Софи Маринова ще търси подкрепа в Сърбия

Певицата ще промотира при комшиите "Любов без граници"
23 апр 2012 15:02,
13
Софи Маринова ще търси подкрепа в Сърбия
Софи Маринова ще бъде в Сърбия два дни. Снимка: БНТ

След успешното си турне в Турция и участието в концерта в Холандия, Софи Маринова заминава за Сърбия. При комшиите тя ще представи българската песен за Евровизия "Любов без граници" и ще се надява да получи подкрепа по време на конкурса.

В сряда Софи ще участва в Сутрешния блок на националната телевизия RTS 1. В програмата й след това са включени интервюта за радиостанциите Београд 1 и Београд 202. Тя ще направи и запис за съботната сутрешна програма на RTS 1 по време на развлекателното предаване „Жикина Шареница”.

В четвъртък Софи ще бъде гост на Сутрешния блок на Pink TV при Йована Янкович, която бе водеща на Евровизия през 2007 г.

Българската изпълнителка ще се срещне и със сръбския представител на надпреварата в Баку Желко Йоксимович.

Драгомир Драганов и операторът Васко Йотов ще придружат певицата, за да покажат на зрителите най-интересните моменти от гостуването й в Сърбия, съобщиха от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
зрител преди 12 години
Софи вече пя в първи канал на сръбската национална тв-РТС1.Само 2-3 въпроса и преди да стане да пее в студиото,зад гърба й водещата направи ужасна,подигравателна гримаса,след което,явно са и казали,че случайно камерата я е уловила,започна пресилено да тушира конфузията-с вдигане на палец и пресилен смях?!Директорът на канала е известният с ксенофобното си отношение към жени и роми-Тианич,подозиран,че е черпил за смъртта на Зоран Джинджич.
11
0
 
1
 
! Отговори
Katia преди 12 години
AYYYYYYYYYYYY kakva e tazi zavist u vas be hora .Ciala Evropa ni haresva pesenta,a vie tuka vlagate vsichki uslia da q zlepostavite.No tova sme nie balgarite-zavistliva nacia
10
0
 
1
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Ауу, интервюта ще и вземат??? Че тя не разбира въпросите на журналистите бе, какви интервюта, какви 5 лева??? Айде всички, дето казваха, че е важно само да може да пее да се скрият и дано не им се налага да чуят какво ще отговаря на журналистите в Сърбия.
9
0
 
3
 
! Отговори
B-Boy_Stolipinovo преди 12 години
Со керес бре Еуровизиs :)))) Му те хафту ***!!!
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който има музикален слух е наясно, че единствено Софи пя прилично на живо, песента е запомняща се и мелодична, Тя има силен глас и пя вярно, докато другите бяха жалки, може би пеят добре, но на плейбек. Това е жалката истина.
7
3
 
4
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Не знам дали у нас ще се намери някоя личност за която мненията да са толерантни /не еднакви, а ТОЛЕРАНТНИ/ ?!.....
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То не беха парламенти то не беха държави. А кой плаща разноските на Софка? Иначе, смешна и жалка работа. Песента й не блести с нищо. Бих казал че е посредствена. Все пак и желая успех.
5
5
 
8
 
! Отговори
жоро преди 12 години
Да благодарим на герп за това поредно унижение за България и българите. Благодаря! И на премиера...
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
LANSIRANETO NA *** E golqma rabota ETO TAKA SHTE GI INTEGRIRAME TQH SAS MUZIKA ZA KRADEC STAVASH SINE TI SI *** I NE BUDALA.osven za kradci i porodavashti deca c Garciq i da berat JELQZO TE NE KRADAT A BERAT I DA VIQ KATO KU4ETA ETO ZA TOVA STAVAT ***
3
2
 
16
 
! Отговори
Аз преди 12 години
В Сърбия няма да намери подкрепа. Да я търси в Столипиново и Факултето. Там местната фауна обича да им вият като банциг.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави Трифонов няма ли да и припява в Баку?
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tapata CIGANKA taka i ne razbra 4e tova evoro viziq nee BG PARLAMENTA SAS CECKA CA4EVA TAM .SHMATKOOOOO te horata si go kazaha ot mnogo vreme nikakav favorit ne si v nadavaniqta za evro viziq .ti si edn BG CIGANKA eto tova