Отказалите се от концерти Groove Armada идват за Elevation

Breakage и Mickey Moonlight също на фестивала
Обновена: 12 апр 2012 11:44 | 12 апр 2012 11:44,
4
Отказалите се от концерти Groove Armada идват за Elevation
Анди Като и Том Финдли от Groove Armada идват за феста в края на юни. Снимка: Getty Images

Въпреки че все още не е обявено официално къде ще се състои второто издание на Elevation 2012, списъкът с артисти, които ще участват нараства.

След потвърдениете Ерика Баду, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, организаторите обявиха още три имена за главната сцена - Groove Armada, Breakage и Mickey Moonlight.

Интересен е фактът че електронното дуо Groove Armada обяви през септември 2010 година, че спират с турнетата и концертите на живо. На българския фестивал те ще представят на българската публика новото си шоу Red Light "Decks & FX".

Майк Силвър, познат като Mickey Moonlight, пък ще бъде част от диджей сцената със своя сет, в който ще преобладава дръм енд бейс и дъбстеп.

Breakage (Джеймс Бойл) се е доказал като един от най-разнообразните изпълнители, на която и да е съвременна сцена, заради лекотата, с която преминава през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп.
 
Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
sooosooo преди 12 години
След като GA са се навили да отидат на един фест с не толкова добра репутация и дългогодишна история, няма да се учудя ако случайно се появят на още цял куп други фестове това лято ...и за най-голяма изненада на Е организаторите, двамата британци са на 22 юни на Isle Of Wight Festival и на 26 август на Creamfields, потвъдено от самите тях. :)
1
4
 
2
 
! Отговори
аз преди 12 години
fool me once - shame on youfool me twice - shame on ME елевейшън 2ри път - НЕ