"Bones" – добре конструирана и изпята на Евровизия... Но защо сме 14-и?

Важно е как ще се развият тези певци след конкурса
14 май 2018 11:30,
147

България се класира на 14-о място на конкурса "Евровизия" тази година. Според музикалния педагог Етиен Леви най-важното е достойното представяне на българския екип, който тази година е бил изключителен.

"Песента "Bones" е изключително добре конструирана в синхрон с изискванията на "Евровизия", прекрасно пеене, невероятна визия, изключително присъствие - за мен това е важното", каза музикалният педагог пред Bulgaria ON AIR.

Според Леви крайното класиране и на кое точно място се е класирала група Equinox не е толкова важно. Той допълни, че екипът е прекрасен и не трябва да спира до тук.

Още по темата

Ива Екимова пък каза, че сега важното е как ще се развият тези изпълнители и какво ще се случи с тях в бъдеще, защото по думите й не може да става въпрос дали нещо не им е достигнало за класиране по-напред сред изпълнителите.

"Въпросът е да интегрираме етно мотивите, защото те са модерни, да има модерна визия и да е направен качествен продукт, както Equinox. Това е всичко", сподели Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
29
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
По-слаба евровизия никога не съм гледал, а песента-победител е тотален бълвоч. Миналата година португалецът поне звучеше като от старо филмче на Дисни. Тая звучи като преди Коледа....
78
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
слочаеност... не мисла
77
4
 
4
 
! Отговори
Изчеслител преди 5 години
Аз мисля че 14 е двойно число на Исус Христос нали 7 е числото на бог значи 7+7 = 14 значи българите са светци. Те ни избраха на 14 място за да може да се помолим на бог 2 пъти в църквата за да може да спечелим Евровизия следващия път.
76
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми така е, в Европа, а и не само никой не ни харесва, само ние си се харесваме....*** в Ютюб под клипа и изпълненията и чети истинските коментари на чужденци. От Германия с нула точки например дълго не можеше да се гласува, телефонът странно даваше заето (!), а на СМС не се получаваше отговор с потвърждение, че гласът ти е преброен. Все едно не си гласувал.
75
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Етиен Леви..един доста бездарен изпълнител, незнайно защо така силно налаган като музикален педагог.Ако той ни е мерилото и капацитета в музиката...мноого, мнооого лошо.
74
2
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Хубава песен ,но има нещо което не и достига за да стане номер -1.
73
8
 
8
 
! Отговори
ДАА... преди 5 години
СЛУШАХ ПЕСЕНТА НЯКОЛКО ПЪТИ НО ГЛАСЪТ НА ЖАНА СЕ ЧУВАШЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЧУВАХА МОМЧЕТАТА - СЪЖАЛЯВАМ НО ОЩЕ ТОГАВА СИ КАЗАХ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ДЕСЯТКАТА И ТАКА СТАНА - ЖАНА ПЕЕ МНОГО ХУБАВО АКО ПЕСЕНТА БЕШЕ САМО С НЕЯ ЩЕШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ МНОГО ПО ДОБРЕ - КОГАТО ЧУХ ЧЕ ЖАНА ЩЕ СЕ ЯВЯВА НА ЕВРОВИЗИЯ СИ КАЗАХ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СМЕ ПЪРВИ НО.......
72
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боза. Не зная дали останалите конкурентните песни не са били още по-зле, но тази песен с нищо не се отличава от масовото бездарие, така че едва ли има значение на кое място се е класирала. Евровизия, както обикновено.
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами така е, в Европа, а и не само никой не ни харесва, само ние си се харесваме. Европейците още не са разбрали, че сме най-умните и най-красивите по всички земни кълбета. Когато го разберат ще печелим всички конкурси.
70
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре си помечтахте няколко дена.
69
0
 
3
 
! Отговори
праомира преди 5 години
До Зелен комбайнНе гледам, но слушам, още няма сериозни коментарии за евровисията. Каквито и да са те, аз ще си определя кое ми харесва и ще го слушам. Слушам и гледам това, което ми доставя радост, наслада за очите и ушите, другото не гледам и не коментирам, има си специалисти , те да говорят и пишат.
68
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав беше Икебаната: нашата песен е слаба, ама другите са още по-зле!
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не спечелихме просто защото никой не гласува за нас.
66
5
 
18
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Колко албума е продал Етиен Леви през живота си, та си разрешава да дава музикални оценки? Пък за п-р-о-с-т-о-т-о Иве изобщо не ми се коментира.
65
5
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Щото не сме евреи...
64
0
 
2
 
! Отговори
Ко е това обикновен преди 5 години
До 66 Какво означава обикновен човек та ние всички обикновени и необикновени с.рем в кин.фа . И какво от това.
63
5
 
3
 
! Отговори
Щурбел преди 5 години
Да бяхте направили по добра песен ако мацката беше секси с къса поличка и с токченца и дълга косичка + да пее метал и да си мята дългата косичка щяхме да спечелим. А то една *** спечели не мога да повярвам човек. Колкото си по сексапилен на сцената и див ми ти мноо ясно че ще грабнеш наградата бе брааат. Всичко е конкуренция явно че наше не са били толкова секси и песента която са изпяли не им отива на имиджа на визията им.
62
8
 
12
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
Еврейското момиче беше толкова добро, че сцената му беше малка!
61
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Израелците раздадоха шамари,супер песен.
60
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двама талантливи хора от САЩ се скъсаха да повтарят колко са горди, че пеят за България, колко хубави хора живеят в България, как всички сме равни и как ще останат с българските си приятели. Единият е понаучил български. Бяха ГОТИНИ, бяха мили, направиха прекрасно впечатление на интервютата си. Забийте си расистките коментари знаете къде.