Дъбстеп легенда идва за парти у нас

Joe Nice застава зад пулта на 11 октомври
4
Дъбстеп легенда идва за парти у нас
Снимка: PR

Родният дъбстеп лейбъл Platform готви запомнящо се парти за своя втори рожден ден, което ще бъде на 11 октомври от 22:00 часа в Парти център 4КМ.

За празника е поканена емблематичната фигура на световната дъбстеп сцена - американският диджей Joe Nice. Заедно с него зад пулта ще застанат и локалните звезди Balkansky & Basscatz, WeeDess & Owlie и SoundForia.

Joe Nice е първият  дъбстеп диджей в САЩ и един от големите посланици на жанра в цял свят. Любопитно е, че Joe Nice пуска предимно на 10 инчови дъбплейти – метален винил, върху който за всяко участие специално записва части от новите демо продукции на най-горещите и актуални млади дъбстеп продуценти. Задължителен принцип на сетовете му е да пуска само неиздавана музика.

Билети за събитието има в Мрежатa на Eventim и “Магазин 4:20” на цена от 20 лева за двама. На място в клуба ще се влиза срещу 15 лева за човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Bass преди 10 години
До Анонимен N 3Хахахаха, Вижда се колко разбираш от музика...Жанрът съществува официално от 2001. А сега сметни колко години са.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Легенда? Че то тоя жанр го има от 2 години.
2
0
 
0
 
! Отговори
Platform преди 10 години
Ми и ти си глух, *** ко от туй. Platform представят дъбстепа, който Е музика - интелигентна, сложна и чудесна. ай у лево.
1
2
 
3
 
! Отговори
minuvach преди 10 години
Дъб Степ не е музика.