Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"

Пострадалото 22-годишно момиче е с тежка травма и се бори за живота си
3 юни 2018 12:35,
160
Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"
Снимка: Булфото

Пострадалото при стрелбата в Слънчев бряг 22-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Снощи ѝ е извършена спешна операция и е настанена в отделението по реанимация.

Според очевидка на кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов младото момичето е било простреляно до автомобила на жертвата.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.

Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.

По-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан извършителят при опит да напусне страната на ГКПП Лесово и разясни, че най-вероятно става дума за убийство от ревност и неизяснени лични отношения.

Според "24 часа" задържаният за убийството на Коста Николов - Михаил Стоянов е работил за бивш шеф на общинския съвет в Несебър. По неофициална информация 37-годишният Стоянов е бил личен шофьор и охрана на бившия шеф на местния парламент Благой Филипов.

От известно време стрелецът работил във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет "Макаров". Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ.

Запознати разкриха, че мъжът е родом от Ямбол, но от години живеел в Бургас. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния "Макаров", открит в автомобила на задържания мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
25
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Случая намирисва на натурална, биологична регулация на ***.
90
3
 
25
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Егати бизнесмена, добре, че са го утрепали.
89
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига веке улавщини.
88
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на момчето! Но има още мноооооооого за трепане! Коmyнетата са виновни, че не ликвидираха още повече ***!
87
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Snorkyе няма само в София да идват? Дайте и вие едно рамо.
86
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симона Toдорова я има във фейса, Kosta Nikolov е в приятелите й. Крокозъбел. Бръчки около cypaтя, патешки джykи. А да знаете какви класически промискуитетни самки има в приятелите й....
85
1
 
36
 
! Отговори
Крети преди 5 години
Тия мъже полудяха ли за това девойче тип к....мелачка да се избият, поне наистина да бе мадама от класа а то .....
84
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щур човек-има толкова фини начини за отмъщение !
83
22
 
11
 
! Отговори
ген. Иван Колев преди 5 години
Кавалеристи , Бог ми е свидетел ,че съм благодарен на Русия задето ни освободи !Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа ?!Ще ги бием и прогоним като всеки враг ,който пречи за обединението на България !
82
19
 
7
 
! Отговори
ген. Иван Колев преди 5 години
Кавалеристи , Бог ми е свидетел ,че съм на Русия задето ни освободи !Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа ?!Ще ги бием и прогоним като всеки враг ,който пречи за обединението на България !
81
1
 
37
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
До Чист ариецИ дъртийо Коста има профил, приятел й е. А баща й видя ли го, ловна дружинка и натръшкани 10 глигана и един вълк. Брат и прави перки на 12 години - каквито родителите, такива и децата Хич не ми е жал, за такива само дебелио.
80
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Стела 37Това с личните моменти пък какво трябва да значи :))) Че си станала приятелка на всичките гангстери едновременни ли? Не мисля, че схащам поуката от жалката ти история, как мутрите натирили скромното ти гадже...демек, скромните гаджета не струват, хванете си мутра :)))
79
0
 
25
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Единия от Нова Загора, другите двама от Дряново. Идват тука за да вършат престъпления.
78
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изберете охранителя за премиер.
77
17
 
13
 
! Отговори
Динко 55 преди 5 години
Аз не съм S класа, кофражист съм, но ще ви кажа, че причината момичетата да тръпнат истински по мен и наборите не са само парите! Просто младите са мухлювци, а ние сме деца на социалистическа България!
76
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютна кифла с напомпани джуки ранената,която сигурно игла с конец не е хващала през живота си.
75
14
 
14
 
! Отговори
Добричката епопея преди 5 години
1916 г. руските " братушки " вероломно нападат България защото българите искат да се обединят ,а това не е в интерес на руските " братушки " ! Балчик е сринат със земята , руските "братушки " унищожават Балчик и убиват голям брой невинни българи в това число и малки дечица , въпреки международните спогодби в които е било писано да не се убиват мирни хора !Специално в битката наречена Добричката епопея , скъсаме братушките от бой ! Донските казаци започнаха да бягат обзети от паника и хаос
74
1
 
34
 
! Отговори
Чист ариец преди 5 години
на 1 март 2016, селфи във ФБ как симпатично момиче се вози в рейс.на 31 май 2018 - някакъв плашещ крокозъбелБоже, тези деца съсипват лицата и телата си
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво
72
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влиза във джипа да разкопчае ципа ... НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ЖУРНАЛИСТКИТЕ НА БОЙКО ! А това момче на 37 години къде е тръгнало да се хаби и гърми два герберо паразита ... Ей тва женките яко мътят главите на младежите .. щом е избрала да я лашка някаквъв разплут герберски му.тръо ... ЗНАЧИ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !