Слънчев бряг ще залее с мания полите на Витоша

На 12 април, събота, в София ще се вихрят Hector Romero, D Ramirez и Kiki - Първото парти на клуб Мания в полите на Витоша
11 апр 2008 16:15,
Слънчев бряг ще залее с мания полите на Витоша
Тройна парти атака на 4-ти километър с морски привкус. Снимка: AMY

Много, ама много морско-маниашка случка се очертава да се случи в София. От парти характер, разбира се, вие какво си помислихте.

Законодателите на морските забавления по родното Черноморие, клуб Мания от Слънчев бряг, решиха да акостират в София за първото си парти в полите на Витоша.

Мястото на Burn Out лудницата ще бъде парти център 4-ти километър, денят е събота, 12 април. Саундът ще е най-добрият хаус, звучал наскоро в Софийското поле.

Като за софийска премиера главните герои са цели трима на брой.

Партито ще раздруса любимия ни Hector Romero. Понякога го харесваме повече и от Satoshi Tomiie. Но те двамата работят заедно, тоест са комбина, значи всичко е наред.

Хектор прави най-добрият парти звук. Изобщо. „Аз пускам най-доброто от всички видове денс музика“, заявява Хектор. Скромността отдавна не краси човека, а в случая ди джеят от Бруклин си е съвсем прав.

Освен Хектор парти манията ще бъде дело и на D Ramirez. Той определено ще е звездата на вечерта. Избран е от ди джей библията DJ Magazine за най-добрият продуцент и ремиксатор на Великобритания за 2007 г.

Преспокойно можем да кажем, че е цар на електро хауса. Най-добрите в бранша казват, че той е променил лицето на британската хаус музика. Не може да го пропуснете.

Третият гост-герой е Kiki. Той е на 32, от Финландия. Рус и дяволки добър. Зад пулта имаме предвид. Толкова е добър, че имаш чувството, че ще си счупи пръстите. Резидент е на едни от най-яките клубове в Берлин - „WMF“ и Брюксел - „Dirty Dancing“. Прави истински експлозии от семли. Стилът му е hi-nrg-tech-house. Много енергия. Ама много.

На местна почва тримата ще бъдат подкрепени от JK, Vessilin и D. Denchev.

На пълни обороти ще работят двете зали на 4-ти километър. Билетът на входа ще струва 20 лв.

Струва си, бегом към купона. Лятото започна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание