Стивън Ачикор се раздели с X Factor

Трите момичета от A.V.A. бяха предпочетени в шоуто
13 яну 2016 09:22, Александър Попов
33
Стивън Ачикор се раздели с X Factor
Снимка: Нова тв

Нигериецът Стивън Ачикор се раздели с мечтата за победа в X Factor.

Зрителите го изправиха в двубой за оставане с триото A.V.A. В напрегнатите елиминации Стивън заложи на парчето All Of Me на Джон Леджънт, а Ани, Велина и Антоана накараха българската песен "Лудо, младо" да прозвучи в един глас. Те отново се справиха перфектно със синхрона и запазиха шансовете да станат победители в музикалната надпревара. За първи път в историята на родното издание група е толкова близо до голямата тройка.

"Благодаря на всички за подкрепата и за преживяванията", каза на раздяла Стивън, който ще се запомни като един от най-атрактивните участници в сезона.

Пътят към финала остана да бъде извървян от Дарина, A.V.A., Крис и кипърката Християна, като още един от тях ще отпадне на метри от голямата награда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: X FactorСтивън Ачикор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време беше небъра да си запали джапанките за африка. Какво толкова го превъзнасяте, та той е най обикновен ***.Евала на халваджиян, че така добре елиминира конкуренцията на християна и
2
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За мен Стивън е момчето, което трябваше да остане. Той притежава повече певчески качества - оригинални, неподправени, истински.....Криско завалията, заекваше като обесняваше защо лиглите от AVA "трябва " да останат. Жалко, много жалко.Щеше да истински сблъсък на големи гласове ако на финала бяха останали Християна, Кристиян и Стивън. А може ли да попитам - Дарина какво дири още там ???????????????????????
1
4
 
14
 
! Отговори
51 преди 8 години
Дреме ми