100 000 лева на петък 13-и в "Музикална академия"

Кичка, Дичо, Георги и Поли Генова се борят за наградата
Обновена: 13 дек 2013 08:31 | 13 дек 2013 08:30, Александър Попов
11
100 000 лева на петък 13-и в "Музикална академия"
Кичка се забърка в най-много скандали в академията. Снимка: Музикална академия

Навръх петък 13-и един от участниците в "Музикална академия" ще спечели 100 000 лева след тримесечно състезание.

Сред финалистите има кандидати за голямата награда и от трите поколения. От групата на легендите оцеля влязлата в най-много скандални сблъсъци Кичка Бодурова, от актуалните звезди - Дичо и Поли Генова, а от най-младите - тихият и кротък Георги.

Всички те ще изпеят по три песни в конкуренция за стоте хиляди лева - една коледна, една авторска и една любима.

Кичка Бодурова ще представи "Тиха нощ, свята нощ", авторската й песен носи името "Признание", а за любимата песен се е спряла на "Обичам те, майко Българийо" от личния си репертоар.
Поли Генова пък ще представи Santa Claus is coming to town, а за своя любима песен е избрала "Хубава си, моя Горо". Бохемът на групата Дичо ще изпълни класиката Last Christmas, а зрителите ще чуят и неговата интерпретация на хита на Guns N'Roses - Sweet Child O’mine.

По време на целия си престой Дичо защитаваше мнението, че наградата трябва да отиде при някой от младите. От тях остана единствено Георги, който ще представи коледната песен на Марая Кери All I want for Christmas is you, а като своя любима е подготвил парчето на Джеси Джей Who you are.

Тази вечер последната надпревара стартира в 19:30 часа, а няколко часа по-късно ще стане ясно и кой ще грабне наградата от 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
ЖАН преди 10 години
НА ВСИЧКИ ОТ МУЗИКАЛНОТО УЧИЛИЩЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАЗИ ГРУПА БОН-БОН И ТЯХНАТА НАХАЛНА РЪКОВОДИТЕЛКА РОЗИНА КАРАСТОЯНОВА - ЧАКЪРОВА. ТАКАВА БРУТАЛНА ЖЕНА, ТОЛКОВА НАГЛА , ТОЛКОВА БРУТАЛНА НАЛАГАЩА СЕ НАВСЯКЪДЕ И НА ВСЯКА ЦЕНА. АБЕ РОЗИНА , СЕГА Е МОМЕНТА ДА ТИ КАЖА , НЕДЕЙ ДА СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ЩЕ МИ СЕ НАМЕСТИШ В ПОСТЕЛЯТА ДА ТИ ДАМ ОНИЯ ПАРИ, ТА АКО ЩЕ Й НАЙ ДОБРИТЕ *** ДА ПРАВИШ. ПОГЛЕДНИ СЕ КАКЪВ СИ ИЗКРИВЕНЯК И ДАНО СИ СЕ ВИДЯЛА В ОГЛЕДАЛОТО КАК ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ И ЧЕ ОПЕТНЯВАШ ДЕЦАТА ОТ БОН
10
1
 
3
 
! Отговори
ДЖАМИ преди 10 години
ДА ИМ Е ЧЕСТИТА ТАЯ ПОЛИ ГЕНОВА, КЪДЕТО НИ Я НАТРИСАХА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ И НИ КАРАХА ИСКАМЕ НЕ ИСКАМЕ ДА Я ПРИЕМАМЕ И ДА Й ГЛЕДАМЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ. ТО НЕ Я ПОКРИ ДЕТЕТО ОТ БОН-БОН,КОГАТО СЕ ОПИТА ДА ИЗПЕЕ ПЕСЕНТА НА ПАША ХРИСТОВА, ТОВА БЕШЕ ГОЛЯМА ГАВРА , ЗАЩОТО ПОЛИ НЯМА ТОЗИ ДИАПАЗОН И НЕ Е КАДЪРНА ДА Я ИЗПЕЕ , ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ДЕТЕНЦЕТО, КОЕТО СИ Я СЛОЖИ В МАЛКИЯ ДЖОБ. ТО НЕ Я ПОКРИВАХА КОЛЕГИТЕ Й ВОКАЛИСТИ В РАЗНИ ПЕСНИ, ТО НЕ Я ПРИКРЕПВАХА КЪМ ТАЛАНТЛИВИ ,ЛЮБИМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ КОИТО СА СИЛНИ НА ДЕНЯ.
9
1
 
3
 
! Отговори
НЕЛИ преди 10 години
е, кой ще стане. ЯКО протежираната поли. та на нея й отложиха участието в биг брадъра само и само да гушнат парите със нейната приятелка розина карастоянова- чиито мъж борис чакъров й е музикалният продуцент. така като гледате, фриволното поведение на това лековато момиченце и самоувереността и спокойствието която демонтрира през целия сезон на академията, големите суперлативи с които я залива журито през цялото време - мисля , че няма кво да ни учуди повече.ДА ИМ Е ЧЕСТИТА ТАЯ ПОВЛЕКАНА ПОЛИ
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много глупаво и злобно е това противопоставяне на поколенията - та нали това е форматът!Да има участници от трите поколения музиканти.
7
8
 
11
 
! Отговори
456 преди 10 години
Не Кичка не е злобна,тя просто си казва каквото мисли.Според мене по злобни са Поли и Дичо,шепнат си,злословят под миловидни погледи,пущат уж случайно нещо в ефир и му гледат сейра.Не ми допадат и подигравателните им погледи и недъмлъвки,сякаш те са най свестните и умните-напротив елементарни особено Дичо,за Поли тя е доста обиграна и нахъсана за годините си.
6
11
 
7
 
! Отговори
аз преди 10 години
Мичка пее хубаво,ама много злобна.Дано някой млад да спечели все пак.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все по големи чуждопоклонници ставаме. Е затова евала на Кичка, живее в чужбина, но пее български песни а всички млади все чужди песни искат да пеят. Естрадата не ставала тинтири минтири. Вижте колко награди имат естрадните ни изпълнители по света, и вижте от тия новите *** колко имат. Добре че поне останаха Поли и Дичо че те са от малкото ставащи, че повечето не стават за слушане ама пиклъовците се кефят на бозите Криско мриско и т.н.
4
4
 
13
 
! Отговори
Ивета преди 10 години
Кичка е глас, стил и класа-Успех в петък 13 декември 2013г.
3
4
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Аз...залагам на Фънки,като слуша тези...песни той би...казал на Кичка или Поли: -Много хубаво си...облечена днес,но пееш като умряла...риба,мелодията е от...три тона и се...движиш на сцената като баба ми Гицка,която е на 99 години.Или към Георги и Дичо: -Мен,защо ме разочарова...пак,защо не заби един...хеви метъл да се...събудя,а пееш тази романтична...боза,та чак ме накара да се...разплача.
2
11
 
9
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Ще е абсолютна гавра да я дадат наградата на Кичка, тя пее що годе добре само когато пее нейни си песни, като трябва да пее чужди си личи че е хич я няма.
1
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой гласува за Кичка, беееееее!?!И тук всичко е нагласено - как не и се падна веднъж песен, която да не е подходяща за нея.Има глас, да, но с тая естрада, дето пробутва - 'айде, моля марш!