Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"

Не е споделял за евентуални заплахи, добави той
9 яну 2018 17:15,
147
Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"
Снимка: Архив, Булфото

Убитият Петър Христов не е споделял, че е бил заплашван. Единственото му притеснение е било относно "Наглите", тъй като е спомогнал за тяхното залавяне. Това стана ясно от думите на лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след КСНС при президента.

Още по темата

"Имахме възможност с неговата гражданска позиция да се разкрият тежки криминални престъпления. Ако мотивът на това престъпление е ответна реакция, това не е добър знак за държавата и обществото", коментира Цветанов.

"Не е бил свързан с някакви престъпления, за да можем да бъдем укорими или служителите, които са имали възможност да работят с него. Никога не е споделял за евентуални заплахи. Единствените му притеснения бяха по отношение на "Наглите", когато излезе, че той е подпомогнал разследването", добави той.

Цветанов уточни, че Петър Христов не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат, а симпатизант. Той допълни, че е правил едно единствено дарение за партията, което е декларирано в Сметната палата, но никога не е имал политически амбиции.

Вторият в ГЕРБ настоя, че Петър Христов е достоен човек.

"Именно Петър Христов е човекът, помогнал на семейството на Мануела Горсова. Бил е винаги много ангажиран с великотърновския регион. Уучаствал е в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че ще има отстрел на най-Наглите Суджуци, които душат всичко в окръжните градове, където властват. Например в Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас, където се гепи най-безобразно. Като опраскат още двама, трима, тази партия ще се разпадне. Ще го видите как бягат в странство, а тези които ще останат тук, нема да смеят да си покажат носовете от дупките.
84
3
 
23
 
! Отговори
доносник преди 6 години
Наглите са:1. С прякор ТИКВАТА. Иначе агент "БУДА".2. Вторият нагъл с инициали ЦВ.ЦВ.3. Е един дебел шеф на Царцаратурата.4. Шишко от Дубай-Табак. и други ***.
83
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглият Цвенокио му е широко около врата, но примката се затяга. Гледа като нас.ран.
82
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъко да се притеснява за себе си, защото цялата мръсотия на ГЕРБ я върши той. Особено за купуването на изборите. Всяко нещо има граница, а той и Боцето отдавна са я прехвърлили. Ще има изненади, защото една част от ограбените и унижените ще искат реванш. И не се знае какъв ще бъде, може и със снайпер.
81
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжи ,мажи Цветанов,нали никой не е очаквал да му пратят СМС с заплахи ,макар ,че сега може и такъв факт да изкарат?Факт е обаче ,че жертвата е криел парите на Цветанов и се е гласил да строи Хемус,факт е ,че убийството е държавна поръчка-държавна защото поръчител е или Цветанов или КОЙ?
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той от теб се е страхувал.
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимендали Цвък Ц не е истинският убиец ? ПИТАМ АЗ------------Не, не е.
78
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарю вече всеки един от вас е застрашен. Нито един не е в безопасност. Веселият и безгрижен живот свърши. Сега ще се ослушвате като гърмяни зайци и не си мислете че бронираните ви лимузине ще могат да ви спасят. Това ви го казвам с най добри чувства. Аз съм безпартиен такъв съм се родил немога да се боядисвам в цветовете на дъгата. Не мие в характера боядисването. Щом този "добър" както казваш човек го гръмнаха какво да кажеме за тези дето провеждате геноцид над собственият си народ?
77
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с основание се е притеснявал,и явно не всички от групата са хванати,това престъпление е над капацитета на нашите органи и вероятно ще си остане неразкрито
76
2
 
11
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Какво означава един политик да посочва такава причина за убийството !?!?!?Просто това е показно убийство за сплашване на всеки ,който помага да се разкриват кражбите от всеки род , и тези с отвличания и кражби! Защото всичките водят към този наш ЕЛИТ. Нали не се налага някой да ви казва кои са те!
75
2
 
15
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ВСЯКО ПРИТЕЛСТВО С ЦВЪКИ Е ОПАСНО !!!
74
2
 
25
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Цецо, а ти притесняваш ли се, за животеца си ?
73
2
 
19
 
! Отговори
Мдаааа преди 6 години
Много ясно, че не е свързан с престъпления. Цецо ухото не дружи с хора замесени в престъпления. Вервайте бе ...
72
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пази Боже слепо да прогледне
71
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя и оня от Банкя са истинските убивачи на хора
70
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дали Цвък Ц не е истинският убиец ? ПИТАМ АЗ
69
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
заедно с ЦЦ и ББ са пили и яли и предполагам крали ..
68
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я някой да провери прехвърлял ли е фирми напоследък! А ако не е, в това може да е проблема...Едно време им се пиеше бира, след това им се дояде суджук, сега може пък да са на млечна диета. Никога не знае човек какво ще им се прииска!
67
1
 
34
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Цвък Цвък две изречения не може да каже без нагло да излъже!"Не е бил свързан с някакви престъпления" - "Орлин Тодоров беше записан със СРС-та да казва "шефе" на Петър Христов""не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат" - "През март 2013 г. общинските организации на ГЕРБ във Велико Търново, Свищов и Златарица са издигнали Христов за кандидат за народен представител, но той отказал""не търсеше публичност за това" - статията "Въргала за Хрстов" от днес Цв.Цв. и Христов режат лентички.
66
1
 
24
 
! Отговори
go6o преди 6 години
мафията, която с грижи отгледахте, вече порасна и сама отряза пъпната си връв, политиците услужливо и подадохте ножицата