Милион наследство, че си въртял волана

Богаташ завеща колосални суми на своя шофьор и портиер
Обновена: 31 яну 2012 15:13 | 31 яну 2012 13:52,
30
Милион наследство, че си въртял волана
Снимка: Reuters

Милионерите понякога показват милосърдие преди своята кончина и не оставят своите най-доверени работници да разчитат на някаква благословия от наследниците.

Американският богаташ Алън Мелцер, бивш шеф на звукозаписната компания "Уайнд-ъп рекърдс", завещал малко преди да почине 1,5 милиона долара на шофьора и портиера си.

Жан Лаборд, който возел милионера, станал с 1 милион долара по-богат след смъртта му. Той се е зарекъл на всяка годишнина да бъде на гроба на своя благодетел с букет цветя.

"Въпреки че станах богат, не мога да кажа, че съм много радостен от това, защото Алън вече не е сред нас. Той беше чудесен човек и ведрото настроение никога не го напускаше", спомня си личният му шофьор.

Не по-малко изненадан останал портиерът Шамил Демираж, който ще трябва да приеме факта, че шефа му си е отишъл с 500 хиляди долара в банковата си сметка.

"Бяхме добри приятели, но такъв жест не съм очаквал", казва Демираж. Той е отварял в продължение на дълги години врата в дома на Мелцер в Манхатън.

Мелцър почина през октомври миналата година, като по-рано се разведе със съпругата си Даяна, с която беше женен в продължение на 13 години. Двойката нямаше деца.

Най-ощетена е именно Даяна, която няма да получи и цент от наследството му, което се оценява на повече от 10 милиона долара.

В коментарите си тя се прави на хладнокръвна и демонстрира непукизъм след като бе огласено разпределението на богатството на Алън Мелцер.

"Той остави парите си на когото си поиска. Ние сме разведени и на мен ми е абсолютно все едно на кого е завещал своите милиони", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
17
 
! Отговори
offline преди 12 години
"коласални суми " ...страшни сте dnes.bg :)))))))
4
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари. Нека си опитаме късмета
3
6
 
31
 
! Отговори
ШИЗОФРЕНИК преди 12 години
ТОЗИ АКО БЕШЕ БЪЛГАРИН ЦВЕТАНОВИТЕ ДА БЯХА ГО ОТВЛЕКЛИ ВЕЧЕ,СЪС ТАЗИ НОВИНА ДРАЗНИТЕ ЦЕЦО ЕЙ
2
2
 
45
 
! Отговори
1 преди 12 години
Е чак пък евала, 99% е сигурно, че се пука от яд:)))
1
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евала на жената че не иска пари но честно казано за първи път чувам за такава!