Тенорите загубиха битката с Дарина в X Factor

Четиримата от Belcanto вкупом напуснаха шоуто
11
Тенорите загубиха битката с Дарина в X Factor
Снимка: Нова тв

Четиримата тенори от формацията Belcanto напуснаха X Factor, след като се изправиха на елиминации срещу Дарина Йотова. Те получиха най-нисък зрителски вот и пяха за своето спасение пред журито в шоуто.

И квартетът, и Дарина се справиха добре под стрес. Те изпълниха съответно You raise me up на Westlife и Alive на Sia, а журито очаквано не можа да вземе категорично решение.

Любо, който замести Люси Дяковска, и Маги Халваджиян дадоха своята подкрепа за Belcanto, докато Криско и Саня гласуваха за Дарина.

Гласуването на зрителите даде шанс на Дарина, която ще продължи да се бори на следващите големи концерти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: X FactorBelcantoДарина Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
7
 
! Отговори
qwerty преди 8 години
То пък и Криско един певец и "МУЗИКАЛЕН ПЕДАГОГ И МЕНТОР"! Не знам на какъв принцип са го избрали, при положение че е самоук, а и по-важното самозван певец.
9
1
 
18
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Не трябваше те да отпадат, но така е по-добре... Този който не спечели X-Factor BG има много по-голям шанс за добри парчета след това, отколкото спечелилите го... Убедително доказано, от видяното и чутото до сега.
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Певачки като Дарина под път и над път и във фолка и в попа - не се отличава с нищо от масата. Четирите момчета бяха уникални като идея и формация. Гласуването на журито доказа за пореден път музикалната неграмотност на Саня. А това, че гласовете на публиката са дали окончателният резултат,май си го вярват само продуцентите и организаторите на тази боза.
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябваше онази дебелата с очилата да си отиде.Тя не пее , а само крещи и прави разни циркове за да се хареса.Предният път на елиминациите пя ужасяващо фалшиво, но все пак се смилиха над нея,защото правила шоу. Дали това е достатъчно?И до кога ще я държат?
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами напуснали са вкупом,как трябваше?Нали са квартет!
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази Дарина вчера я слушах за първи път, понеже за първи път гледам самото предаване. Аз по-фалшиво пеене от нейното отдавна не съм слушал, честно.
4
28
 
3
 
! Отговори
Brawo преди 8 години
Тенорите бяха супер с изключение на дългия лигльо. Просто той ги съсипа. А Дарина е уникум.
3
2
 
32
 
! Отговори
Ани преди 8 години
По-добри изпълнители бяха формацията Belcanto! Дарина я оставиха, че прави шоу!
2
2
 
24
 
! Отговори
сиси преди 8 години
Добре че свършва тази боза. Да дават наградата на лансираната Дарина и да приключва този цирк.
1
2
 
45
 
! Отговори
Не беше справедливо преди 8 години
Според мен оставането на Дарина в шоуто е нагласено. Определено четиримата тенори винаги се справяха много по - добре от Дарито. Но нейната подкрепа от журито беше тиражирана от самото начало, поради дружбата и с новоизлюпената певица Гери-Никол, която пък се познава с Криско. Дарина не пее добре. Има някакво дразнещо вибрато, типично по - скоро за народните изпълнители, каквато е и тя. Така че смятам, че всичко е нагласено.