The Chemical Brothers празнуват 30 г. на сцената в София

Само на 30 септември билетите ще са с празнична цена
27 сеп 2019 21:20, Петя Славова
6
The Chemical Brothers празнуват 30 г. на сцената в София
Снимка: Арт БГ

Грандиозното аудио-визуално денс шоу на култовото електронно дуо The Chemical Brothers, част от световното им турне "No Geography", което ще връхлети София на 10 октомври в зала Арена Армеец, ще бъде повече от специално.

С него британските музикални легенди ще отбележат своята 30-годишнина от началото на шеметната си кариера, стартирала през далечната 1989 година, когато Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, за да променят съвременната музикална история.

Точно тогава Chemical Ed и Chemical Tom, както стават известни на света впоследствие, поставят основите на една формация, която заедно със светила като Fatboy Slim и The Prodigy очертават облика на цяла една музикална епоха.

Преди зрелищното аудио-визуално пиршество, което ще подарят "химичните братя", на сцената ще се качи британското електронно светило James Holroyd - едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената на Острова и техен дългогодишен подгряващ диджей, който ще нажежи въздуха в Арена Армеец до червено преди "No Geography Tour".

Само на 30 септември 2019 (понеделник), в рамките на празничния Chemical Monday, билетите от всички ценови категории за спектакъла на The Chemical Brothers в София ще могат да бъдат закупени с 20% отстъпка.

Невиждани иновативни визуализации и енергичен безкомпромисен звук, вплетени в едно невероятно аудио-визуално преживяване, ще преживеят всички български фенове на най-култовото електронно дуо в света в софийската Арена Армеец на 10 октомври, от 21.00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5***!AЗИС!
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***! Наркомани!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бих казал, че ги харесвам, но шоуто сигурно ще е много добро. Завиждам на присъстващите, енджой!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
''Hey,Girls Hey,Boys Superstar DJ'S Here we go"
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най - големите !
1
3
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Големи са братята!