Зловещо! Малката Дамла убита по поръчка на майка си?

Садет Муса е в ареста заедно с още петима заподозрени за убийството
100
Зловещо! Малката Дамла убита по поръчка на майка си?
Снимка: Facebook

Майката на 7-годишната Дамла, намерена удушена в дома си в Момчилград, е била задържана заедно с още поне 5-има души, съобщи “24 часа" като се позова на  достоверни източници в полицията.

Садет Муса е заподозряна, но не за смъртта на детето ѝ, а за поръчителство.

Още по темата

Криминалистите обаче са категорични, че това не е единствената версия, по която работят.

Всички арестувани се разпитват, затова и вчера никой от тях нямаше повдигнати обвинения от прокуратурата.

Садет Муса е била арестувана в неделя вечерта. Все още няма повдигнато обвинение и срещу задържаната също в неделя вечер близка приятелка на майката. Тя е отказала да говори въпреки продължилите с часове разпити.

На дълъг разпит е била подложена и майката, която е открила трупа на момиченцето си в неделя сутринта, връщайки се от нощна смяна.

Още днес ДНК материал, иззет от тиксото, а и от други предмети при огледа, щял да бъде даден на Института по криминалистика и криминология (НИКК), или на частна лаборатория.

В Момчилград се появи слух, че в предприятието, където е работила майката на момичето, не е имало нощна смяна в събота срещу неделя. Работещи в завода, който се намира между Момчилград и Кърджали, обаче опровергаха мълвата.

Те потвърдиха, че Садет Муса е била на работа в нощта на престъплението. Полицията дори иззела видеозаписите от камерите на портала, които записвали влизащите и излизащите през външната врата на предприятието.

Жилището в центъра на Момчилград, в което беше открит трупът на Дамла, остава запечатано от полицията.

Входната врата е опасана с полицейска лента и се охранява денонощно от полицай. По нея няма видими следи от проникване чрез взлом. В апартамента се допускат единствено криминалисти. В неделя са извършени няколко огледа, включително и през нощта.

В петък Дамла и майка ѝ ходили на тържество за Нова година в училището на детето. Присъствали твърдят, че двете били в отлично настроение и изглеждали щастливи.

Дамла била любимка на връстниците си. В неделя трябвало да бъде на рожден ден.

“Всички деца непрекъснато питаха къде е Дамла и кога ще дойде. Не знаехме как да им обясним случилото се. Децата играеха, а ние излизахме от заведението, за да си поплачем”, разказаха майки, присъствали на рождения ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 6 години
Така, като впримчат и душите им, ги подчиняват, мачкат и манипулират. Българите, приели насилствено исляма, наричат помаци, защото са помъчени да сторят това. Те говорят български, я знаят, я не някаква диалектна форма на турски, отпреди столетия, а колко ревностни мюсюлмани са, само те си знаят. В сърцата си са християни. Жалко за убитото дете. Питам се как е възможно да убиеш дете - малко, слабо, безпомощно... Мисълта за това не преследва ли убиеца?...
69
1
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 6 години
До 29,, Българските турци" не са потомци на еничари! Българските турци са етнически турци. Еничарите са войници - отвлечени български момченца и превърнати в убийци на собствените си сънародници. Еничарството е едно от най-гадните, отвратителни и брутални действия на османлиите срещу християнските народи. Децата са били затваряни в казарми и обучавани във военно дело. Мозъците им са били промивани да забравят родителите си, кои са, откъде са и какви са. Сменяли са вярата им.
68
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До 20Добре, че не си президент.
67
0
 
0
 
! Отговори
До 70 преди 6 години
Много си ***!***! Достоен за сажаление! Амеба
66
4
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До petarziz Споре теб няма логика , защото няма да го направиш. Но има и друго логика на убиици , която не съвпада с нашата логика на нормалните хора.Така чи всичко е възможно.
65
27
 
7
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
До бг Какъв Исуус Христос те гони пък теб? Това е мит , най голямата лъжа в историята на човечеството.Няма нито едно доказателство че това е истина. Плащеницата от Торино се доказа че е фалшифициране 300г. след Христос и то в Турция.Религиите и комунизма са най голямота зло на човечеството.
64
2
 
4
 
! Отговори
отврат преди 6 години
роми става ли?
63
1
 
3
 
! Отговори
отврат преди 6 години
звездичките ги сложиха за *** сънародници
62
11
 
11
 
! Отговори
отврат преди 6 години
НЯКОЙ ДА ВЯРВА ?!ПАК ПРИКРИВАТ НЕЩО КАТО ПРИ КОСТОВ ИЗКАРАХА МАЙКАТА ЧЕ СИ Е УБИЛА ДЕТЕТО И ДАДОХА ПАРИ НА БАЩАТА ДА ЛЪЖЕ ИНАЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДАШЕСИГУРНО *** ИМА ЗАМЕСЕНИ И НАПРЕЖЕНИЕТО ЩЕ ЕКСПЛОАДИРА ,ЩОТО ТУРЦИТЕ НЯМА ДА СЕДЯТ КАТО НАС И ДА БЛЕЯТ
61
13
 
2
 
! Отговори
Vesela Vasileva преди 6 години
Йехова да дава сили на родителите 😢 ,и ако майката е невина Бог да помогне на Криминалистите.Но най вече и в България да свърше с тая корупция и на човешкият живот дасе гледа за нещо важно той ,живота ние даден от Йехова а кой са хората зада го отнемат.Много мие тъжно като чуя такива тъжни историй но скоро Йехова ще сложи край на тези безпоредици в СветА както пише в Матей 24:14 стих и тази Добра новина за Царството ще бъде проповядвана по целият Свят за свидетелство на всички народи и ще е Рай
60
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкарването на пари в чужбина не означава задължително, семействата да се делят. Ама понеже бачкат нелегално, изкарват малко, живеят скотски по 10 мъже в жилище и ядат консерви, та да пестят, няма мегдан за жените и децата им да живеят с тях. Това е най-трагичното - мизерни желания, ниска култура, купища разбити семейства и животи за дребни пари.
59
4
 
29
 
! Отговори
petarziz преди 6 години
според мен няма никаква логика маиката да е поръчител на собствената си невръстна дъщеря просто това е чудовищно не е възможно
58
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най ужасното нещо е простотията. Има психопати във всеки етнос и всеки народ.
57
0
 
37
 
! Отговори
Сен преди 6 години
Няма по-отвратително същество от човека.Много е тъжно всичко това.
56
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исус Христос е Бог,а не пророк като Мохамед..Няма Бог роден от земна смъртна жена и то от грях.
55
8
 
16
 
! Отговори
бг преди 6 години
До АнонименВсъщност това,което сте коментирали не е истина! Исус Христос е Бог,а не пророк като Мохамед.На Земята е дошъл в човешки образ (пак е Бог),за да изпълни мисията,която е пророкувана за него от пророк Исая,че ще се роди спасител,който даде живота си за изкупване на греховете на всички,които вярваме в Христос.Бог пожертва единородният си син,за да се спасят всички,които вярват в Него!Христос е пътя към вечността!Той е любовта,която мюсулманската вяра няма!
54
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжът й в Белгия, синът й в Турция. Какви са тези семейства? Но този модел е масов? Колко случаи с деца имаше вече? Отиват някъде да изкарват пари, не се събират със семейството си и така е с години. Разбиват се отношенията, децата не са близки с родителите си. Семействата са просто такива на хартия или защото така трябва.
53
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 72Вярваме в един и същи Бог, но сме последователи на различни проповедници - те на Мохамед, а ние на Исус.Изразът "Бог да прости" е пословичен, употребява го всеки християнин, който иска да помене с добро някой покойник, независимо от коя религия е той..
52
4
 
16
 
! Отговори
до 69 преди 6 години
Не знам в случая какво общо имат русофилите в Русия не е премахнато смъртното наказание затова,че у нас ни го наложиха и ако не ти харесва се сърди на демократите и на тези от ЕС.
51
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за детенцето, но мен друго ми е странно-детето е от друга религия, изрази от рода на :бог да го прости! са някак неуместни, тъй като нейния бог не опрощава, а нашият е отречен то нейния! Кой и какво да опрости на детето-на дете какво има да се прощава? Абе въобще, всеки ползва някакви клишета и паразитни фрази ей така, без дасе замисли ...особено пък журналята, които би трябвало да бъдат грамотни, интелигентни, мислещи и с последователна мисъл...