Адел иска деца и семейство, слиза от сцената

Певицата смята да се оттеглиза 5 години от музиката
Обновена: 15 фев 2012 10:41 | 15 фев 2012 10:41,
6
 Адел иска деца и семейство, слиза от сцената
За Адел приоритет е новата й любов, а не наградите. Снимка: Reuters
Адел, която обра грамофончетата на тазгодишните награди Грами, учудващо каза, че се оттегля от музиката за пет години.
 
Причината за това решение е, че певицата иска да се концентрира върху връзката си с новия си приятел. Адел мисли да се оттегли от музикалната индустрия докато не е готова да се завърне, когато вече може да напише "весела песен".
 
"От сега нататък ще имам достатъчно време, в което ще мога да напиша весела песен. Ще бъда влюбена и щастлива. След това не знам какво ще правя. Ще се оженя. Ще имам няколко деца", разказва певицата.
 
Това нейно решение най-вероятно е повлияно от интервюто, което даде тя наскоро, казвайки, че й е писнало да бъде "кисела вещица", и че никога няма да напише друг албум за раздяла.
 
Адел спечели шест награди Грами на церемонията в неделя вечер, а продуцентът на албума й "21" Пол Епуорт беше избран за Продуцент на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Адел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е тая излезе умна - гушкаш 10 милиона и се спасяваш в горите тилилейски и си свиркаш, а не крек, марихуана и антидепресанти - take the money and run
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Адел Лори Блу Адкинс - Адел, е английска изпълнителка и автор на песни. Pодена е на 5 май 1988 г в Тотнъм Великобритания - възраст 23 години. - - - 12 милиона продажби за 10 месеца, е събитие, което не се е случвало от 2002 година насам!
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората тия работи с децата между другото ги правят. Преставяш ли си Тина Търнър да си вземе през 70-те години почивка 5 години, та да си прави деца. Нали след 5 години всички вече ще са я забравили. Желязото се кове докато е горещо. След 5г я камилата, я камиларя и никой няма да си спомня за Адел. Ще трябва да направи нов бомбастичен проект, а това не е толкова лесно. След големите успехи идват понякога големи провали. Така, че идеята й за 5годишна пауза е глупава.
2
10
 
3
 
! Отговори
Айтоски селтак преди 12 години
Хубаво пее, но с пеенето всичко се изчерпва. Малко е Истамбулска мечта.
1
8
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
tя на колко е? прилича на лелка... доста даже