Съботен бис

Ходещият иконостас Джизъса, жертвите на Ким и гол протест на Сашка
15 сеп 2012 11:30,
45
Съботен бис
Снимка: Сашка Васева

Няма време за някакви встъпителни думи, тъй като още сме развълнувани от една новина вчера.

Благо Георгиев щял да вдига църква в руския град Кисловодск. Веднага се свързахме с бившия футболен национал, за да разберем как му е хрумнала тази богоугодна идея. Оказа се, че причината е прозаична. Джизъса бил вманиачен на тема религиозни символи и тъй като по тялото му нямало вече място от библейски татуировки, решил да вдигне църква.

За съжаление Благо засега няма да строи храм у нас, но пък е заявил, че ще инвестира. Чудите се къде? В дискотека естествено! Още отсега предричаме, че трудно ще се задържи на пазара, тъй като бизнеспартньорите ще му бъдат чеченци. Лично аз ще се въздържа да посетя подобен клуб, тъй като след три уискита най-малко искам да влизам в пререкание с чеченец.

Далеч по-голяма жертва пък е направила Ким Кардашиян. Колкото и да ви се струва невероятно, преди половин година тя отказала да се "ремонтира" с ботокс! Ползотворно влияние оказал мъжът до нея - Кание Уест, който искал Ким да е женствена, а не изкуствена. Пък и майката на рапъра била починала след усложнения, причинени от пластична операция. Въобще бъдещето на Кардашиян никак не е розово, тъй като се очертава да бъде лишена от пластични корекции. Спасението е едно - трябва да зареже Кание, и да се пренесе да живее у нас. Тук Ангел Енчев ще я направи симетрична и няма да работи цял живот. Пък и тука има бол рапъри, макар и не с такъв тен.

Именно странен тен може да донесе нови прякори на Ръсел Кроу. Актьорът забравил какво е душ, като според клюкарските издания зад Океана това се дължи на желанието му да не губи концентрация и за новата си роля - на Ной.

Само че неговите колеги очаквали с нетърпение сцени във водата и дори се молели за промяна на сюжета и ковчегът да се разбиел, та дано да се разсеела типичната кисела миризма на Ръсел.

Чист или кирлясъл, Кроу обаче си печели "Оскар"-и за сметка на мрънкащите си колеги и хич не му пука.

От утре започва VIP Brother, но звездата на шоуто Памела Андерсън попари всички с признанието, че няма да прави секс до ноември заради участието й в танцов формат в Щатите. Така че за родните участници остава утешението, че ще могат поне да си говорят със секс символа. За зрителите пък ще бъде удоволствието да гледат мини шоуто "ВИП-ове говорят английски". С надежда очакваме диалог между двете плеймейтки - Памела и Златка Блек.

И тази седмица няма как да минем без фолк, най-вече заради "избухването" на Сашка Васева. Недоволна от някакви медии, тя започна протест в интернет, който се изразява в 15-секундно клипче. Накратко да го опишем: Сашка си мачка бюста и протестира срещу "жълтите" медии.

За съжаление бюста на Сашка, а и не само, не влиза в нашата естетическа класация.

През седмицата Десислава пък бе отличена с наградата "Раднево" за 2012 година. Много ни допадна нейното благодарствено слово - "За мен е голяма чест да бъда притежател на това отличие. Много се гордея, че съм родена тук, въпреки че не съм живяла в града." 

И като сме започнали със звездните откровения, е време да стигнем до Джъстин Бийбър.

Най-после той откри топлата вода и призна възмутено: "Когато хората чуят песните ми, казват - супер, кефи ме. Но когато видят, че ги пея аз, спират да ги слушат."

Ето защо канадецът все повече твърди на всеослушание, че не иска да е тийн идол. Това ме дразни, аз съм възрастен, опитва се да убеди някой той.

И накрая, преди да си запеем "Свършвам работа и дим да ме няма", ви поздравяваме с испанската версия на Графа, Бобо и Печенката.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе това нещо ме плаши!Прилича на Травестит
35
0
 
1
 
! Отговори
мммм преди 11 години
сланинка с чесън
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DOBRE 4E NE SE SNIMALA PO NADOLU 4E 6TE SE OPLA6ITE OT OT SLANIKITE I
33
0
 
1
 
! Отговори
pipinana преди 11 години
HI HI HI
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия *** и вариант на испански ли успяха да изкарат?!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая тъпня май я пишеше Александър Попов, същия който защитаваше Нова ТВ и хонорарчето на Памела :) Та в тоя ред на мисли - нас к'во ни грее чалга-обществото какво прави през седмицата??? Да не говорим и за другите споменати... Достатъчно сме информирани, за да ни казва някой кой-какво правел... Добре че сте вие, че иначе ще си умрем неинформирани с новини от 5 дена назад :)
30
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Не е интересна грозна и глупава.ако беше някоя чалгарка......стой та гледай.
29
0
 
25
 
! Отговори
Народа до Сашка преди 11 години
Сашке, ще изпълим всичките ти исквания от протеста ти и там за каквото се бориш, само сложи пак дрешките да не станем импотентни.
28
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Той мъжът и мачкаше кратуната от време на време,та за нея не проблем да си намачка гардите,за това акъл не е нужен.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе мразя я тая *** що да не я издоя.
26
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, маа му стара що сте забравили Ев. Минч. бре? Значи всички други *** може, ама щом е ****ал човекЪ, него ще го забравите! Я веднага да допишете кво е правил Ев. Минч. тази седмица е къде е клякал. Как може такава полова дискриминация?! А-а *** ха!
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая *** пак ли я показвате
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А моята *** Васка, к'ъф бой и фърлих! Строших лопатата в дирника и, щот ходи да си показва бозките пред кумшийския нерез.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 26,ЗАЩОТО ПЛЮЕТЕ В ЗАХЛАС ПО ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗВЕЗДИ,ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо се стигна дотам, медийни ''звезди'' да са дърти к*рви и пед*расти!
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ква е тая *** на снимката бе? Мое ли да слагат такива снимки преди ядене?!
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая леля Сашка много надарена бе :)
19
4
 
8
 
! Отговори
да бе ? преди 11 години
В момента това е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ ,....ФЪФ Бг!?Други проблеми ---нЕма ,а цените ---растът ли растът!
18
0
 
4
 
! Отговори
q преди 11 години
gotino chuvstvo za humor!
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Орден Стара Планина за Сашка Васева за приноса и към културата на България през 90-те:) Щом Доган може да получи за политика, редно е и Сашка да бъде наградена