Бежанците са виновни за скока на престъпленията

Изследване за германското правителство намира връзката
3 яну 2018 22:00,
96
Бежанците са виновни за скока на престъпленията
Снимка: архив Reuters

Изследване по поръчка на германското правителство сочи, че притокът на предимно млади мъже мигранти е довел до увеличаване на престъпленията, съпроводени от насилие, предаде Асошиейтед прес.

В проучването, чийто автор е криминологът Кристиан Пфайфер, са използвани данни от северната германска провинция Долна Саксония. Целта му е била да направи оценка на последиците от бежанския приток върху престъпността през 2016 и 2016 г.

Още по темата

Според изследването, което бе публикувано днес, престъпленията с насилие в Долна Саксония са нараснали с 10,4 процента през тези две години - нещо, което се обяснява почти изцяло с наплива на бежанци.

Отбелязва се, че пътуващите сами млади бежанци, които са предимно мъже, е по-вероятно да извършат престъпление, ако сметнат бъдещето си за безнадеждно, както и че повечето от тях са от мюсюлмански страни, "характеризиращи се с мъжка доминация".

Изследването потвърждава необходимостта от по-големи усилия за интеграцията в Германия, коментира говорителка на министерството на семейството, възрастните хора, жените и младежта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
4
 
! Отговори
La France преди 6 години
Средиземноморските жени са най-красивите, а французойките са черешката на тортата - дами в обществото и несравними любовници в леглото! Франция е номер едно! Несравними са френските достижения: история, култура, природа, забележителности, армия, ядрени оръжия, влияние по цял свят, постоянен член в Света за сигурност на ООН. Добри доходи, развита инфраструктура и най-доброто здравеопазване в света! Писатели, учени и философи. В сравнение с Велика Франция, Полша е периферия!Vive la France!
52
0
 
2
 
! Отговори
La France преди 6 години
Vive la France! Най-великата страна!
51
1
 
1
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Полякините са истински красавици за разлика от френските глигани. Източноевропейките са далеч по-морални от разюздените и вечно пияни западнячки. Особенно в католическа Полша, където дори абортите са силно ограничени. Хората там са антикомунисни и са много свестни. Полша е спокойна и красива страна с бели хора и без атентати. А не гето като Франц! Помнете ми думата - след 20г. западняците на талази ще емигрират на Изток!Мюсюлманската тикаща бомба е вече посята в обществата им.
50
1
 
2
 
! Отговори
La France преди 6 години
Vive la France!Най-великата страна и най-великата цивилизация! С недостижими културни достижения, величие, история, традиции, кухня, красота... всичко!
49
1
 
2
 
! Отговори
La France преди 6 години
До PolskaКогато поляците спрът да емигрират масово във Франция, а тълпи от французи тръгнат към Полша, тогава ще ти повярвам, че в ПолскЪ, се живее по-добре ;) Дотогова разсъжденията ти спадат в сферата на свободните съчинения и на фантасмагориите. Полякините са леки жени, а французойките са истински дами и са прекрасни! <3 Да не забравяме, че страната на любовта е Франция!На първо място по брой на туристи в света!Макрон: "Франция се завръща".Свиквайте!Най-великата страна! Vive la France!
48
2
 
1
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Полша НЕ Е бедна и след десетилетие спокойно ще изпревари Франция по доходи. Франция се самоубива в момента с подмяната на населението и на ценностите си. Глобалиста Макрон ще я бастиса. Защо ли в Полша няма атентати? Слава на Полша! Велика страна! Пълна с бели свестни хора и с най-красивите жени! А не глобализирано мулти-култи гето като Франц.
47
2
 
2
 
! Отговори
La France преди 6 години
Полша е бедна и пълна с изостанали постсъветски скотове, пияници, расисти и комплексари. Нормално е никой да не иска да ходи там. Франция е мотор на прогреса и цивилизацията. Всеки иска да е там! Да види Града на светлината Париж или Френската Ривиера! Неслучайно са на първо място по брой на туристи в света.Френските дами са несравними! Vive la France! Най-великата страна!
46
2
 
2
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Не ме разсмивай, жабар. От малцинства не можеш да се разминеш в Париж. Бели хора там вече няма.Полша е прекрасна и велика страна! Там социализъм не вирее! Има само бели хора, а полякините са най-красивите жени на планетата!
45
2
 
2
 
! Отговори
La France преди 6 години
Истинското гето е Полша. Франция е най-великата европейска страна. В сравнение с нейното величие, Полша е джудже.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полша е велика, а Франция е едно гето.
43
3
 
2
 
! Отговори
La France преди 6 години
Франция е велика и вечна и кагато поляците спрът да имигрират там, тогава имате право да говорите. Полша е бедна бивша соц държавица с озлобени и наплашени хора, а Франция е Цивилизация и Величие!
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полша е по-велика, а Франция е едно гето. Най-красивите жени на света. Поляците спасиха Европа срещу монголците, срещу турците, срещу комутистите и нацистите, а сега и срещу ЕС. Слава на братска Полша!
41
5
 
3
 
! Отговори
La France преди 6 години
Франция е по-велика страна от Полша във всяко отношение. Факт. Французите имат славна история, култура, език, кухня, икономика, инфраструктура, градове и села, мощна армия, ядрена енергетика, атомни бомби, отвъдморски територии.. всичко. Не сте в позиция да коментирате Велика сила. Като не ви изнася ЕС - марш към степите.
40
1
 
3
 
! Отговори
чист ариец преди 6 години
По другите сайтове (немски и български)пише, че пак са нападали жени в новогодишната нощ, но тук и дума не намерих. Чудно как се е промъкнало това съобщение, през цензурата на Мамин Прасчо?
39
0
 
4
 
! Отговори
Мария преди 6 години
ИЗРИТАИТЕ ТАЗИ НАПАСТ ОТ КОНТИНЕНТА.ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИНТЕГРИРАНИ. ЩЕ УНИЩОЖАТ С ВЕКОВЕ ГРАДЕНА КУЛТУРА И ИКОНОМИКА. НЕ ПРЕВРЪЩАИТЕ ЕВРОПА В ПРИЕМНИК НА *** ОТ АФРИКА И АЗИЯ.ТЕ НЕ ЩЕ СА ОТ ПОЛЗА НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ДОШЛИ ЗА ЗА ДА ЖИВЕЯТ НА ЧУЖДИ ГРЪБ ТОВА НЕ СА ЕВРОПЕИЦИТЕ КОИТО ТРЪГНАХА ДА ЦИВИЛИЗОВАТ АМЕРИКАК. ТЕ НОСЯТ НАЗАДНИЧИВИ НРАВИ И НЕТЪРПИМОСТ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ТЯХ
38
0
 
5
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Във Франция половината парламент е от араби и черни. Не бих нарекъл страна допуснала такова харакири "велика". По-скоро късогледа и безволева. През ВСВ поляците се бориха спещу нацистите с цената на огромни човешки и материални жертви, докато французойките си даваха доброволно задните части на немците из парижките кабарета. Историята се повтаря. Поляците са войни, французите - колаборационисти.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
36, ти луд ли си бе, поляците са много достоен народ, дал много неща на света. Полша и останалите от Вишеградската група са последните непретопени бели християнски народи, управлявани от мултикулти ***. Полша е велика!
36
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полша е провинция, подобна на България. Велики са Франция, Германия, САЩ. Страни, които водят световния прогрес, а не периферни сатрапии като Русия.
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
29, Полша е велика. Както каза брат Качински: "който е колонизирал света, той да ги праема, храни и пои". Не занимавайте Източна Европа с вашите проблеми, ние си имаме достатъчно. Като влизахме в ЕС никой не каза, че трябва да приемаме терористи и изнасилвачи и да ги разселваме из страните си.
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И въпреки това от 1-ви януари тази година в Германия е вкаран закон, който забранява из социалните медии да се пише против гостите на "Мама". В противен случай или глоба или в затвора. А най-лошото е, че на на нови избори пак тая ненормална ялова крава ще си я изберат.