Стругарят Наско е номер едно в "Гласът на България"

Той надделя над Тино на финала на шоуто
10 юни 2019 07:45, Александър Попов
28
Стругарят Наско е номер едно в "Гласът на България"
Кадър: bTV

Атанас Кателиев от Варна стана победител в "Гласът на България" и грабна голямата награда от 50 бона.

Наско, Тино, Ива и Надежда достигнаха до финалния концерт, а след техните изпълнения на сцената битката се превърна в изцяло мъжка. Двете момичета отпаднаха, което означаваше, че и треньорът Иван Лечев ще се прости с надеждата за трета поредна година негов участник да спечели музикалното риалити. Ива обаче си тръгна с изключително признание - британската група Clean Bandit я избра като българския артист, с който ще запише специална версия на един от култовите си хитове.

Двамата финалисти се състезаваха с парчета по избор на зрителите, горещо бе и за техните ментори - Графа и Камелия.

Атанас, който само до преди три месеца изкарваше дните си между кварталния пиано бар и работилницата на баща си, вкара много нерв и чувство в Impossible на Джеймс Артър. Тино пък бетонира имиджа си на секссимвол с Can’t Help Falling in Love на Елвис Пресли.

Всички треньори признаха, че Тино е различният глас този сезон и сериозно е надградил от появата си в шоуто. Изненадващо или не обаче, голямата награда отиде в ръцете на Атанас, който развълнувано и през сълзи успя само да благодари за отличието.

Неговият треньор Графа също бе седмото небе на щастие и заяви, че се гордее с Наско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
7
 
! Отговори
DZ преди 4 години
Браво на момчето! Харесах го още от самото начало. За мен музикалната кариера не е най-добрия житейски избор, но щом има талант и желание с удоволствие ще следя развитието му. Късмет!!!
25
3
 
26
 
! Отговори
123 преди 4 години
Добре бе защо сега такова заглавие? Като е стругар какво? Трябва всички да са от музикалната академия ли?
24
8
 
7
 
! Отговори
аа преди 4 години
е и кво , още един безработен певец
23
3
 
16
 
! Отговори
хмм... преди 4 години
Е нали сега мнозинството е доволно, момчето от народа победи момчето с тембър и визия! И да ви кажа че ако Тино беше си избрал друг ментор сега щеше да е победител! Но честито на Атанас от Варна, дано Графа да му помогне да запише нова песен която да стане евентуален хит за да има шанс Наско на музикалното поприще! Иначе музикалната му кариера ще свърши с Гласът на България!
22
2
 
13
 
! Отговори
интересно преди 4 години
ИНЖЕНЕРЪТ Атанас Кателиев, господа!
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момичетата били по-добре подготвени музикално, ама... Само че не гласува жури от музиканти, и слава богу, а гласува публиката, заради която в крайна сметка е цялото упражнение. Въпрос на вкус. Музикалното майсторство не е толкова важно, колкото да грабнеш сърцата на слушателите и зрителите. Нали за тях пееш? Не за журито. Напълно заслужена победа на стругарчето.
20
3
 
19
 
! Отговори
dramaqueen преди 4 години
До Анонимен 14Тино има специфичен глас, който го ограничава в определен диапазон и всичко звучи по един и същи начин. Наско имаше най-добър тембър от мъжете, пее както височини, така и низини - няма песен, която да не може да изпее. Абсолютно заслужена победа, както се видя - с много. Всеки има своите предпочитания, но трябва и обективност малко.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дамЖивееш в страната на шурея и баджанака. Защо се чудиш?
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"прехласнати тинейджърки и всякакъв друг вид женоря."Уау! Моля!
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само в БГ! Имам приятел, който има магистър по финанси, като преди това е учил математика и изкарва 6 цифрени суми на 27 години, ама некви злибни души и му викат Дюнера, защото едно лято продавал дюнери, а не чакал на майка си и баща си...ЧОВЕКА ПРЕПОДАВА МАТЕМАТИКА И РОБОТИКА, КУХОГЛАВИ ПАТОЦИ ТАКИВА! Малко уважение...
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше да е пожарникарят Наско,но нейсе...
15
1
 
23
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
Я ми кажете няко, който да е направил музикална кариера след това "шоу".
14
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тино беше най-добър,но "гласът" на "публиката",разбирай задкулисието се наложи.Както винаги.А ман от "конкурси".
13
10
 
15
 
! Отговори
Ценител преди 4 години
Тино си е със специфичен глас и се открои най- ярко сред всички останали. Чуден народ как гласува и знае ли въобще за какво гласува ????Също като на "Евроизбори" смешници....
12
6
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Жалко че Никеца не бе на финала за да...изтряска някоя рок-балада.Ива бе...надценена с тънкото си и пронизително гласче,но на финала не бе убедителна.
11
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тино разчиташе единствено на специфичния си глас и визия, за да трупа гласове, основно от прехласнати тинейджърки и всякакъв друг вид женоря. Реално той не се разви в това предаване, всяка песен я караше по един и същ начин.Наско пя с много повече чувство и динамика. Успяваше да предаде емоция, а това е най-важното за един изпълнител.
10
8
 
19
 
! Отговори
Дам преди 4 години
Михаела го каза много точно - жените бяха много по-добре подготвени вокално, ама хахавия народ не е гласувал на база музикални познания, а на база роден град. Сметай колко им е багажа на гласувалите - един глас не могат да разпознаят, пък после що така гласували в политиката... Оня за ония 80% помните ли?
9
1
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
То и Боко беше пожарникар,но се изучи сам за...премиер,та и Наско няма да стане от стругар...певец.
8
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тино беше силно лансиран, донякъде поради манекенската си визия, въпреки факта, че гласът му го прави силно лимитиран по отношение на диапазон. Отпаднаха поне 3-4 много по-надеждни кандидати.
7
2
 
49
 
! Отговори
мимоходом преди 4 години
Доколкото прочетох, Наско е с инженерно образование, води часове по роботика в Математическата гимназия във Варна и изработва детайли на струг.Така че, мисля, не е коректно заглавието на статията.