Оратница ще ни отворят "Църни очи"

Дебютният клип на бандата може да се види на 21 август
Обновена: 19 авг 2013 13:23 | 19 авг 2013 13:23, Петя Славова
0
Оратница ще ни отворят "Църни очи"
Снимка: Оратница

Оратница ще представят официално дебютния си клип към песента "Църни очи" по време на концерта им, заплануван за 21 август от 20.00 часа в Маймунарника в Борисовата градина.

Видеото е дело на младия режисьор Михайло Коцев и оператора и монтажист Теодор Фичев. Главните роли в него са изиграни от актрисата Деница Даринова и звездата от ХаХаХа Импро Театър – Петър Мелтев. Специално участие взимат и огнените танцьори от Fireter, както и кукерите от сдружение „Елов дол“.

Клипът смесва мистичната атмосфера от българския фолкор с динамичната градска среда, която вибрира в музиката на Оратница. Затова снимките тръгват от добре познатите столични локации – Попа, Подуене, Люлин, за да стигнат през красивите поля от слънчогледи край Подбалкански път до Приключенски парк „Шамбала - Сопот.

„Снимахме клипа за по-малко от 12 часа, без бюджет, с екип изцяло от доброволци“, разказват от бандата и допълват, че всички ресурси са използвани оптимално, включително жаравата след изгарянето на огъня – за вкусна почерпка за участниците.

Самата песен „Църни очи“ е с нов аранжимент, но отново включва великолепните гласове на народните певици от формация "Кипри" - Илияна Найденова и Кристина Карамфилова.

А ето го и самото видео.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари