Ще пробваме рекорд за най-масово бийтбокс изпълнение

SkilleR и Babeli ще дадат тон на 13 септември да влезем Гинес
12 сеп 2013 16:25, Александър Попов
1
Ще пробваме рекорд за най-масово бийтбокс изпълнение
Снимка: агенция Прима

Традиционните бийтбокс битки в центъра на София ще имат по-различен привкус тази година. Голямото шоу започва утре, 13 септември, от 18 часа пред Паметника на Съветската армия при свободен вход. Феновете ще видят първо на сцената Ангел и Моисей, след което към тях ще се присъедини настоящият шампион на България по бийтбокс – Popoff.

Кулминацията ще бъде малко след 19 часа, когато ще започне опитът за подобряване на световния рекорд на Гинес за най-масово бийтбокс изпълнение.

SkilleR и двукратният шампион на Германия Babeli ще дадат тон на публиката, която ще трябва да се справи с ритъма П-Ц-К-Ц в продължение на 3 минути. Организаторите призовават всеки желаещ да се присъедини към тях.

Babeli ще гостува в България, за да журират в битката за Най-добър бийтбоксър на България за 2013 г. Вече са ясни 16-те финалисти, които ще се борят за призовите места.

Класиралите се на първите 3 места получават микрофони Shure 58, а победителят ще получи чек за 1500 лв. и правото да представлява България на световното първенство в Берлин през 2014 година.

Вторият и третият ще бъдат наградени съответно със 700 и 500 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: бийтбоксSkillerPopoffBabeli
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
3
 
! Отговори
славянин преди 10 години
Сбъркали са заглавието! Вярното заглавие трябва да бъде ''Ще пробваме рекорд за най-масово зомбо-кретенско изпълнение''!