"Bones" – добре конструирана и изпята на Евровизия... Но защо сме 14-и?

Важно е как ще се развият тези певци след конкурса
14 май 2018 11:30,
147

България се класира на 14-о място на конкурса "Евровизия" тази година. Според музикалния педагог Етиен Леви най-важното е достойното представяне на българския екип, който тази година е бил изключителен.

"Песента "Bones" е изключително добре конструирана в синхрон с изискванията на "Евровизия", прекрасно пеене, невероятна визия, изключително присъствие - за мен това е важното", каза музикалният педагог пред Bulgaria ON AIR.

Според Леви крайното класиране и на кое точно място се е класирала група Equinox не е толкова важно. Той допълни, че екипът е прекрасен и не трябва да спира до тук.

Още по темата

Ива Екимова пък каза, че сега важното е как ще се развият тези изпълнители и какво ще се случи с тях в бъдеще, защото по думите й не може да става въпрос дали нещо не им е достигнало за класиране по-напред сред изпълнителите.

"Въпросът е да интегрираме етно мотивите, защото те са модерни, да има модерна визия и да е направен качествен продукт, както Equinox. Това е всичко", сподели Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
16
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Не знам за българската песен, но израелската приличаше на кудкудякане на едра кокошка и то буквално. Така беше и облечена. Тази не може да стъпи и на малкото пръсче на ппредишната/предишният победител. Няма да го споменавам, за тези, които желаят да се информират от Гугъл. Това кудкудякане е издевателство. Отврат!
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
66 гласа от българите в чужбина и нито един от журито...Много обичам хора, които си говорят наизуст. Песента има 100 точки от журито и 66 точки (не гласа) от публиката. Една точка на публиката не е един глас, всичките от една държава се разделят на 1 до 12. От една държава могат да дойдат само 12 точки за една песен. Колко гласа има в точката, зависи от броя на населението. В Сан Марино една точка може да са 2 гласа, в Русия 1000 гласа.
97
8
 
16
 
! Отговори
Фактолог преди 5 години
Песента е отвратително смотана, певците са от кол и въже хванати, едно голямо недоразумение. Не заслужава никакво 14 място. Толкова ли няма българи, които да представят България???
96
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се и на тези, които изобщо допускат такива недоразумения сред кандидатите за бг изпълнители за евровизия!!!
95
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И 14 място им е много. 66 гласа от българите в чужбина и нито един от журито. Ама така е като не можем да си подберем качествени изпълнители и предимно тийнове гласуват за предложените песни кпя да ни представлява. Тази година просто не струваха. Много реклама, много шум и много агитка, а на среща нищо. Ако българите в чужбина гласуваха за талант и качество, а не за националност, нашите представители щяха да гледат финала от скамейката.
94
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щото е конструирана и изпята, но няма песен.
93
1
 
17
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Тия хора съвсем откачиха. Какво е това животно за което са гласували
92
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тези могат да гласуват само приятелите им наркомнчета, но са били в джаза яко и не им е било до пускане на СМС-и.
91
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде догодина ще им пратим едно ударно трио от Азис Икебаната и Елза Парини и ще спечелим. Политкоректност трябва.
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми така е, в Европа, а и не само никой не ни харесва, само ние си се харесваме....*** в Ютюб под клипа и изпълненията и чети истинските коментари на чужденци. От Германия с нула точки например дълго не можеше да се гласува, телефонът странно даваше заето (!), а на СМС не се получаваше отговор с потвърждение, че гласът ти е преброен. Все едно не си гласувал._________Викаш пак световната конспирация препъна умните и красивите.
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
инглиш" говорящи ни навряха в на "дъ док асса"....Ако си чел(а) във форум на нивото на този тук, нищо чудно. Истинските коментари на чужденци (не само англоговорящи) са под песента в Ютюб.
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С второто място на Кипър, еуропата доказа, че не я е еня за правилата. Кражба на интелектуална собственост с "престижното" второ място....Никога не е я еняло. Има още по-нагло. Търси миналогодишната песен на Белгия (Blanche - City Lights) и после Alexe Gaudreault - Eclat. Цялата песен е плагиат от там, и куплетите, и припевът, всичко. Емели де Форест, първо място, плагиат на класика от 70-те. Швеция - победа с плагиат на песен на Германия, преди това класирана около 20-то място.
87
4
 
6
 
! Отговори
Въй преди 5 години
Едно лошо на 50 добри не прави песента лоша, колкото я изкарвате вие. Организирайте си Пирин Фолка и не се занимавайте с неща, които не са ви в компетенцията. Събирайте си Лилитата и Кецовете, заедно с цялата шайка и Златните ви орфеи ви чакат.
86
8
 
5
 
! Отговори
Инглиша преди 5 години
Позачетох се за мненията за нашата песен по "инглиш" форуми и ми идеше сам да се блокирам. Принципно обраните си в изказа "инглиш" говорящи ни навряха в на "дъ док асса".
85
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили боже - тая квачка Екимова докога ще я лансират. Тя е тъпо до безобразие!!! Стана единствонп известна с това, че мъжит й я млатеше ежедневно...
84
1
 
17
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Израелката хълца и прилича на дебелаа китайка от филмчето за Мулан.
83
11
 
10
 
! Отговори
Въй преди 5 години
Като ви гледам негативните коментари и си правя сметката, че тук пишат пенсии, които живеят в соца или неразвити младежи. Песента си беше яка и съвременна. Беше много силна година и 14 не е никак лоша позиция. Видяхме какво стана, когато имахте думата кой да ходи на конкурса- пълен т***к. ПП- много се радвам, че повечето мрежи в които мнението се взема под внимание са на английски и нямате достъп до тях. Като ви направят две забележки за инглиша и почвате да ругаете, докато не ви блокират.
82
4
 
8
 
! Отговори
джо преди 5 години
За съжаление конкурса на "евровизия" заприлича на "Ален мак" Да ме извинят екипите работили по проекта, може би като композиция и други фактори сме се представили добре, но ще запитам: Къде е песента? Българската песен с хубаво звучене с ритъм изпята на БЪЛГАРСКИ , но така ,че без да знаят текста хората да гласуват за нея.Или другия вариант, да чакаме нещо да се случи и както Украйна да пратим една Джалма да вие, после да обясним , че пее за несправедливостта и готово.
81
8
 
3
 
! Отговори
Господ преди 5 години
Не се тревожете третата световна война ще започне от Сащ аз вече гледах Извънземното интервю част 3 в ютюб сивия извънземен каза по средата на този век ще се състои трета световна този който ще стартира войната е въпросният мъж американец който ще бомбардира щатите с атомна бомба и гледи ко става и накрая сивия каза дори да го убиете има още един враг и от там той откачи ама ние знаем че този враг не е човек с самият Сатана. Кой прави правилата дявола това е Евровизия сатаническа.
80
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая антибългарска песен с нищо не можа да мобилизира диаспората ни зад граница да гласува за нея. Освен това променения регламент на Евровизия е такъв, че държавите с емигранти загубиха гласовете си. Израел е азиатска страна каква Евровизия, кви пет лева. Участието на Австралия и Израел е позитивна дискриминация.