Класическа музика за деца от Фортисимо и Софийската филхармония

Канят най-малките в двореца Врана днес
13 юли 2018 12:52, Александър Попов
0
Класическа музика за деца от Фортисимо и Софийската филхармония

Днес, 13 юли, Фортисимо Фамилия и Софийска филхармония определят среща на класическата музика с най-малките й почитатели в царската градина на двореца Врана. Вечерта е част от програмата на традиционния за Софийската филхармония и Столична община цикъл концерти "Споделете музиката в двореца Врана".

От 17:00 часа започва образователно ателие за малки и големи "Да свирим на оркестър. Какво работи диригентът?". Маестро Павел Златаров ще предостави възможност на децата сами да дирижират камерен състав.

В 19:00 часа е началото на концерта "Пълнолуние", продукция на Фортисимо фамилия за деца и тийнейджъри. Приказната история за вампири и нощни приключения ще изгрее в нов блясък в прекрасната дворцова обстановка. Участват любимите на всички Юлиан Вергов, Ангел Ковачев и Илиана Коджабашева. Диригент е Павел Златаров.

Ограничено количество билети все още можете да закупите в сайта на Софийска филхармония, в мрежата на Eventim и на касата на зала "България".

За радост на най-малките почитателите на класическата музика времето в София тази вечер ще е чудесно, независимо от противоречивите прогнози от предишните дни и вероятността събитията да се проведат на закрито.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари