Защо Slash е легендарен китарист? Отговори и грабни билет!

Dnes.bg раздава 4 покани за концерта на 4 февруари
Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 яну 2013 12:21 | 25 яну 2013 10:03,
293
Защо Slash е легендарен китарист? Отговори и грабни билет!
Slash Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Световноизвестният музикант Slash пристига за своя първи концерт в България с последния си солов проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.

У нас легендата ще промотира своя най-нов албум Apocalyptic Love. Събитието е на 4 февруари в зала „Фестивална“.

Сега имате шанса да спечелите билет за концерта. Единственото условие е да отговорите на въпроса „Защо според вас Slash заслужава статуса легендарен китарист?“ с регистриран коментар под статията.

Срокът на играта е до 31 януари. Победителите ще обявим на 1 февруари във фенстраницата на Dnes.bg във Facebook. Спечелилите ще се изтеглят на случаен принцип в томбола.

Ще раздадем 4 покани и ще се свържем лично с късметлиите.

В конкурса ще вземат участие само потребители, чиито коментари са регистрирани, анонимните няма да бъдат взети предвид.

Най-лесно могат да го направите, като влезете със своя Facebook профил, кликайки бутона "Вход с Facebook профил", който се намира под полето за коментари.


293
Още по темата: играSlashспечели билет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
1
 
! Отговори
cecodr преди 11 години
Slash ..когато чуя това име първо в съзнанието ми се появява силует на човек с необичайна отличаваща се "шапка" ,прикрил лицето си с нестандартната си прическа и тъмни очила,винаги замъглено от току що запалена цигара.Сякаш гледаш сянка винаги отличаваща се от всичко останало.След това в ума ми се промъква онзи разтърсващ риф от 1987г. ,който не можеш да сбъркаш с нищо останало.Идва момента и на най-великата сцена в рок музиката(november rain).Легендарен ,защото е различен,защото е себе си.
234
1
 
0
 
! Отговори
svetlljak преди 11 години
Защото твори легендарна музика :)))
233
0
 
0
 
! Отговори
rumen.terziivanov преди 11 години
EDIN OT GOLEMITE KITARISTI...DOKAZAN !
232
0
 
1
 
! Отговори
Grigor Mihnev преди 11 години
защото it's 5 oçlock somewere
231
2
 
0
 
! Отговори
julia.videnova преди 11 години
Slash...като чуеш това име, знаеш че ще чуеш нещо невероятно на китара. Той е в класацията на "10 най-добрите електрически китаристи", "100 най-добри китаристи на всички времена ", " 100 най-велики китарни сола " и за рифа в " Sweet Child O 'Mine е под номер 1 в списъка на" 100-те най-велики рифове ".... да, легенда е !!!
230
1
 
1
 
! Отговори
slavi.georgiev.92 преди 11 години
Защото Слаш е един от най-добрите китаристи за всички времена,участвал е и в легендарната,единствената по рода си група,която всеки слушател на рок я знае,а именно Guns N' Roses!!Легендарен е също така заради своя стил на свирене,който е допринесъл много в рок музиката,както и с неповторимия си звук на китарата иии...най-вече заради величествената прическа!!! :D :D
229
0
 
0
 
! Отговори
lubomir.tomov.31 преди 11 години
Защото солата му са легендарни !
228
1
 
1
 
! Отговори
dimo.zhelev преди 11 години
Слаш е абсолютен виртуоз! Невероятен китарист, адското лице и пълен манЯк.
227
1
 
1
 
! Отговори
Kiko Mixailov преди 11 години
Защото е къдрав!
226
1
 
0
 
! Отговори
dimo manolov преди 11 години
Защо Слаш е легендарен? защото е добър китарист!
225
1
 
4
 
! Отговори
alex.vasileva.7 преди 11 години
Обожавам Слаш откакто бях шести клас. За мен той е първият истински музикант, чиято музика съм прослушала. Неговата музика, както и тази на Guns N Rouses, отвориха очите ми за рока и стойностната музика като цяло. За мен той винаги ще си бъде легендарен и недостижим!
224
0
 
1
 
! Отговори
Mad Hatter преди 11 години
Защо Слаш е легендарен? Защото е харизматичен, скромен и изключителен музикант и китарист. Създал е едни от най великите сола в историята. Той е чист дестилант на това, което трябва да представлява един истински велик музикант.
223
0
 
2
 
! Отговори
Lawliet96L преди 11 години
Slash не е просто китарист,той е жива легенда.Стила и начина му на свирене го отличава от другите музиканти.Самото му присъствие на сцената кара хората да затаят дъх и да очакват неочакваното.Страстта му към китарите ни кара да се замислим дали има нещо,което може да вдъхнови и нас да станем като него - Легенди на рока!
222
0
 
0
 
! Отговори
D.R.Dimov преди 11 години
Slash не е просто и едиснтвено китарист, той е гениален артист и визионер. Уникалната му способност да събира точните хора в точните проекти го правят нещо повече от музикант! Ако трябва да използвам метафора, Slash е един виртуозен бижутер, който избира най-добрите скъпоценни камъни,за да превърне едно изделие в произведение на изкуството. Той е легенда и символ на Рок Музиката!
221
0
 
1
 
! Отговори
Natali Mihaylova преди 11 години
Слаш е великолепен като китарист, но за мен не това го прави легендарен. Легендарен е за моя живот, защото първите ми любовни трепети и разочарования изживях с музиката на Гънс, с тях прослушах правилната музика, те са емблематични за времето в което бях млада и неразумна, съпругът ми прилича много на Слаш (визуално). За повечето му почитатели удоволствието от музиката му идва от самото звучене на китарата му. За мен музиката му е сантимент, белег и спомен.
220
0
 
1
 
! Отговори
roni_137 преди 11 години
Защото той няма нужда от представяне!
219
0
 
2
 
! Отговори
s.neichev преди 11 години
До nixnixbgВсъщност славата на Guns до голяма степен се дължи на Слаш. Доказват го многото и различните успешни проекти в които Слаш участва по времето когато свири с Guns и след това. P.S. В отговор на това колко текста на песни е написал. Музикантите пишат ноти, не текстове.
218
0
 
0
 
! Отговори
Georgi Nikolov преди 11 години
Защото може да направи каквото си поиска . . .. . въобще.
217
0
 
1
 
! Отговори
tony_82 преди 11 години
Защото Слаш си е Слаш и каквото и да се каже, ще е малко.
216
0
 
2
 
! Отговори
antoniq_do преди 11 години
Slash заслужава статуса "Легендарен китарист" повече от всекиго, защото умее да изсвири АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, по начин, който докосва сърцата и душите на хората! За мен той ВИНАГИ ЩЕ Е НОМЕР 1!!!