Cypress Hill и Шон Пол на Elevation 2012

Кралете на хип-хопа с нов опит за първа среща на живо с БГ феновете
Обновена: 15 май 2012 11:16 | 15 май 2012 10:02,
6
Cypress Hill и Шон Пол на Elevation 2012
Ямайската звезда ще дойде за първи път у нас, Снимка: PR

Кралете на хип-хопа Cypress Hill и ямайската звезда Шон Пол (Sean Paul) ще се включат в тазгодишното издание на Elevation Music Festival.

Рап триото от Лос Анджелис в лицето на B-Real, Sen Dog и DJ Muggs,  не се поколеба да потвърди участието си на фестивала, за да изпълни мисията си и зарадва своите фенове с първото си изпълнение на живо у нас.

Миналата година техният концерт на първото издание на Elevation пропадна заради бурния вятър.

Въоръжен с нов албум,  визия и страст към музиката, зареден с енергия Sean Paul ще стъпи на сцената на фестивала, за да се срещне за първи път с феновете си в България.

Още по темата
Супер звездата от Ямайка е продал над 10 млн. албума в цял свят от момента, в който изгрява на музикалната сцена през 2000 година със записа “Stage One”. 

През последната година е работил върху дълго чаканото продължение на номинирания за Грами „Imperial Blaze”, в който е включен хит-сингълът „So Fine”.

Билети за фестивала, който ще се състои на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22-ри,  могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Cypress HillElevation 2012Sean Paul
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
skunka преди 11 години
Ne slysham toia menec sean paul, ..no ..mnoo me kefyat xorata kak opredelyat tworchestwoto,bez gram da sa go prouchili.Nekopmetenciata e seriozen problem.Ragledaite kwi pesni prawi toia-ima nekoi super dobri reggae popadeniq,no ...istinata winagi si ostawa underground ,you know .
6
9
 
0
 
! Отговори
Смех преди 11 години
Хахахаа Шон Поул..че тоя още жив ли е?? Кариерата му свърши още 2005-2006 година и с нищо кой знае какво не е допринесъл за рапа като цяло хаха...звучи ми като отбиване на номер с този..
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След грандиозния провал миналата година, дали ще им се вържат хората пак?
4
4
 
3
 
! Отговори
F преди 11 години
А *** Азис ще пее ли?
3
8
 
11
 
! Отговори
дейвид духовни преди 11 години
много добре се заформя тоя фестивал! нещо различно от пенсионирани рок-динозаври...
2
6
 
10
 
! Отговори
Видял преди 11 години
Сайпръс не може да бъдат на една сцена с тоя ***, Шон Пол! Те са класика, а тоя лигльо открито се гаври с положението на всеки един, минал през американско летище и "изнасилен" от транспортната им сигурност (TSA).
1
13
 
4
 
! Отговори
Пръдльо преди 11 години
Леле, леле....като се сетя миналогодишния какъв провал беше, въпреки големите звезди си представям тазгодишната помия каква ще е !?!?!?!?! Дори и първия ден, в който имаше хубаво време, не знаеш коя група - кога ще излезе !!