Dubioza Kolektiv пълни "Арена Армеец", останаха под 1000 билета

Вижте последните подробности за концерта на 27 октомври
26 окт 2017 13:55, Александър Попов
0
Dubioza Kolektiv пълни "Арена Армеец", останаха под 1000 билета

Босненската банда Dubioza Kolektiv е на път да разпродаде зала "Арена Армеец". Остава ден до концерта им в София, като в продажба остават по-малко от 1000 билета, налични в мрежата на Eventim.bg.

Организаторите от клуб Строежа препоръчват възможно най-бързото закупуване, както и по-ранното влизане в залата, за да се осигури максимален комфорт.

Билетите за Ниво Терен са напълно изчерпани от седмици. На 27 октомври, този петък, вратите на залата отварят в  18:30 ч., а близо едночасовият сет на специалните гости от Asian Dub Foundation стартира от 20:00 ч. Хедлайнерите на вечерта ще излязат на сцената в 21:15 ч. и ще се задържат там цели два часа.

За по-удобното и бързо влизане и настаняване в залата са предвидени 16 отделни коридора, водещи към основните входове за двете отделни зони – Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (сектори А,  В и С - седящи). За цялостната продукция по реализирането на събитието са ангажирани над 300 служители, чиято основна цел е безпрепятственото и успешно провеждане на концерта. На терена ще бъде изградена рампа за хора в неравностойно положение, придвижващи се с колички, допълват организаторите.

След края на лайв-програмата са предвидени две официални афтър-партита, на които ще бъдат поканени музикантите от участващите групи – в клубовете "Строежа" и "Терминал 1". Стартът им е малко след 23:00 часа.

Междувременно, Dubioza Kolektiv стартира стратегическо международно партньорство с Viber. В допълнение към стикерите, които могат да бъдат свалени и на български, бандата ще представи за първи път Viber Bot за региона, чрез който всички последователи ще могат да участват в игри с награди и да спечелят билети за концерти в своята страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Dubioza Kolektiv
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари