Летни обувки - еспадрилите никога не остаряват

Кейт Мидълтън заложи на любимитя си за своя визита
2 юни 2023 00:13, Иванка Гъркова
6
Летни обувки - еспадрилите никога не остаряват
IStockphoto

Еспадрилите са класика за лятото. Удобни и ефектни, те са идеални за ежедневието или почивката на море. И могат да заместят любимите ви сандали на ток, с които не може да издържите по цял ден. И за разлика от маратонките и белите кецове, са по-елегантни и отиват на повече свежи визии.

Може да се каже, че перфектният баланс на обувки за горещия сезон идва под формата на еспадрили. Тези обувки се отличават със симпатична плетена подметка. Има няколко разновидности – например по-високи, тип танк или пък затворени/ с отворени пръсти. Освен това някои са са със симпатични малки каишки. Комбинират се с много плажни чанти или плетени с кожени дръжки.
 
Добре е да имаме по чифт еспадрили, които да носим с ефирния си копринен комплект от панталон и широка риза. Или пък да ги съчетаем с дълга рокля с флорални мотиви или пък миди дънкова пола с моряшка тениска/потник. Всичко е въпрос на предпочитания!
 
Кейт Мидълтън показа перфектните еспадрили
 
Още преди настъпването на пролетта, макар и във Великобритания да вали, съпругата на принц Уилям вече извади любимите си бежови еспадрили. Тя се появи с тях по време на посещението си на изложението в Челси.
 
Принцесата на Уелс обува въпросните летни обувки не за първи път. И реши да съчетае светлорозовата си рокля с еспадрилки с връзки с пискюли на глезените.
 
Светлокафявият велурен чифт обувки на принцеса Кейт изглежда подхожда на обстановката на събитието, което не е строго официално. Те са на марката Castañer, леко повдигнати с подметка тип танк.
 

Ботуши от деним – отново на мода за пролет/лято 2023

Зелен лайм добавя повече блясък в ежедневното ви облекло

Вратовръзка – водещ аксесоар в женските пролетни визии

Какви еспадрили да носите това лято?
 
 
Еспадрилите на Кейт Мидълтън – повдигнати, с ратанова или подметка със слама, са най-разпространеният тип на пазара. Докато едни модели са с каишки, други са със симпатични връзки. Но има и други модели, които заслужават вниманието ви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не се вмирисват, защото са от естествено влакно. И са много удобни за сухи места. Тези танкове не са никакви еспадрили. Нито пък платформите, претендиращи за това. Само са декорирани отвън с естественото влакно, а иначе са гуменки, които се вмирисват и у биват краката. И на бос крак става, но не и където е минало поредното куче да се из ходи. Сред природата, на плажа и т.н. става и за боси крака.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В нашата провинция им казват "тичанки".
2
1
 
7
 
! Отговори
Прозтаг преди 10 месеца
Шляпaйтe боси щот баба казваше че от това растат бoзкuтe!
1
0
 
6
 
! Отговори
Бозица Кирилова преди 10 месеца
Борса по асфалта вървя си, свupкaм си и нищо не мисля. Просто детски навик още в мен живее.