Графа с най-големите си хитове акустично в НДК

Спектакълът на 25 ноември е към кампанията "Спри насилието“
3
Графа с най-големите си хитове акустично в НДК
Снимка: Нели Куртева/Монте Мюзик

Попзвездата и продуцент Владимир Ампов-Графа вече повече от месец работи върху акустичната програма, която заедно с музикантите Мирослав Иванов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Венци Трифонов и Ла Ти Да ще представи на сцената на Зала 3 на НДК на 25 ноември.

Той не е представял акустична програма от 8 години и отделя голяма част от времето си за подготовката ѝ.
Успоредно с това от Монте Мюзик, с помощта на творческия директор на проекта Калоян Лалев - Кайо, се грижат за преобразяването на Зала 3 и превръщането ѝ в най-подходящата сцена за изпълненията на Графа.

Оттам не разкриват детайли за сцената, осветлението и мултимедията, но са сигурни, че всички, които ще отидат на концерта, ще останат приятно изненадани и впечатлени.

На акустичния си концерт Графа ще изпълни парчетата „Домино“, „Закъснявам, човек“, „А дано, ама надали“, „Седемте езера“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, “Causa Perduta”, „Враг“, „Никой“ и още много от своите хитове в нови, специално подготвени за концерта аранжименти, както и някои изненади.

Концертът „Домино“ е част от кампанията на УНИЦЕФ „Спри насилието“, а само преди месеци от УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ официално анонсираха, че Графа е избран за Посланик на УНИЦЕФ.

50% от приходите от билетите ще бъдат дарени за каузи на УНИЦЕФ. Билети вече се продават в Ticketportal, Eventim и на Билетния център в НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: концертграфаУНИЦЕФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
някой слуша ли го тоя
2
4
 
10
 
! Отговори
SS до дедо [#1] преди 9 години
той даже не е и 'добър музикант', тъй като е известно, че е немощен като певец, открито плагиатства и елементарно подражава на известните, напр. Сент Пол
1
5
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Какъв граф е Ампов, за мен си е чисто "хампе". Хора, не си създавайте кумири, "нямай друг кумир освен мен", гласи една от Божиите заповеди. Младежта често е склонна да боготвори пълни простаци. Може "графа" да е добър музикант, но нека да не припадаме.