Куп звезди за 15 години H.M.S.U.

Рожденият ден на най-голямата дръм енд бейс организация е на 25 януари
17 яну 2014 10:43, Александър Попов
0
Куп звезди за 15 години H.M.S.U.

Остават по-малко от 10 дни до едно от най-големите събития на българската дръм енд бейс сцена - 15-ият рожден ден на H.M.S.U.

Специално за случая момчетата от H.M.S.U. отново не си поплюват и са поканили в България водещи артисти от цял свят, като петима ще гастролират за първи път. Събитието ще се проведе в четирите зали на столичния Парти Център 4КМ на 25 януари.

В първата зала домакин ще бъде историческият бранд World оf Drum and Bass, който направи истински фурор по света през последните няколко години, а в България подкрепи някои от най-големите артисти като DJ Hype, Adam F, Pendulum, Shy FX, Mampi Swift, Bad Company и много други. Тази година специални гости ще бъдат The Prototypes – дуото, което се затвърди като марка за качествен и иновативен дръм енд бейс. Доказателство за това са лейбълите, за които издават музика и ремиксите им за артисти като Ian Carey & Snoop Dog, Modestep, Avicii, Hadouken и други.

Освен тях по желание на българската публика от Братислава пристига B-Complex – словакът, който през 2009г. издаде за Hospital Records мегахита Beautiful Lies - вторoто най-продавано дръм енд бейс парче според класацията на Beatport. World of Drum and Bass не може да мине без основателя на бранда и собственик на Formation Records – DJ SS, който откри някои от легендарните имена в бранша - Nero, Twisted Individual, John B, и направи първото мащабно рейв събитие във Великобритания преди повече от 25 години.

Втората зала ще е не по-малко интересна. В нея ще се помещава брандът Therapy Sessions, синонимът за по-тежък дръм енд бейс. Гостите са отново подбрани чрез гласуване на българските фенове в предварително организирано от H.M.S.U. допитване. Изборът падна върху италианеца Maztek, който за няколко години се превърна в един от най-разнообразните продуценти.

Освен него тъмната страна на дръм енд бейса ще ни представи и чехът Forbidden Society. Той е типичният представител на Therapy Sessions, а колаборациите му с артисти като Counterstrike, Current Value, Katharsys, Dub Elements и други говорят достатъчно за неговите талант и способности.

Изненадите не свършват дотук. За почитателите на джънгъл музиката ще има тематична зала със звучното име Junglist Massive, а гост в нея ще бъде DJ K от Канада.

Празникът ще предложи още много български артисти, безплатна дневна програма и други изненади.

Цената на билетите в момента е 20 лева, като количеството им е ограничено до 1500 броя с цел максимално удобство на посетителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: HMSU
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари