Агресия в мол: Юмрук в лицето след невинна забележка към дете

Пострадалата се надява нападателката й да бъде заловена
29 яну 2018 19:30,
218


Денят е петък следобед, а мястото - столичен мол. 35-годишната Евгения чака асансьора в един коридорите и изведнъж усеща удар в кръста.

Тогава тя направила забележка към малкото момиченце, което ѝ посегнало. Веднага след това обаче Евгения се сдобива със счупен нос и разцепена вежда.

Евгения предполага, че нападателката ѝ е майка на детето и недоумява причината за тази агресия.

Пострадалата е подала жалба в 6-то РПУ и се надява записите от камерите в МОЛ-а да помогнат за залавянето на нападателката ѝ.

Разказът на пострадалата вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биячката е рускиня. Мястото е е Ринг мол.
136
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СофиянецЗабравяш, че дивите орди са масово по гетата (извинте - крайните квартали) са глупави, следователно нито парите, нито всластта е нещо, до което могат да се докопат. Просто трябва да ги натъпчим в калта, та да си знаят мястото ! Е виж Лондон - Прекрасен пример ! *** е в "околията" а в централните районни, просто не могат, да си позволят да стъпят. Това създава едно благоприятно, за обществото, разделение.
135
12
 
13
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
До Бацката. не разбрах какво руснаци отново те пречат. Нападателката е твоя *** и проста съпруга. детето ти е просто и невъзпитано ,като тебе - бута и блъска хората. пак ли Путин те виновен?
134
3
 
12
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ring mall... то там много умни няма. Така,че е нормално за там : )
133
11
 
30
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
... след падането на режима дивите орди се заселиха неконтролируемо в столицата, което е и главната причина за подобни инциденти. Смесицата на различни култури води до такъв краен ефект. За съжаление не може да се направи нищо. Късно е. Дивите орди ще изместят местните остатъци на култура и възпитание, доколкото все още ги има. Огромната маса културни хора вече отстъпиха в посока западните държави, и оставиха града на собствената му съдба, която както виждаме не е много радостна.
132
63
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Като я гледам колко е устата, кой знае какво е казала на детето за да провокира агресия у майката. 100% не и е чиста работата.
131
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родните русооофили....са съгласни...да бъсем бити и мачкани от руснаците. Те ибиччат Русия повече от България.
130
3
 
38
 
! Отговори
жеко преди 6 години
в русия такива ги наричат Яжмать това е нарицателно за жени които си мислят че щом са родили и всички са им длъжни с нещо и трябва да бъдат пропускани навсякъде а те от своя страна не зачитат нито социалните норми а даже и нарушават закони под предлог че е за добро на тяхната рожба, в русия ги мразят напишете яжмать в гугл или ютуб ще видите колко клипове ще излязат и четете коментарите на руснаците че всички ги мразят, за съжаление доказвате че сме проста нация като слагате всички под общ знам
129
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 153 преди 6 години
То и ти си виновен/на за неграмотността си.
128
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква забележка е направила незнам ама според мен детето е било право .
127
7
 
17
 
! Отговори
ъ преди 6 години
До Анонименне зная дали си наясно но в Украина се иска специално разрешение да имаш кола. Русия е залята с Украински гаст-арбайтерии второ, те и Турците като идат в Европа разправят че са Българи, а като се върнат в България стават отново Турци - и с Украинците е така - твоите Американски приятели и гащите им отмъкнаха
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как да не са руснаци като колите им са с московска регистрация? На слънчака е пълно с тях.
125
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поредната руска дивaщина. Идват тука и се изживяват на шефове, супер противни са ми вече. Санкции за тия докато не пyкне и последния руснак.
124
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е ясно - децата повтарят това което виждат около тях. Майката е изявено агресивна натура, явно родителите на детето си посягат и/или хора около него си посягат постоянно и то ПОВТАРЯ техните действия без да разбира какво прави.
123
9
 
21
 
! Отговори
Манипулатор преди 6 години
Няма правосъдие,трябва саморазправа.Аз на нейно място бих хванал детето и бих почнал да му бия шамари.За да накажеш този,който заслужава,трябва да атакуваш нещо,което му е мило и да го заболи,да е шокиран.Хората не си дават сметка за това.Недейте с добро хора.Светът е такъв,че те атакуват само ако видят,че си слаб и няма да им отвърнеш.Отвърнете им.Ако са по-силни от вас,атакувайте друго,което им е скъпо.Тогава ще разберат,че с вас не трябва да си имат работа
122
10
 
13
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Открай време повтарям - полуруснаците са огромният проблем на България. Те ни мразят от яд, че не са 100% руснаци.
121
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всекидневие в диспансера "българия"! Мол-тепих!
120
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам думи за това ,какво бъдеще ни очаква
119
1
 
26
 
! Отговори
ЕДИН преди 6 години
КРАЯТ НА ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ СЕ ВИЖДА, ДАМИ И ГОСПОДА !!!
118
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите знаят до каква степен децата им са склонни да проявяват агресия. Ако посягат да удрят и да ритат, не трябва да ги влачат по моловеВ случая, майката е не само просташки агресивна, но и безотговорна. Затова трябва непременно да се издири, по записите на камерите да се види какво точно се е случило и който е виновен, да си получи наказанието с лихвите!