Smugglers Swing Club празнува първи рожден ден

Винтидж събитието е на 13 октомври, идва датска сензация
Обновена: 11 сеп 2012 15:42 | 11 сеп 2012 12:49,
1
Smugglers Swing Club празнува първи рожден ден
Митко и Павел успяха за една година да наложат суинг партитата в клубния живот у нас. Снимка: личен архив

Само за една година Павел Атанасов и Димитър Драгнев успяха да наложат винтидж партитата в клубния живот в България.

Точно след месец - на 13 октомври, те ще празнуват първия рожден ден на Smugglers Swing Club, като машината на времето ще заработи в столичния клуб Mixtape 5.

Павел и Митко, или иначе казано The Smugglers Collective, ще бъдат зад пулта и ще направят за феновете празнична музикална разходка от 40-те години на миналия век до днес. Тя ще включва суинг, джаз, рокендрол и набиращия все по-голяма популярност електро суинг.

Разбира се, на рождения ден ще има и специални гости. Това ще бъдат датчаните от Swing Republic, едни от основоположниците на електро суинга.

Това ще бъде първа тяхна изява пред българска публика. Зад този проект седи датския продуцент Пер Ебдръп (Per Ebdrup) и джаз певицата Карина Капъл (Karina Kappel).

Както и досега, на партито освен музика и танци ще има и мода от отминали епохи. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се  преобразят с ретро грим и прическа, а гостите ще имат възможност да запечатат момента в истинска фото кабинка.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 13 октомври, събота, в 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде час по-късно.

Билетите са вече в продажба в партньорската мрежа на Ticketstream на предварителна цена от 12 лева, а в деня на партито входът ще е 15 лева.

Във видеото по-долу пък можете да усетите част от атмосферата на суинг партитата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
  преди 11 години
extra