Бодигард на Джако бил биологичен баща на Бланкет

Мат Фидис завежда дело за права над 10-годишното момче
18 апр 2012 19:18,
20
Бодигард на Джако бил биологичен баща на Бланкет
Фидис твърди, че е баща на Бланкет (в средата). Снимка: Getty Images

Бивш бодигард на Майкъл Джексън започва съдебна процедура, за да докаже, че е бащата на малкия син Бланкет на покойния певец.

Мат Фидис, майстор по бойни изкуства, е бил охрана на покойната поп звезда във Великобритания. Той смята да започне дело в Щатите, с което да докаже, че е биологичен баща на 10-годишното момче и да получи право да се среща с Бланкет, чието истинско име е Принс Майкъл Джексън Втори.

Телохранителят твърди, че е дарил сперма на Джексън в лондонски хотел година преди да се роди
Бланкет през 2002 г.

"Ще дам проба от ДНК и официално ще поискам от семейство Джексън право на достъп до детето. Искам права за посещение. Майкъл е техен баща и аз не искам това да се променя. Искам обаче децата да присъстват в живота ми. Единственият начин това да стане е по правен път. Мисля, че Бланкет е от мен, но искам окончателно доказателство".

Фидис каза, че семейство Джексън отказва да говори с него, нито пък отговаря на писмата му след смъртта на певеца през 2009 г.

По неговите думи самият Майкъл Джексън му е казал, че е истинският баща на момчето. "Попитах го: "Бланкет мое дете ли е? Той каза: "Той е мое дете, но за него използвах твоята сперма", твърди Фидис.

Престоят на Краля в Лондон през 2002 година бе белязан с голям скандал, след като певецът провеси тогава 9-месечното бебе през прозореца на хотел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: майкъл джексънбланкет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А може и всички да са негови. Парис не е чисто бяла. Тя има малко ориенталски черти. Голяма красавица е. А големия прилича изцяло на майка си - Деби Роу . Мисля, че Майкъл не би допуснал децата му да са от други мъже. Той винаги всичко е изпипвал до най-малкия детайл - перфекционист. И децата му са перфектни. Ако той не можеше да има деца, нямаше да прави опити да забременее Лиса Мари. Развежда се с нея едва когато разбира, че тя тайно е взимала хапчета. Освен това в семейството му има бели.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо не оставят детето на мира
18
0
 
1
 
! Отговори
бг преди 12 години
Не се казва бланкет, това мъ е прякора
17
1
 
4
 
! Отговори
sf преди 12 години
А бе за по големите деца да не са от МДж ок, ама точно пък бланкет му е одрал кожата, това е очевидно. Тоя сега се е сетил 10 години по късно...
16
6
 
2
 
! Отговори
ei n.15, преди 12 години
абе ти виждал ли си го този Джако като дете какъв е кошер в главата и *** в лицето. не че после не заприлича на Франкенщаин... ама в това дете има нещо човешко.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бланкет е копие на Джаксън, когато е бил малко момче, и чертите му и всичко... Не им ли писна да се борят за тия пари и да се правят на циркаджии? Оставете това изстрадало семейство намира!
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
""Телохранителят твърди, че е дарил *** на Джексън в лондонски хотел година преди да се роди Бланкет през 2002 г.""*** ли му е я дарил?Че то е ясно ,че нито едно дете не е негово!
13
17
 
1
 
! Отговори
PRASETO pigi преди 12 години
MIKELE JAKSANOV e mama na odealoto shtoto e pravil svirki na bodigarda za spermatozoidite.ki-ki-ki toz pedraz -negar kvi deza shte napravi bre ahmazi?
12
1
 
16
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Друго си е да си кръстиш детето Одеало.
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сурогатството няма да доведе до добро за децата.
10
10
 
35
 
! Отговори
RT% преди 12 години
повече от ясно е, че тези деца не са от М Джексън. Не може половината ти рода да са ***, пък ти да си беличък
9
11
 
10
 
! Отговори
до 5 и 8 преди 12 години
Големи сте кукувци особено 8 - мия.Не му ровете кокалите на Джако !
8
3
 
29
 
! Отговори
A преди 12 години
Провеси го от хотел "Адлон" в Берлин, не Лондон.
7
6
 
22
 
! Отговори
?!?! преди 12 години
KOGA STE PRESTANAT DA SE GAVRAT S PAMETTA NA MICHAEL JACKSON?!?!
6
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Верно е лешояд...иска да се докопа до ***, кинти и каталя чрез дечурлигата. След 10 години се е сетил, че разбиииш ли бил с изфърлил в шише и ся мое да стане царче. Я да ходи да се снима. Човек като изкара некой лев и не го оставят намира, дб мошениците
5
9
 
12
 
! Отговори
Luboto преди 12 години
Не беше ли провесил бебето от балкон в Германия?
4
4
 
76
 
! Отговори
Боби преди 12 години
За тези деца бащата в истинския смисъл на думата беше и продължава да е Майкъл. Какво означава това, че той не им е никакъв? Милионите осиновители например по света никакви ли са на децата, които са осиновили? Родител е този, който те е отгледал, а не този който е дал биологичния материал. И 2, по-добре се тревожи как ще повлияе на психиката им появата на поредния използвач в живота им. Ей такива като този направиха живота на Майкъл ад и се възползваха от наивността му.
3
5
 
29
 
! Отговори
до Аз преди 12 години
Браво,бе ничии деца.Майката на Джако е настойник на децата.И НЕ СЪДИ ...не си БОГ !!!
2
40
 
23
 
! Отговори
Аз преди 12 години
А аз мисля,че е върха на егоизма към тези деца да бъдат създадени,вес едно като играчки на Майкъл, те не са ничии, нямат майка, баща, Майкъл реално никакъв не им, как ли ще влияе това на психиката им?
1
8
 
73
 
! Отговори
Чакал преди 12 години
Тоз лешояд да не са му взели семето на сила, че се напъва?Заслужава само шутове подобна изменна гадина.