Владимир Пелов застрелян с три куршума – два в крака, един в лицето!

Избягалият затворник е бил от около месец край Ботевград
Обновена: 6 юни 2018 10:17 | 6 юни 2018 10:15, Красимир Ангелов
114

Снимка: Булфото

Застреляният снощи при престрелка в Ботевград избягал затворник Владимир Пелов е поразен от 3 куршума, стана ясно на брифинг в Съдебната палата, даден от директора на ОД МВР-София област Георги Григоров и ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Още по темата

Пелов е с три наранявания - едното в лицето, другите две в десния крак – в бедрото и дясна подбедрица.

Кървавият инцидент стана снощи малко преди полунощ в Ботевград.

Другият мъж, участвал в стрелбата, е криминално проявеният Марио Панчев. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние с две наранявания в тялото, като състоянието му не позволява разпит в момента.

По информация на шефа на ОД на МВР-София Пелов е бил от около месец на територията на Ботевград и е бил с променен външен вид.

"Имаше брада, която досега не е носил. Беше със суитшърт с качулка, над качулката с шапка. Просто външно изглеждаше съвсем различно", обясни Наталия Николова.

"Няма как да получим информация в какъв външен вид се намира укриващ се", добави тя.

До настоящия момент е извършен един оглед на местопроизшествието, разпитани са 7 свидетеля, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

По време на огледа са намерени три оръжия - 3 пистолета. Един в тревната площ, един на земята до трупа, и един в чантичка, която беше на кръста на Владимир Пелов", обясни Наталия Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тц, тц... Иванчева ако си беше пуснала брада нямаше да я хванат. Барем да беше с качулка можеше да се утърве.
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ли си забравил пистолета в тревата.
60
2
 
30
 
! Отговори
Импресарио преди 5 години
Драги зрители, гледахте най-новия номер на цирк "България"! След зрелищната патаклама на арената излязоха клоуните, преоблечени като служители на МВР, за да развеселят публиката. Най-много се смяха децата! И врабците под шапитото!
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да исипят една бутилка белина на мястото с кръвта от престъпниците
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Издръжката на затворниците е много скъпа, така че сега си спестихме милиони.
57
1
 
23
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Почти като в Нови Искър - пито платено!Само без куче!Пък и кво им се сърдите на полицаите?Пелов - вероломно си е пуснал брада ... можеби даже пълна!И качулка...и шапка отгоре - как да го познаят?
56
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Ето какво няма да направят пишман следователите , прокурори и т. н.Няма да проверят за отпечатъци и трите пистолета, няма да проверят за отпечатъци патроните и гилзите от трите пистолета. Няма да обявят, че е имало и трети човек вероятно. Който е стрелял по МП. Като е крими защо не е в затвора не, че нямаше да избяга като ВП. При две попадения в кракът със сигурност няма да има сили да вади пистолет освен ако не е бил в ръката ме предварително.
55
1
 
18
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
Българското правосъдие хваща бандитите, когато те сами паднат пред тях! Има още около 500 такива с излязла присъда, с които можеби се разминаваме всеки ден и МВР, чака сами да се предадат
54
0
 
24
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Кучетата по улиците ще са в пъти по полезно от цялото МВР. Като се събрахте 200 000 тлъстака толкова ли неможахте да съберете 1 мозъчна клетка общо помежду ви и да кажете на щъкащите тлъстаци да проверяват всички съмнително облечени хора? Да беше избягал в друга държава разбирам, ама това е на 65км. от София. Тия от МВР да не са разширявали периметъра на издирване с по 1см на ден от затвора? Да не са го търсили в баничарниците около затвора?Това не е излагация, а направо жалка пародия на полиция
53
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво свърши МВР при специализираната акция баш в Ботевград? Много шум за местене между крачолите и накрая 1 бандит застрелял друг такъв. За какво ни е тогава МВР? За какво се плащат над 1 млрд лв годишно?
52
0
 
25
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Ако в цялата система на МВР е останал поне един тлъстак с поне един гръбначен прешлен то трябва да си подаде оставката ведната. Цялото МВР трябва да бъде незабавно съкратено и заличено, всички сегашни служители да им бъде забранено да работят държавна работа и да не им се признава трудовия стаж!!! ЕДНА ЧИСТАЧКА ИЗЛЕЗЕ В ПЪТИ ПО ЧИТАВА И ПОЛЕЗНА ОТ ЦЕЛИЯ ВИ МИЛИОНО БЮДЖЕТЕН ПАРАЗИТЕН БАРДАК!!! За какво взимате заплати като 1 човек неможе да намерите в град с 20 000 град. Да е Ню Йорк разбирам ама
51
0
 
16
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Може да е любовна драма не се знае!
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка боклуцииииии
49
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо оставка на ГЕРБ, защото елиминираха поредният убиец-садист ли ?
48
2
 
9
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Грозогрухтела Цвъчка Цвачева няма ли да си подаде оставката вече? Или Бай Тиква още не е измислил и за нея ново министерство като за Свинетка Крадлова? Аре бе тиква измисли нещо от рода на министерство на тролите и други *** и сложи това недоразомение на биологията там и сложете чистачката от затвора за министърка на правосъдието. И без това жената свърши повече работа от целия раздут щат на тлъстото МВР. Една чистачка е в пъти по кадърна от 200 000 полицая, прокурора, инспектора и тн.
47
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С брада, качулка и шапка над качулката. Въобще не се набивал на очи!
46
0
 
33
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
И сега какво излиза?От колко време го търсят под дърво и камък пък той от 1 месец си живее спокойно в Ботевград. Сигурно на ден се разминава с по 20 тлъстака от МВР които поради сменените дрехи неможели да го познаят. Е то ако е така защо си прави труда да бяга от затвора? Да беше си сложил едни очила и те сами щяха да го пуснат защото щяха да го мислят за друг човек. Егати цирка егати пропадналия държавен апарат. От началото на годината през ден публичен разстрел, а още няма и 1 оставка!
45
1
 
19
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
ОСТАВКА! Не на страха, не на Гербавите мутри!
44
0
 
8
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!! преди 5 години
А сега да избяга от гроба, да видим как ще стане
43
1
 
26
 
! Отговори
Чук и Гек преди 5 години
Като гледам снимките на милиционерите от Ботевград, те не могат хванат пеперуда, камоли Пелов.