Pussycat Dolls се умножават чрез риалити шоу

Свръхуспешната дамска формация ще добави още една единица към сексапила си, след като шестте дами решиха да вземат още едно момиче към отбора си
3 авг 2006 14:26,
Pussycat Dolls се умножават чрез риалити шоу
Свръхуспешната дамска формация Pussycat Dolls ще добави още една единица към сексапила си, след като шестте дами решиха да вземат още едно момиче към отбора си. Снимка: WI
Свръхуспешната дамска формация Pussycat Dolls ще добави още една единица към сексапила си, след като шестте дами решиха да вземат още едно момиче към отбора си.

Търсенето на новата дама ще става чрез така популярния напоследък метод на риалити шоутата. Кастингите вече започнаха и стотици момичета са се записали с надеждата те да са сред щастливките, които ще се борят за място в групата чрез риалити шоуто.

Самото предаване ще се излъчва по американска кабелна мрежа, а кандидатките могат да са само живеещи на територията на САЩ, като освен това трябва да изглеждат добре, да могат да танцуват, и разбира се да пеят.

Продуцентите на хитовата дамска група искат да покажат на зрителите, че във “всяко едно момиче се крие по една палавница”, достойна да бъде част от най-горещата женска компания в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание