17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде бе ...някой няма ли да каже откъде да си свалим концерта.??????
93
3
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
123, така е. без талант не става. Без Ку-Ку бенд, музикантите и тези, които пишат текстовете на песните и измислят музиката, Слави Трифонов е хайде да го напиша така...не толкова значителен като ...творец.
92
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Студентска програма Ку-ку е предаване на БНТ. Излъчвано е от януари 1990 година до септември 1994 година.Участие в него са вземали: Август Попов, Владислав Карамфилов-Въргала, Стефан Рядков, Васил Василев-Зуека, Слави Трифонов, Камен Воденичаров, Мартина Вачкова, Ето ви един елементарен пример - вземаш селски амбициози и ги финансираш за всякакви"културни" прогарми.Навсякъде навираш едни и същи измислени звезди - песни, филми, концерти, книги, особено телевизии.Не става, без талант не става.
91
11
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
120, знаеш ли кое най-ми хареса вчера? Къде 17000 човека ще се съберат да пеят Назад назад моме Калино? Като изпеят Металика народна песен, БЪЛГАРСКА, ела пак ми хвали бройката на ГРАЖДАНЯТА пеещи на ингилицки. Ааа, ако може да им дадете едно две знамена на господата от Металика да си избършат потта, че да им повярвам, колко много им дреме какви по народност са тези дето стоят срещу тях.. На селянина Слави май му дремеше.
90
16
 
5
 
! Отговори
Пеперуда преди 9 години
Всички слушат чалга в България. Метълите, хористите, класическите музиканти, оперните певци и т.н. също слушат чалга но тайничко за да не ги види някой. Всичко е суета и поза в България. А под опаковката дива селяния. От личен опит знам.
89
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
116,Eмил Димитров"Едно разхвърлено легло. Една възглавница накривал, с едно посърнало тело с едно тъй искащо тело. Играеше си ти фалшиво. А ти играеш няма как. Заплащаха ти за играта и се презираш за това че си продаваш свободата. Мръснико беден жиголо от малък мислиш за парите. В едно разхвърлено легло ти младоста си проигра и тялото си и мечтите. Но ти играеш няма как. Заплащаха ти за играта и се презираш за това че си продаваш свободата. Мръснико беден жиголо от малък мислиш за парите"
88
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво общо има Слави с операта, балета и библиотеките? Има, има - най-малко заради неговите спонсори, които финасират войствената простщина, не само в културата.кой ще даде 400 лв. за билет на доста изтъркан певец? Естествено, богат ***.
87
5
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
96, па като почне някой да пише за селяни и граждани... Като 17 бона са били селяни, къде бяха гражданите вчера? Хайде да ми кажеш, че да ги преброя? В Драгалевци, в Бояна, в Монако, в Лувъра, в Непал?
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роксана Белева,Песента на щурците 1986 г.Чакат нотите във къщи,чака чуждо пиано,но не ми се завръща,светло е - още е рано.Не, не ми се прибираще вървя през полето,ще вървя под звездите,докогато в сърцетовсе звъни и не спирапесента на щурците.Слави Трифонов Тайсън Кючек 1996 г.*** не съм, нито пиячмис калифорния даже не съм я виждалсамо че знай тайсън съм аздевет секунди брой си и питай защоСедем-осем, и ще си падналаседем-осем, и ще си легналаседем-осем, лягай и брой си самаПитай защо тайсън съм азама хвани се за нещо и здраво се дръж
85
5
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
109Значи не мога да разбера вие тук, които пишете глупави ли сте или на глупави го играете.Какво общо има Слави с операта, балета и библиотеките. Слави ли ще ме спре да ходя на опера, на балет или в библиотеката? Убедена съм, че поне 70 процента от хората, които бяха в залата изобщо не му гледат предаването или ако го пускат, то е за да се преспят. Хората бяха отишли заради МУЗИКАТА. Кината били закрити? Ко? В джунглата ли живееш?!
84
5
 
7
 
! Отговори
До 76 преди 9 години
Вярно е, че Слави взаимства много от Тодор Колев и "Как ще ги стигнем". Вярно е, че незнайно защо никога не го покани в предаването си. Но не е вярно, че не го почете, още в деня на смъртта му - 15 февруари 2013-та, шоуто завърши с песента на самия Тодор Колев - "Фалшив герой" (написана от Куку Бенд). Можеш да провериш в сайта му, където е качено самото предаване, ако не вярваш.
83
7
 
6
 
! Отговори
Валери преди 9 години
Мега яка чалгария беше. Нашата компания откачи от кеф. Само че трябваше да има сергия за кюфтета и наливна бира. Пропуск в организацията.
82
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо обезлюдяват селата? Амчи 17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд - съвсем логично следва, че над една десета от всички села в България са тотално обезлюдени.
81
3
 
9
 
! Отговори
=== преди 9 години
105,Нямаше блъсканица. Отвориха в 18.00 и на всички входове хората влизаха културно, бавно и интелигентно. Имаше достатъчно време, за да влязат. Всяко дете, което влизаше беше с придружител, без декларации не бяха допускани.Алкохол не се продаваше. Всякакви течности биваха изземвани на входовете.Бира даже нямаше... На концерт, по света и у нас, бира да не се продава е шок за мен. Или е нямал спонсори или просто не са искали нарочно да продават алкохол.
80
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бях на концерта, добре , че веднага купихме билети. Беше уникално, саунда убийствен, организацията беше добра, нова заличка, раздаваха накрая и вода безплатно. Да има др. седмица пак бих отишъл.
79
3
 
7
 
! Отговори
Плавник преди 9 години
Нестерова, на снимка 12 е *** Петкова.
78
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Билетите бяха разграбени амчи така е, полицията дреме. Що жици изчезнаха по същото това време! Залата се пукаше по шевовете то по всички строежи на ГЕРП е едно и също, пукания, напуквания, дупки всякакви. За дивия възторг на тълпата, спор няма дива публика, див възторг. Връщайки се от чужбина по време на някакъв концерт на стадион Васил Левски , помня и днес блъскащите се хиляди любители на музииката. Не вярвам, че ордите на Чингис Хан са изглеждали по-варварски. Зачервени от алкохол озверени лица, деградирали наркомани с бири в ръка, костюмирани като от цирк Балкански елементи ,
77
6
 
1
 
! Отговори
? преди 9 години
Kва е тая повехнала дама от сн. номер 12 ?
76
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 99Какъв е резултатът ли? Ми последния път от неговото бачкане се сещам че имаше плод- Крисия се казва. Да не казвам за хилядите кинти които е дал за благотворителност. Ти дал ли си един лев на просяк някога?
75
5
 
17
 
! Отговори
ХхХ преди 9 години
От това което прочетох (всичко), стигам до следния извод: Йовано, Йованке ; назад, назад, моме Калино; Свети Георги спадат към чалгата. Политическите интереси са навсякъде, дори да не им е мястото там. Братя Илиеви са основоположници на Слави. какъвто и да е капацитетът на залата, факт е, че беше фулл. Не съм най-големият привърженик на Слави, но шоуто и бендът бяха на ниво, а дългият пя та се съдра. Защо бе, Злобо, защо?