Ще има ли продължение на "Жокера"?

Според Хоакин Финикс е възможно
5 ное 2019 08:10, Нели Христова
6
Ще има ли продължение на "Жокера"?
Снимка: Reuters

Актьорът Хоакин Финикс намекна, че е възможно филмът "Жокера", който очарова критиката на кинофестивала във Венеция и спечели приза "Златен лъв", да се сдобие с продължение, съобщи Контактмюзик.

Четиридесет и пет годишният Финикс, чието превъплъщение в образа на Жокера беше окачествено като "сензационно", споделя, че с режисьора Тод Филипс са обсъждали подобна възможност още преди филмът да излезе на екран.
"Дълго преди "Жокера" да тръгне по кината или да имаме идея дали ще бъде успешен, разговаряхме с Тод за възможни продължения. Още през втората или третата снимачна седмица го попитах дали може да започне да работи над продължение, тъй като има още много за изследване. Този персонаж може да намери място във всеки филм", разказва Хоакин Финикс за "Лос Анджелис таймс".

Режисьорът Тод Филипс преди е споделял, че "Жокера" е планиран като самостоятелен филм, но с Хоакин Финикс могат да заснемат друг, ако се намери достатъчно "завладяваща творческа причина". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
Лея преди 4 години
Това българите сме егати простия народ!Тия хорица сигурно не намират за нужно или интересно да изгледат нещо дълбоко смислено и покъртително но със сигурност са верни фенове на чалгата която не само накара половината български народ да изпростее зверски но и дърпа яко мангизи от любителите на" музиката за душата".И това ако не е простотия и лицемерие...
5
1
 
8
 
! Отговори
Ghost преди 4 години
Не е част от Батман. Друг е акцентът в този филм.
4
14
 
9
 
! Отговори
ПЪЛНА БОЗА преди 4 години
Фимлите се правят не, за да са шедьоври, а за да изцоцат парите на наивниците, които ги гледат. Този нов "шедьовър" беше покъртително ***, но с маркетингова стратегия, която му гарантира 800 млн. $ в първите дни след премиерата му. Това е и единственият мотив за продължение. Финалът щеше да е идеален, ако главният герой се беше самоубил, но вместо това уби в ефир водещия на "Шоуто на слави", защото онзи не разбирал от хумор и беше блокчето в доминото, което предизвика верижна реакция от бунтове.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е част от оня безконечен сериал за батмана, нали? Не, мерси!
2
18
 
3
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Искаме още от жокера на Джаред Лето!
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Филмът е шедьовър

Спонсорирани публикации