Шакира излезе от футболния коловоз

Певицата с горещо видео към парчето "Addicted To You"
Обновена: 3 май 2012 10:38 | 3 май 2012 10:31,
4
Шакира излезе от футболния коловоз
И шефът на ФИФА Сеп Блатер хвърля палави погледи към колумбийката. Снимка: Getty Images

След няколко месеца сравнително затишие ето, че най-после дойде времето да започнат да се появяват  синглите, които най-вероятно ще се въртят цяло лято по комерсиалните радиа и телевизии.

След като вчера ви представихме новия клип на Риана към парчето й "Where Have You Been" от последния й албум "Talk That Talk", се появи нов видеоклип и от друга популярна изпълнителка – Шакира.

Време беше страстната колумбийка да излезе от футболния коловоз, в който свикнахме да я виждаме покрай връзката й със защитника на Барселона Жерар Пике. През последните месеци я виждаме предимно в ложите на Камп Ноу, но ето че певицата зарадва почитателите си с горещо видео.

Още по темата
Новото предложение на Шакира "Addicted To You", звучи типично в нейния латино стил и би трябвало да се хареса на милионите й фенове по света.

Първоначално успя да ни допадне с лекото си и танцувално лятно звучене, но със сигурност много скоро радиата ще успеят да ни откажат от него с постоянното му въртене.

За феновете на изпълнителката то вече може и да е познато, тъй като е част от седмия й студиен албум Sale El Sol (The Sun Comes Out), който излезе преди две години.

В стила на албума, който е двуезичен, цялото "Addicted To You" е на испански, като само заглавието на песента е на английски. Тя се появи за дигитална продажба преди близо месец, но сега с видеоклипа си определено ще се разпространи доста сериозно.

Видеоклипът не е нещо особено, но пък става ясно защо Шакира бе избрана за най-гореща певица в света от списание Los Angeles Weekly. Знойната колумбийка не пропуска да плени зрителите си като сменя няколко тоалета и не оставя и капка съмнение защо Пике си е паднал по нея.

Това ще бъде и последният й, вече пети сингъл от албума "Sale El Sol", който вече ни даде супер успешните световни хитове "Loca" и "Rabiosa".

След като завърши през 2011 световното си турне, колумбийката вече се концентрира върху следващия си осми студиен албум, като от началото на годината доста често е в студио.

Клюките говорят, че тя е записвала с RedOne, LMFAO и Akon, но единственото сигурно е, че още това лято ще чуем и друг хит с нейно участие.

Тя партнира на Питбул (Pitbull) за дебютното парче на новия му албум "Global Warming" – "Get It Started", което обещава да е взривоопасна комбинация между двамата изпълнители с латиноамерикански корени.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Шакира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В носа прилича на Марияна Попова.
1
0
 
3
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
Кво става в тоя сайт дееем??????? бетер клюкарка, при т`ва дори не бг клюкарка!