Арестуваха жена заради секс на собствения й балкон

Смущаващата морала случка е от Хонконг
11 юни 2022 23:15, Красимир Ангелов
118
Арестуваха жена заради секс на собствения й балкон
Снимка: БГНЕС

В Хонконг 36-годишна жена беше арестувана заради секс с любовника си на остъкления балкон на апартамента си, съобщи South China Morning Post.

16-секундният клип, на който двойката се забавлява в многоетажен апартамент, очевидно е заснет от прозорец отсреща.

Заради видеото, добило популярност, полицията е задържала жената, заснета на видеото, и в момента издирва партньора й. Героинята на видеото е обвинена в публична обида на обществения морал и може да бъде осъдена до 7 години затвор. Жената отказа да даде показания, съобщава БГНЕС.

Адвокат Алберт Лук Уай-Хун, с когото журналистите се свързаха за коментар, каза, че инцидентът е по-подходящ за непристойно поведение, като за такова нарушение извършителят може да бъде осъден на 6 месеца затвор и глоба от 1000 хонконгски долара. Специалистът обясни, че балконът е частна зона, което означава, че формално половото сношение не е станало на публично място, но може да бъде наблюдавано от случайни зрители.

Към момента жената е пусната под гаранция, но е длъжна да се яви в полицията през юли. Разследването на инцидента продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Хонконгвлюбена двойка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ МУ КАЖИ И МАЙ НАТА МУ ТИ МОМЕНТАЛНО ТЕГЛИ!
36
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква епохална новина. Достойна за този сайт. Как не сте я сложили още като водеща, не знам.
35
11
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТО И С БИНОКЪЛ МОЖЕ ДА ВИДИШ КАКВО СТАВА ВЪТРЕ В АПАРТАМЕНТА НЕ САМО НА БАЛКОНА! ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА Е ОСЪДЕН В ФАЩ ЗА ПОДОБНО НЕЩО!!! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ СА МНОГО МОРАЛНИ :D НО ДА УБИЕЩ СЪСЕДА ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ ЗЕМЯТА БИЛО СЪЩО МОРАЛНО! ПО ТОЧНО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ДАВАТ 5 ПАРИ ЗА МОРАЛА ВСИЧКО Е ТЕАТРО!
34
15
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ХОРАТА СА НАПЪЛНО ЛИШЕНИ ОТ ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЧИСТОТО ЗЛО ПУТЛЕРОВИЯ!
33
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Колкото повече време минава, толкова повече се радвам, че живея в България. Ние сме нормални хора, а света и на изток и на запад е напълно откачил" _____________ Радвам се и аз, но се натъжавам, че няма да е за дълго.
32
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целия свят откачи. Ние българите живеем в една от малкото свободни държави, където не се среля по улиците. Успеем ли да преодолеем корупцията, безхаберието и моралния упадък, ще бъде рай!
31
3
 
24
 
! Отговори
ДоАлтерниращ веганис преди 1 година
В Европа ще му пукнат кофата ако снима непозволено, но ако на терасата са с еропейски ценности - двама мъже, и още повече ако единия е арабски бежанец например, или по - тъмен
30
4
 
8
 
! Отговори
Къде е преди 1 година
видеото?
29
3
 
18
 
! Отговори
Яна до 66 преди 1 година
Мъжа ми просто е алкохолик и изобщо не го интересува семейството,а и изцяло аз го издържам. Естествено не му купувам пиене,но той все намира как да се издокара.
28
2
 
12
 
! Отговори
Бай... преди 1 година
А как е в Нидерландия където нямат пердета на прозорците ?
27
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали му го е лапала. Щот тук в Б-я са все порядъчни жените и никак не лапат
26
5
 
12
 
! Отговори
Яна преди 1 година
На мен вуйна ми направи подобен проблем и то не на балкона. В мазето с вуйчо слезнохме за буркани и там за пореден път се забавлявахме,когато вуйна влезна и ме наричаше как ли не. Малкият ми е от вуйчо,а големият от свекъра. Не съм няква си да обикалям с разни мъже по улиците.
25
3
 
3
 
! Отговори
до Алтерниращ вегани преди 1 година
Балкона ти е видим за всички бе Айнщайн. А сексът там се води непристойно поведение във всяка точка на света. Няма да е проблем само ако не го правите над нивото на прозорците и само ако няма по-висока сграда наоколо за да видят жителите какво става долу.
24
2
 
4
 
! Отговори
до Алтерниращ вегани преди 1 година
В никоя цивилизована страна по света не можеш да правиш секс на място, където всички могат да станат свидетели на акта. Запознай се със законите, защото вече излагаш яко.
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е щом не е министър председател и началника на кабинета му не е проблем..може.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Балконът е част от жилището. Той е не е нещо различно от леглото в спалнята."_____Запознай се с термина "непристойно поведение" преди да ми обясняваш. Това нито в Европа, нито в САЩ не минава безнаказано. Даже са ти цитирали мнение на адвокат в статията.
21
6
 
7
 
! Отговори
до Алтерниращ вегани преди 1 година
"Всъщност някъв первезник е гледал докато те са правили някакви лични работи в жилището им. И отгоре на всичкото ги е снимал. И публикувал видеото, очевидно без тяхно знание и/или съгласие"_____Щеше да е перверзник ако надничаше на закрито място, а тези го правят пред очите на всички с видимост към балкона. Ами ако не беше този, а беше дете, което просто е излязло на терасата и се е натъкнало на гледката. Как ще му го обясниш?
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Арестуваха жена заради секс на собствения й балкон"_____Какво значение има, че е собственият й балкон? Хората, които притежават парцели в населени места означава ли че могат да правят секс на улицата пред очите на всички? Морал е ключовата думичка.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Света вече отива на нивото на животните, кой, кога, къде му скимне. Явно много малко човеци има. Има едни усещания които отличават човека от животинския род.
18
3
 
13
 
! Отговори
Кирил Петков преди 1 година
А моята Лена е винаги свежа и гладко обръсната. ;)

Спонсорирани публикации