Защо Slash е легендарен китарист? Отговори и грабни билет!

Dnes.bg раздава 4 покани за концерта на 4 февруари
Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 яну 2013 12:21 | 25 яну 2013 10:03,
293
Защо Slash е легендарен китарист? Отговори и грабни билет!
Slash Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Световноизвестният музикант Slash пристига за своя първи концерт в България с последния си солов проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.

У нас легендата ще промотира своя най-нов албум Apocalyptic Love. Събитието е на 4 февруари в зала „Фестивална“.

Сега имате шанса да спечелите билет за концерта. Единственото условие е да отговорите на въпроса „Защо според вас Slash заслужава статуса легендарен китарист?“ с регистриран коментар под статията.

Срокът на играта е до 31 януари. Победителите ще обявим на 1 февруари във фенстраницата на Dnes.bg във Facebook. Спечелилите ще се изтеглят на случаен принцип в томбола.

Ще раздадем 4 покани и ще се свържем лично с късметлиите.

В конкурса ще вземат участие само потребители, чиито коментари са регистрирани, анонимните няма да бъдат взети предвид.

Най-лесно могат да го направите, като влезете със своя Facebook профил, кликайки бутона "Вход с Facebook профил", който се намира под полето за коментари.


293
Още по темата: играSlashспечели билет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До liliana.toneva много ми е интересно коя е легендарната група в която всири
214
6
 
0
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Кой е тоя Слаш или както се казваше там,,,???На кого и с какво е известен ???
213
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До chrisieee .... и коя на коя песен по точно е написал текста????
212
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До magdasorel тва са пълни тъпотии..кажи ми на коя песен по точно е написал текста
211
0
 
0
 
! Отговори
Мис Акси преди 11 години
До lazar.malakov искам само да ти кажа че това което си написам не е вярно..аксел е измислил текста на парадайс сити а слаш е измислил съвсем друго за припева което няма нищо общо с красиви момичета и зелена трева
210
0
 
0
 
! Отговори
стефка преди 11 години
За мен, като рок фен, китарата винаги казва много повече в песента, отколкото текста. Слаш е от тези (малко на брой) китаристи, в чиито ръце китарата оживява и разпалва емоция - направо кръвта ти кипва:)
209
0
 
1
 
! Отговори
thefAFD преди 11 години
Защото е един от най- изкусните музиканти в света, защото е най- великият рок китарист и накрая, защото е много СЕКСИ.
208
0
 
1
 
! Отговори
Pepsan преди 11 години
Нека да разкажа как навремето прослушах Guns'N'Roses. Купих си празна аудиокасета и в последствие записвах песни по радиото на нея. С времето лентата се беше повредила и като я пусках в касетофона той я "дъвчеше". По-голямата ми сестра ми забрани да я пускам и да записвам на нея, а аз разбира се като едно хлапе напук реших да запиша някаква песен като звук от телевизора. В последствие се оказа, че тази песен е "November Rain", а това, че Слаш е легендарен е аксиома - не подлежи на доказване!!!
207
0
 
1
 
! Отговори
anna.chernyaeva преди 11 години
Слаш е легендарен, защото е рошав, супер як и защото е супер rock 'n' roll !!!
206
0
 
0
 
! Отговори
Ралфиета преди 11 години
защото свиреше в легендарна банда
205
1
 
3
 
! Отговори
Fantageroiche преди 11 години
Slash заслужава статуса на легендарен китарист, защото освен безспорните му умения с китарата, музикантът има невероятно присъствие на сцената и изключителен отличаващ се стил на свирене, който го нарежда до китаристи като Jimmy Page, Randy Rhoads, Joe Satriani и др.
204
1
 
3
 
! Отговори
julizaneti преди 11 години
Има почерк на свирене, по който се познава. Това е едно от най-важните условия да си голям музикант. Технични и виртуозни музиканти има много, но малко са тези, които като засвирят и слушателите ги разпознават по свиренето им.Slash е легендарен, защото е абсолютно неповторим - само един поглед е нужен, за да забележиш неговите уникални шапка, очила и коса, и разбираш, че трябва да се подготвиш за виртуозни изпълнения на китарата !Той е композитор и текстописец на песните на Guns N' Roses!
203
0
 
1
 
! Отговори
rockclub.bluejeans преди 11 години
Слаш е легендарен китарист, защото има почерк на свирене, по който се познава. Това е едно от най-важните условия да си голям музикант. Технични и виртуозни музиканти има много, но малко са тези, които като засвирят и слушателите ги разпознават по свиренето им.
202
0
 
1
 
! Отговори
метката преди 11 години
0896 290011.Защото знам,че ще спечеля.
201
1
 
1
 
! Отговори
метката преди 11 години
ЗАЩО ЛИ?ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СВИРИ И С ОНАЯ СИ РАБОТА!!!ТОВА Е ОТГОВОРА.
200
0
 
1
 
! Отговори
Tin_b преди 11 години
Слаш е уникален музикант и виртуоз...Няма как да слушаш Guns N' Roses и да не си представяш двете легенди Аксел и Слаш на сцената...Невероятно удоволствие...
199
0
 
1
 
! Отговори
nixnixbg преди 11 години
Ако не Беше бандата легендарната му банда Guns N' Roses едва ли някога би станал толкова известен. Но се радвам че той като китарист на Guns N' Roses е работил за славата си....
198
0
 
2
 
! Отговори
invitor преди 11 години
защото излиза клатушкайки се по сцената с запалена цигара в устата , кара китарата да каже "Слаш" и публиката онемява :)
197
0
 
0
 
! Отговори
r.dimova преди 11 години
Последният коментар е публикуван от от r.dimova,понеже системата ме беше отхвърлила по някакви причини.Моля да бъде приет.
196
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слаш е обявен за най-добрия китарист за 2012 година в допитване на музикалното списание Loudwire.Освен това е уникален виртуоз,завладяващ с невероятната си харизма и талант.Неповторим и ненадминат соло изпълнител!Невъзможно е да го слушаш и да не ти въздейства!Когато слушам Слаш се пренасям в неговият свят,завладява ме изцяло,побиват ме тръпки-невеороятен е!Сигурна съм,че не само на мен въздейства така!Ето затова Слаш е легенда!