Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента

Двамата ще вдигнат сватба при това
Обновена: 28 апр 2018 12:42 | 28 апр 2018 12:32, Елка Василева
380
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: архив, Булфото

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише "24 часа".

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев,  медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Още по темата

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
6
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 6 години
До До гошуЩо? много си е добър даже. Вчера какво "камъче" ми даде, не е истина. Ама ти не знаеш какво е "камъче", извинявай, забравих :))))))
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти като Митьо Пищова бройките ги нямаш за нищо... :)
94
10
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 6 години
До 215Айде като ще си го мерим, да ди го мерим. Моя инструмент не е много голям, само 18 санта, ама съм бил с над 150 простиtуtки. До там броях, после ми стана безинтересно. А по любов не знам колко са, защото не водя статистика, ама са много. Имам два брака, с два развода, сега съм сам и си перкам, щото съм балък с много пари и съм на 40 години. Млад, свеж и елегантен:)))) А вие си седете под полите на жените си и си мислете, че живеете, ха-ха-ха, яко брат :))))))))))))))))))))))
93
1
 
4
 
! Отговори
До 215 преди 6 години
Ти да не си ми светил, та да знаеш с колко жени съм бил? И щом се съобразяваш с хорското мнение надали си бил с друга, освен с жена ти.И не съм казал, че размера няма значение, а че много голям както и много малък е негатив.Изразът"Голям го вади, ама мек не е случаен".
92
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Плевнелиев! Стои зад думите си, а не като онова мекотело дето 20 години влачи любовницата и накрая съпартийците му решиха насила от кумова срама да го оженят.
91
1
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 6 години
До 212Извинявай, ама ти ли си "Народа"? Мен брои ли ме? Не бе, за един приятел питам, ама и аз имам лична карта от Република България
90
5
 
5
 
! Отговори
До 210 преди 6 години
Имам жена ,син ,дъщеря и внук.Със сигурност съм бил с повече жени от теб и със сигурност знам ,че освен знания ,да се свърши добре каквато и да е работа си трябва и инструмент.Тия приказки от типа" размера няма значение" ги разправят за собствено успокоение мъжете с малки такива. Повярвай на човек ,който е наблюдавал изражението на жените когато видят и хванат нещо голямо
89
1
 
9
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 6 години
Да им е живо и здраво!!!
88
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!Супер са и ме кефят.
87
9
 
6
 
! Отговори
Альоша преди 6 години
Хайде да си ходите в русия.........Тук никой не иска да чуе за Вас......
86
7
 
20
 
! Отговори
ГНЯВ преди 6 години
Сватбата им щяла дя струва 1 милион От къде са парите ? Той беше президент 5 години ,з- министър - и все на заплата . Преди това от труда на строителите от Гоце ДЕЛЧЕВ купи 5 къщи На фона на беднотията на този народ да хвърляш милиони за трета сватба , още повече , че имаш 3 деца , едно от които е в гроба ми се види престъпно и вулгарно
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На едни камъне вече беше написано ... 500 000 000 стигат.
84
2
 
5
 
! Отговори
До 190 преди 6 години
Ако можеш да им осигуриш добър живот защо да нямаш много деца?Мел Гибсън и Еди Мърфи имат по 9 деца.И аз да бях милионер щях поне 5 деца да направя. Ама засега имам две, но мисля и за трето.
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А името дали са измислили вече? :)
82
13
 
5
 
! Отговори
До 161 преди 6 години
Първо-Плевнелиев не е на 60,а на 52-53.Спокойно може да мине и за 47-48.Визуално разликата му с Банана е десетина години,Не е нещо фрапантно.Второ-от поста ти прозира една злоба и завист.То е нормално като се има предвид,че живееш в панелка,нагъваш кремвирши с майонеза и караш на ръчна
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много смешно, този се държи, като да е престолонаследникът на Британската корона!Абе, живей си живота на обикновен гражданин на страната, която постоянно предаваше, и не оповестявай на всеослушание любовните си, брачни и размножителни намерения! Още малко бюлетин ще има за теб и пухкавата кифличка. Някои тук пишуващи се впечатляват от това, че правел деца!Значи е трудно за тях, затова са и впечатлени! Роско е младо момче.На колко години бе Чарли Чаплин, като правеше дъщерички?А у нас на Кавказе
80
11
 
1
 
! Отговори
До 179 преди 6 години
Хахата.Гроздето е кисело.Както казах като съм се женил съм избирал и не съм взел някоя, която ще ми изневери. А тя естествено предполага, че имам любовници ама не й пука особено, щото не съм някой льльо да си оставя жената и децата, а само правя секс и дотам.
79
1
 
13
 
! Отговори
До 179 преди 6 години
Можеш да си сигурен ,че жена ти също го прави.Може да не е по същото време докато ти се правиш на сваляч по баровете но възможности колкото искаш има други.И не си мисли ,че тя не знае какво правиш.Напротив ,знае и ти го връща тъпкано
78
2
 
5
 
! Отговори
До 174 преди 6 години
Викаш еволюцията свърши, няма нужда вече да се възпроизвеждаме?!! И ако няма следващи поколения, кои ще потребява и развива науката и културата?!! Май за теб еволюцията още не е приключила, "умнико" :))))
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
175 Виж, ти и нормалните, като ви е толкова хубав живота, защо все искате да го натяквате на всички останали, как било правилно, кое било правилно ? Ок, добре, ти си си прав за себе си. Ама недей ми разказва, какво било правилно за мен и как трябвалод а принадлежа към твоята вяра в правовия живот.