6 години
Аз виждам едно съвсем нормално, но дълбоко наранено момче. Ще преодолее обидата и сам ще разбере, кои са приятелите му и кои са важните неща в живота.Айнщайн също не е печелил конкурси за красота.Красивите момичета по някаква странна логика предпочитат не особено хубавите момчетаЧесто виждам 40кг "балеринки" на 9 год. със самочувствие на мис "Вселена", които се подиграват на талантливите и хубави момиченца, защото нямали последния модел на въйфон...Повечето грози патета стават грозни патки...
107
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен в казармата ме тормозиха жестоко, дори мислех да ги изпозастрелям на някой караул . Слава Богу,че не го направих . Всичко идва от семейното възпитание, а много родители дори настояват детето да бъде пробивно, нахално,агресивно за негово добро уж.
106
3
 
4
 
! Отговори
до 100 преди 6 години
Може би не е тук е мястото, но звучиш правдоподобно, което означава, че все пак сме минали по пътя на дарвиновата еволюция а не сме сътворени директно като човеци, още по малко излезли от райската градина :)
105
1
 
16
 
! Отговори
nina преди 6 години
Така че реакцията на това дете е напълно нормална,боли го и се опитва да освободи болката си.Няма нищо срамно в това.Срамното,подлото и низкото са подигравките,на които е било подложено детето.

Спонсорирани публикации