Carl Cox и приятели отново на Exit

Създателят на Blur и Gorillaz Деймън Олбърн също ще бъде част от феста
19 мар 2014 16:28, Александър Попов
0
Carl Cox и приятели отново на Exit
Carl Cox. Снимка: Exit

Вече е ясно кой ще се присъедини към звездния състав от артисти на Main Stage и Dance Arena – двете най-големи сцени на предстоящия фест Exit.

Първото име в основната програма на фестивала е Деймън Олбърн - фронтмен на Blur и един от създателите на най-популярната виртуална банда в света – Gorillaz. На 12 юли Олбърн ще представи първия си солов албум Everyday Robots на Главната сцена на Exit. Деймън Олбърн е носител на Грами, а сред многобройните му отличия са пет награди Брит, единадесет награди на NME, шест награди на МТВ и много други.

И през 2014-а във вечерите на основната сцена на Exit ще присъства специалната X-Bass програма с участието на Skrillex, Rudimental, Dub FX и Koven.

Летните нощи ще продължават и със специална селекция на световната платформа за бас музика UKF Music – водещ законодател на новите течения в дръм енд бейс и дъбстеп музиката с милиони последователи. На 10 юли те са избрали да запалят фестивалното настроение с Andy C – носител на над 35 награди за най-добър диджей, последван от младия талант Dimension.

На следващата вечер ще станем свидетели на фестивалния дебют на Fred V & Grafix, което ще получи подкрепа на сцената от харизматичния Dynamite MC. My Nu Leng са още едно дуо, което ще излезе за първи път на сцената на фестивала ще представят своя характерен звук с темпо от 130 удара в минута.

В събота пък ще чуем Gorgon City, които стоят начело на най-новите тенденции в хаус музиката на Великобритания. През последния ден на сцената ще излезе номинирания за наградите Грами Pretty Lights, последван от Sub Focus, който се завръща на фестивала след разбиващото си участие през 2012г. За финал остава TC, който ще посрещне първите лъчи в края на EXIT 2014.

На втората по големина сцена Exit - Dance Arena, през тази година на 11 юли отново се пада честта да е домакин на известната тематична вечер  "Carl Cox vs Friends". Черният Буда ще застане зад пулта с приятелите си – Danny Tenaglia, най-добрият диджей от Ню Йорк, Ben Klock и Marcel Dettmann - две от най-горещите имена в Берлинската техно музика в момента, Eats Everything и родената на Карибите Cassy.

Тепърва ще бъдат обявявани и следващите участници в четиридневната им програма, които ще бъдат подобаващо продължение на основните X-Bass хедлайнери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: EXIT
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари