Мариана Попова "удари дъното" след размятане на флашки и SMS-и

Поредна скандална вечер в "Музикална академия"
Обновена: 5 дек 2013 14:15 | 4 дек 2013 09:28, Александър Попов
46
Мариана Попова "удари дъното" след размятане на флашки и SMS-и
Мариана Попова направи доста неуместно изказване. Снимка: Булфото

Риалитито "Музикална академия" е всичко друго, но не и музикално. Грозните сцени, които се разиграват всяка седмица на елиминациите, удариха по имиджа не само на предаването, но и на всички замесени изпълнители.

Снощи зрителите станаха свидетели на скандал, характерен повече за политиката - подмятане на флашки, четене на махленски SMS-и... Георги Христов дал флашка с албума на Рут Колева на Катя от Ритон с думите "Много ще се посмееш", пък тя да го предаде на Кичка. Рут направи опит да се извини за думите си, че вотът за Кичка е бил организиран и платен, проверка на продуцентите също показала, че няма нищо нередно в гласуването. Кичка обаче проучвала възможността да съди младата певица. По-късно Бодурова заяви, че Тони Димитрова подучвала младите да я атакуват. SMS от бургаската певица разбуни още повече духовете.

"Получих съобщение от Тони да поздравя Прея за прекрасното й представяне, както и Рут като неин ментор", заяви Мариана Попова. Катя от Ритон обаче я упрекна, че е млада да забравя и да каже и останалото, което е написано. Тук Попова удари дъното със злостното подмятане, че е млада, но пък била раждала.

След препирните в студиото Рут прочете съобщението на Тони Димитрова, което гласи: "Поздрави Прея, че със страхотния си глас има силата да заглуши фалша, злото и кича на Кичка".

Иначе за протокола - Етиен напусна шоуто след пряка елиминация с Прея, която спечели 68,76% от вота на зрителите. Журито пък спаси Дичо, който се притесни, че накрая в шоуто ще останат само старите. "Ще се изложим", заяви певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
1
 
! Отговори
:) преди 10 години
"...защото е много устата и иска все тя да е отгоре..." че кво лошо в тва :) я сакам и аз да е отгоре :)
20
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рут е едно невъзпитано, нахално и просто момиче. Не знам шо за певица, е съм съгласна с Кичка, че никога и в нищо няма да успее дори и във връзките защото е много устата и иска все тя да е отгоре. Що се отнася до Мариана, то и то много просто бе. А т.н. певица Тони, то ако си наистина успял не би злобял и интригантсвал. Моного *** и прости персони са гореизброените и това е защото са некадърни и неуспяли в живота. Кичка си Е КИЧКА. Никой не може да отрече, че пълни залите.
19
1
 
45
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
Просто се отвращавам от тия помиярски предавания и от гадните продуценти, които за пари насаждат простотията си и липсата на морални критерии сред младото поколение.
18
3
 
39
 
! Отговори
гледала предаването преди 10 години
Ами много грозни сцени,интриги и как само ги завъртяха Иванчо и Андрейчо.Как им се хванаха всички на въдиците.Грозна балканска простотия която опорочи развлекателното предаване.Горките Иван и Андрей те си мислят ,че ще имат по-голяма аудитория ако предизвикват скандали.Видяхме иначе и легендите какъв "авторитет" имат ,особено грозните епитети на Кичка.Тя си мисли за нещо повече като е живяла в Америка.Смешно и тъжно!
17
2
 
49
 
! Отговори
DDT преди 10 години
Какви са тия селянии бре? Какво е това предаване? Кои са тия хора? Какъв е смисъла от тази статия?
16
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Впрочем кой родител ще си кръсти детето Рут.:)))))))))))))))))))))) трябва да си сериозно увреден! А Рут ми звучи като Гертруда. :))))))))))))))))))))))
15
9
 
22
 
! Отговори
нимка преди 10 години
До АнонименНапълно съм съгласна. Андрей избива комплекс. Майка му е джудже - висока 140. Баща му беше *** - малко тяло и огромна глава. баща му беше гъзолизец и получи Димитровска награда, с която парадираше навсякъде. Разведе се с майка му още преди да се роди Андрей. От тогава никога не се е интересувал от сина си. Тези спомени от детството му то правят злобен и низък човек.....
14
6
 
30
 
! Отговори
perko777 преди 10 години
Кавалджийката на Гоце отдавна е на дъното.
13
2
 
59
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Вчера докато въртях каналите попаднах на това предаване и се загледах.Единственото,което видях там е типичната българщина,интриги,завист и псевдо звезди.Пикая ви и на виповете и на ганьовския манталитет!
12
6
 
22
 
! Отговори
христо христов преди 10 години
Здравко се издигна върху циците на жена си.След като и увиснаха бозките и Здравко спря да е звезда и тръгва да съдийства по форматите.Никой не е виновен брато-биология, връщане назад няма, колкото и да пристяга презрамките Катето.
11
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до ВълкУчуден съм как такива големи звезди се хванаха на въдицата на опосумите! Няма по брутални простаци в тв ехира от тях! Как само погубиха Васа Ганчева. Убийци!
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Рут можеше и да пее, както приказва, щяхме да имаме нова супер звезда!)))
9
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе гледам това предаване и като цяло мафиотската ТВ7.Хващал съм за по 5-10мин някои кадри.Мисля, че такава простотия като на Здравко от Ритон, е трудно сравнима с каквото и да било.И в крайна сметка кой е този Здравко, при положение, че всички знаем през комунизма как се ставаше звезда.Да не говорим, че Ритон правят една нискокачествена соц естрада, която се харесва само на група соц носталгии в БГ и тъпите руснаци.И кой е той, че да плюе така по младите?Некадърници!
8
1
 
41
 
! Отговори
Мимоза преди 10 години
Хубава работа, ама българска...нищо не минава без скандали и простотия...Станахме по-бетер от ***! Много жалко!
7
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
прекалено много я лансират тая циганак Прея. А Темерут Колева пък какви качества е показала (в пеенето) че да коменитира другите? кичка може и да е всякаква, но е икона.
6
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А дали Кичка не е лицемерна, дали не обижда директно младите? А всеки, който си позволи да критикува някого, трябва да бъде мачкан.. Мисля, че дори и да не е приятна формата в която се представят отношения между поколения, то могат да се направят изводи за възпитанието на младото и старото поколение за плюсовете и минусите и на двете. Сложете си ръката на сърцето и си отговорете дали Кичка е най-харесваната. Цели избори могат да се манипулират, та един зрителски вот ли?
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
V na4aloto gledah tova predavane kato edinstvenna alternativaNa drugite dva bolama4a za Afrika i bradarite,ama s tia skandaliUdariha danoto,napravo ujasna sapunka
4
0
 
70
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Всичко с което са се захванали двата опосума в крайна сметка се е превръщало в гнусно зрелище от рода на "Сблъсък".
3
1
 
48
 
! Отговори
смок преди 10 години
Няма нищо странно - огледално отражение на политическия елит у нас...
2
4
 
38
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Хайде ,хайде....всички знаят, че народа с фалшиво пеене не можеш го прелъстиш и спретват уж скандали, а то предварително планирани циркове. Направо стана НС 2.