Бразилски кръвни метъл братя отново заедно

За първи път, след като 10 години дори не си обелваха и дума по телефона, двамата братя Макс и Игор Кавалера (eкс-SEPULTURA) се събраха на една сцена
18 авг 2006 14:27,
Бразилски кръвни метъл братя отново заедно
Игор и Макс (двамата в средата) се събраха, след като 10 години не си говореха дори по телефона. Снимка: Roadrunner records

Най-очакваното събиране в средите на тежката музика е вече факт. За първи път, след като 10 години дори не си обелваха и дума по телефона, двамата братя Макс и Игор Кавалера се събраха на една сцена.

Събитието подейства като шок на публиката, събрала се на десетото издание от ежегодния концерт в памет на доведения син на Макс – Дана Уелс, известен като D-Low. Именно след неговата смърт Макс Кавалера напусна легендарните Sepultura и направи собствена група Soulfly.

Малко по-рано тази година и по-малкият му брат Игор напусна Sepultura, след като обяви, че има “творчески различия” с останалите от бандата.

Игор се качи на сцената заедно с Макс и останалите момчета от Soulfly, за да седне зад барабаните на класиките на Sepultura “Roots Bloody Roots” и “Attitude” и това даде повод за надежди на публиката за евентуално събиране на двамата братя и в по-дългосрочен план.

След като напусна Sepultura, Игор се занимава все по-усилено с дизайнерската си модна си къща Cavalera и организираните от него партита, където той се представя в ново амплоа като хип-хоп диджей (DJ Iggor) с помощта на съпругата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание