Криско сменя Блатечки, вместо ядене си взима кола

Певецът е новото лице на кампанията Fairplay в Интернет
7 авг 2012 13:08,
121
Криско сменя Блатечки, вместо ядене си взима кола
Криско е новото лице на кампанията. Снимка: Булфото

Един от най-нашумелите млади продуценти и изпълнители - Криско, ще замени Асен Блатечки като лице на кампанията Fairplay в интернет, която призовава за спазване на авторските права.

Клипът със сигурност ще набере същата популярност, както и този с актьора, в който той ровеше в чуждите хладилници.

Криско минава на следващо, по-високо ниво, като вместо с храна си тръгва с лека кола.

Певецът гостува в сутрешния блок на bTV, където обясни, че един изпълнител може да плати на авторите за създаването на една песен дори до 10 000 лева, а заснемането на клип струва допълнително 5 000.

Интересен е фактът, че той направи сравнение как можело да се плаща в iTunes, но самият той няма песни там, както и на издаден носител. В неговият частен случай излиза, че реално няма как да се сдобиеш с негово парче.

Криско обяви, че в близко бъдеще ще бъде факт нова песен на Дивна, която разби класациите миналата и тази година с песента "И ти не можеш да ме спреш".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
2
 
! Отговори
до 16-ти преди 11 години
Евала коментар, пич!!! :)
65
1
 
10
 
! Отговори
Трънчо преди 11 години
Ако Дриско копира колата 1:1 и си тръгне с нея, то Катето пак ще си има колица.Предлагам да му сваля от тубата всички песни и да ги пусна във всички възможни тракери.Няма да ги слушам, такава посредствена музика не слушам, но ей така, да свалят хората и да споделят.ХАхаха.
64
1
 
5
 
! Отговори
Здравко преди 11 години
Е сега е момента системните администратори да направят една кампания - "Не на пиратите" и да извадят логовете, кой колко филми е свалил от тези "Звизди" от Замунда и Арена. Защото преди време някой беше извадил такива и се оказа, че най-големите потребители са няколко министерства и то не такива свързани със Закона за авторските права и сродните му такива.Да не се окаже накрая, че на Министерски съвет колите ще ги кара само Криско!
63
0
 
13
 
! Отговори
nemo преди 11 години
май регистрацийте в сайта voyo на забравената бтв са много оскъдни. това с крискаското е много добро. смешна работа и излагация за жълти стотинки. точно преди да катастрофира джеймс дийн участва в рекламен клип срещу карането с превишена скорост, та се чудя тия двамата хубавци, криско и блатечки, никога ли не са сваляли нищо от никъде и защо въобще си мислят че са някакъв авторитет за обществото, ама то за пари хората какво ли не правят... жалки дребни, бедни душици. ми и той не може да ме спре
62
0
 
6
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 11 години
, ай ем йор фадър! Кхххххх-Пффффф!~~~
61
1
 
9
 
! Отговори
Криско ФЕН преди 11 години
Застрахователни компании предлагат нов вид застраховка "крисКаско" Криско си качи песните в ИТюнес... Спечели пари за Бентли...кючодържателче...Бул на просията в паркинговете на моловете...Псевдо бг звездата Криско проси за бензин...Катето в тежка депресия, след като беше разконспирирана, че краде празли торби от мол-а, няма пари за бензин а купърчето купено на духинг бе откраднато от Криско...Асен Блатечки бе забелязан да бяга в краден червен купър каран от рецидивиста Курогризко...
60
1
 
24
 
! Отговори
50 преди 11 години
Кампанията Fairplay е компрометирана, защото хората я свързват със саморазправа и обири. Казват, че не било буквално ? Може би в следващия клип от тази поредица, някой изпълнител ще открадне бъбреците на дете, което му е дръпнало песните или е гледало филмите му, или пък, защо направо не направят клип как ощетени изпълнители взривяват нечий жилищен блок, та да довършит веднъж завинаги злите интернет пирати. Ние обещаваме да не го приемаме буквално. А лицето на кампанията (Дриско) качва порно.
59
0
 
19
 
! Отговори
Енигма преди 11 години
xaxa то поне ако ще си плащаме да има за кво да си плащаме,че нещо музиката на тва *** и на всички остнанали така наречени бг звезди общо-взето не става за нищо!?
58
1
 
21
 
! Отговори
/// преди 11 години
Ти теглиш една mp3-ка (а след едно бързо търсене в нета видях, че всъщност самият продуцент и изпълнител, който е обект на тази статия, пуска парчетата си за свободно теглене), Криско ти взима колата - феърплей - защото така е честно. БосфорТВ.
57
1
 
15
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
Че какво му е на закона ?Вие искате Вашите продукти да са приравнени към храната и автомобилите, наричате свободното споделянето и предоствяне на тези продукти кражба, и в същото време при цялата си наглост, не искате да носите отговорност за качествата на тези продукти, по начина по който носи отговорност един автомобилен производител :)))
56
0
 
32
 
! Отговори
магарето Йори преди 11 години
Ако искам да гледам български филм от 80-те, например "Оркестър без име", има ли кой да ми вземе парите и да ми предостави легално желания от мен продукт? НЕ. Ами в този случай много ясно, че ще си изтегля филма от Замунда. Да не мислите, че ще чакам БНТ да го излъчи някой ден, че да сколасам да го гледам? Ами ако искам да слушам български фолклор в mp3-формат, има ли български сайт, от който да си купя желаните от мен албуми? НЕ. Тогава има ли смисъл от пищенето на дрисковците?
55
4
 
2
 
! Отговори
До 55 преди 11 години
Както си решиш това прави няма как да те спра докато не се промени закона
54
2
 
13
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Ами като Ви е смешно да връщате 1 евро, ще седите без него :)зашото аз като съм се прецакал с нещо, което не струва ще го споделя безвъзмездно с 1000 човека, за да не се прецакат и те, и аз като платец на това 1 евро имам право да го правя :)Разбираш ли ме какво искам да ти кажа ??? или да ти го обясня по-подробно :)
53
8
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Смешно е да ти се връща 1 евро
52
1
 
6
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
Добре, а след като я купя и я излушам цялата, обаче не ми хареса, айтюнс ще ми върне ли парите ?
51
2
 
5
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
Например аитюнс ти дават право да прослушаш част от песента и ако ти хареса да я купиш
50
1
 
8
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Ами като недавате гаранция какви пари искате ??? в тези случай е нормално, човек първо да се запознае с качествата на продукта БЕЗПЛАТНО и едва тогава, ако му хареса и има желание да даде пари за него :))) точно това е целта на свободното споделяне
49
3
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 11 години
Когато отстъпиш колата на някои друг рискуваш защото може да се блъсне и да я потроши
48
0
 
11
 
! Отговори
Недочуващ преди 11 години
Откъде мога да си купя албума на тоз виртуоз на стихоплетното изкуство .?
47
5
 
3
 
! Отговори
До 47 преди 11 години
Ами албума няма гаранция както климатицитеТи сигурно искаш да ти връщат пари и за изплюта дъвка