Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!

Дарина променила отношението си към него и това било тормоз
417
Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!
Снимка: Facebook

"Дарина спря да ми вика "мило". Това е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска.

Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София.

Още по темата

26-годишният Викторио Александров, който уби майката на детето си в столичния картал "Надежда" бил подал жалба за психически тормоз в срещу нея в петък миналата седмица, пише "24 часа".

Тя го била напуснала в четвъртък, а на следващия ден той се оплакал от нея, съобщи шефът на СДВР Ивайло Иванов, който съобщи подробности около зловещото убийство.

Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира.

Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък.

Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.

Засега сигналът не е докладван в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
2
 
8
 
! Отговори
до 288 преди 5 години
Да бъдеш в детеродна възраст и да бъдеш готов за родител не е правопропорционално. Едно време баби, дядовци и лели са помагали на младите да отглеждат децата си. Днес те чатят наравно с внуците си в социалните мрежи и повечето изглеждат като децата си - и визуално и по "горен етаж". Какво можем да очакваме от майка и дъщеря, които приличат на сестрите Кардашиян, а детето го няма никъде на "селфито"?
267
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че си създал нов живот, не те прави по-добър човек!Нито жените, нито мъжете стават по-добри, защото имаме деца внезапно и рязко...То и путбулите и змиите се размножават.Човекът е човек, защото е емоционално и интелектуално по-висш в развитието си...Но дали?!Същества, които издигат на пиедестал пари, айфони, силикони и връзки и далаверки, едва ли са много изкласили в еволюцията.Просто тръгнахме надолу по стълбицата, задминаваме скоро и животните по бездушие, май, май..
266
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 282 Браво! Много добре казано!
265
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво се мисли по въпроса за едни каки, дето се чудят от кой да смъкнат пари, като използват бременоости и деца?Не казвам, че случая е такъв, защото няма инфо за това.Нпо тоя да будаляса толкова... Някой после ще каже ли защо?
264
2
 
4
 
! Отговори
до 279 преди 5 години
Разрешителните за оръжия са нож с 2 остриета. Право да упражняват професия, в която оръжието е законен атрибут и Право на носене на оръжие на граждани за самозащита Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се получава след поне 3 теста за психическа стабилност и издържливост.
263
1
 
11
 
! Отговори
Като цяло преди 5 години
Някой чел ли е жалбата? Тук се посочват само някакви незначителни детайли и сума ти народ скача да ги обсъжда. Нещо по същество?
262
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес цял ден пускат снимки на младото семейство от Фейса...До това води кухият, празен живот на новите поколения - тагваме се колко много се обичаме, сватби, раждания, всичко вече е на показ, за пред хората сме най-щастливите на света, завиждайте ни, ***...А вкъщи - едни незрели, комплексирани хора и от двата пола, които се бият, изневеряват и си мислят, че живеят, а всъщност сме се превърнали в скотове.Моралът започва където свършват силиконът, надутите джуки, фотошопа и айфоните!
261
3
 
11
 
! Отговори
Аврамова преди 5 години
Жалко за детенцето, наистина. Колкото до жената, не е добре, че се е стигнало дотам, но трябва да се замислим имат ли бащите шанс, следвайки законовата процедура, да спечелят правото да отглеждат децата си? Има такъв огромен дефицит на справедливост и планина от дискриминиращи стереотипи.
260
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милото явно е било и лабилно.
259
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да не вземат отношение по сигнала му,че не му казвала мило,макар че нормалното за казване от нейна страна е мили,а мило за детето,че да не му приберат пистолета под отчет,законен,но охраняващите по фирми не ги приемат с предварително закупени пистолети със сертификат и регистрация,разрешение за собствена охраняваща дейност независима да където го наемат,автономен,възможно по часово в зависимост какви оферти се предлагат-приемат на пазарен принцип по обекти,субекти и да ходи постоянно с оръжие.
258
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дарина Министерска има някаква странна прилика с Елена ГИЛБЪРТ, от сериалът "Дневниците на Вампира" изиграна от Нина Тодоров. ВиКторио пък е двойник на Стефан направо. Някой Деймън, изглеждащ като Иън Сомърхолдър ще да е замесен в сагата. Много зачестиха криминалните случаи с името "Виктори". Това не може да е случайност, защото СЛУЧАЙНОСТИ НЯМА.
257
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знаете ли за съма ти кухи ***, които раждат деца от всякакви и после искат пари от много "бащи"? И все още си мислят, че "номера" минава :))))
256
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До В дълбочинаВ широчина е същото. Няма значение дали е баща или майка, трябва при сигнал ПРАВИЛНО да се оценяват нещата. Но няма ресурс за това.
255
7
 
4
 
! Отговори
В дълбочина преди 5 години
Нещо трябва да се промени в абсурдната система, дискриминираща бащите. Когато е предварително ясно, че е отнета възможността на бащите да отглеждат децата си, когато хората са в отчаяние, не е чудно да прибягнат и до крайни мерки.За да се преборим с нещо, трябва да го разберем.
254
2
 
15
 
! Отговори
Какво е това 26г БЕБ преди 5 години
Направо ми се повръща! Абе ВИТОРИО, какато съм на 80г. да ми плаща някой, няма да те гледам! Ами еазвеждали сме се, мъже и жени, някои- по 3-4 пъти( вж.Л. Живкова). И ИМАМЕ САМОЧУСТВИЕ.Работим, усъвърщенстваме се, срещаме по визити с бивши съпруги и съпрузи, държим се ЦИВИЛИЗОВАНО, защото светът НЕ СВЪРШВА с един от двама ни! Освен това ОБЩИТЕ ДЕЦА трябва да знаят, че човек може и да се е развел, но да УВАЖАВА бившия съпруг или съпруга.Светът и хората са въпрос на КУЛТУРА.В ограниченото ТИ мозъ
253
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как се дават разрешителни, ама май както няма хора за нищо и държавата ни ще почне да се управлява от психари
252
2
 
10
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
Айде сега милиционерите, които са му дали разрешително за оръжие на тоя психо.пат да лежат с него в панделата
251
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До минчоЗа това става дума де.Кой му даде на тоя психар оръжие? Може би някой от Психото, завършил с пищови :)))
250
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 5 години
Типично българско семейство, отгледано с мутренско-чалгарските ценности на милата ни татковина.
249
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че психотестовете за притежаване на оръжие трябва да бъдат усъвършенствани.Няма как един кадърен психолог да не може да хване един изперкал тип като тоя и да не му се даде възможност да ползва оръжие.