17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 147 Когато нямало конкуренция? А сега има ли някаква на Слави?
113
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срам! Срам ме е от тези 17000.
112
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина голям концерт снощи. А публиката пееше през цялото време! Голяма емоция беше. Благодаря на Слави и екипа му за преживяните емоции. В шоубизнеса втори като него в България няма и да има никога повече.
111
5
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
134, между другото вчера си го помислих. Какво прекрасно средство за лечение и отпускане на душата е това музиката особено пък, когато си с много хора, които в крайна сметка имат същите човешки емоции и някакси сте си близки така като пеете в хор. Баш си беше като терапия. Липсата на алкохол ме наведе на мисълта за терапията за кукухолици. Хубаво беше. Хората си тръгнаха весели, отпуснати и вдъхновени.
110
5
 
13
 
! Отговори
799 преди 9 години
Слави е като Шамара изгряха когато нямаше голяма конкуренция в България и това им помогна.
109
9
 
7
 
! Отговори
=== преди 9 години
142, с три изречения: аз съм от онзи тип хора, които ще застанат зад комерсиалното изпълнение на българската песен "Назад назад моме Калино" в една зала пълна със селяни в България, пред което и да е световно известно произведение на Металика. Независимо от това, в кои Галактики се мотае последното или се слуша от тройно повече селяни в друг български град. Точка.
108
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега ставам и гледам *** пак тръгнали да плюят Слави. Снощи направи невероятен концерт и екипа му беше на -най-високо ниво. А за симфоничния оркестър нямам думи.
107
2
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
140, абе, тарикатче ненагледно, дето все си мисли, че ей така тънкана минава номера да папаме и зяпаме безплатно, ареее като намериш така записан, този концерт, да ми се похвалиш! Питай си питай байнольо... па и убава снимачна апаратура и ОЗВУЧАВАНЕ искал той хахахахах Успех в търсенето!
106
14
 
29
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА преди 9 години
Първо:Ако не сте били на концерта- не коментирайте кво е било!Второ: 16 000 билета се продадоха за 12 часа.Трето: Билетите бяха на СИМВОЛИЧНИ ЦЕНИ. (На сцената бяха поне 60 човека- а билетите от 25до60лв, за сравнение на Мария Илиева бяха по 100лв.)Четвърто: Близо 3 часа всички в залата пяха заедно с изпълнителите.Пето: Чалгари на концерта имаше- чалга нямаше.Шесто: Днес е неделя и не се случат много неща за отразяване, за това концерта е отразен.Седмо: Вие сте ненормални. честно.
105
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 138Охлюв скапан, нали се сещаш, че има вътрешни хора които с хубава снимачна апаратура и озвучаване биха пуснали концерта в нета преди да е излъчен някъде по телевизията.. Ти от Луната ли падаш, абориген? Хиляди концерти има в нета заснети по този начин преди да са предавани по телевизията.
104
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Започвам да го гледам от ю туба сега. Началото е невероятно баси музиката...ква чалга ви гони ве, я си пуснете концерта сега нещастници.
103
5
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
137,Ам аз ли съм *** или ти УЕ, че питаш откъде да си СВАЛИШ концерт, който е бил на живо вчера и ако имаше грамче мисъл в тиквата ти щеше да схванеш, че за да си свалиш нещо, то трябва да е готово, излъчено и качено. Ти знаеш ли как и колко врече се монтира концерт, които не се предава на живо и които *** като теб да си били СВАЛЕЛИ? Я тихо там.
102
4
 
6
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Много ми е интересно като почнем да се сравняваме с Германия, Швейцария и т.н. Не виждате ли каква простотия и чалгарница сме . И това ни е много . А иначе като почнем политиците не стават , съдиите не стават и т.н. , ами те от кой народ произлизат от Германския ли или от чалгарския . Едно е да искаш , друго е да можеш , а трето е да го направиш .
101
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 134А, мерси че ми кза, не бях се сетил. Муахахаха.. а бе аз искам концерта с хубаво качество заснет, не от телефон бе. Ти *** ли си?
100
4
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
127, ходи в тубата има сто хиляди клипа вече качени. Целият няма къде да го видиш, не и преди да го излъчат по БТВ, а за кога го гласят не знам.
99
7
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
125, много си ми сложен бате. Ние, ***, дето си харесваме Калина в какъвто и да е вид: балканска поп-ТЪРГОВСКА семкопродавачка в затънтен хан или пльоснала се нагло за едни пари на сцената вчера и в гърлата на Слави, *** и Деси и на някакви 17 000 ***, които чесну написани ВЯРВАМ, че хич не им пукаше за глобалния размер на металистката музика,ние дето си харесваме Момата Калина си я тачиме щот я разбираме.На български ни говори и душите ни български буди. Чий глобален размер?
98
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...някой няма ли да каже откъде да си свалим концерта.??????Казах ти, от "History chanel" или "Animal planet"...
97
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 113Не вярвах, пуснах си го предаването от 15 ти февруари 2013-та. Наистина си връщам думите назад. Браво на Слави че е почел по този начин най-великият. Наистина съм го пропуснал това предаване.
96
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Водка си пиех и ме хванаха музите, песен реших да напиша. Песен страхотна с убийствена музика пълна с любов и въздишки. Припев: Аз съм един певец на живота в тъмната му страна. В мрака нагоре надолу се мотам, в себе си съм влудян. Може ли песен без готини пичове или без *** каки? Всичко това го набутах във стихове, Mtv само ме чака. Припев: Аз съм един певец на живота в тъмната му страна. В мрака нагоре надолу се мотам, в себе си съм влудян. Казвам ви аз. че не съм от нормалните, знам че съм мъничък гений. Слушайте моите песни и в спалнята и си мислете за мене. Припев: (x3
95
2
 
0
 
! Отговори
Ето я протащината преди 9 години
Каналето Dark side of the CuckooОще на: textove/kanaleto-dark-side-of-the-cuckoo-tekstБлагодариние на textoveВодка си пиех и ме хванаха музите, песен реших да напиша. Песен страхотна с убийствена музика пълна с любов и въздишки. Припев: Аз съм един певец на живота в тъмната му страна. В мрака нагоре надолу се мотам, в себе си съм влудян. Може ли песен без готини пичове или без *** каки? Всичко това го набутах във стихове, Mtv само ме чака. Припев: Аз съм един певец на