Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Подлагал младата жена на тормоз, забранявал й да се вижда с близки
2 ное 2018 09:30,
154
Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Психически тормоз, забрани за виждане с приятелки, деспотско отношение. Това е търпяла 23-годишната Дарина от Викторио Александров, който уби нея, а по-късно и детето им.

"От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщенето на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили", заяви Таня Найденова, леля на младата жена.

Още по темата

"Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят", допълни тя.

"Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-вече психически, чупеше всичко около нея", допълни Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

"Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо", категорична беше тя.

"Докато е бил в "Пирогов", обслужващият персонал каза, че докато гледал всички репортажи, просто е бил доволен, че е станал звезда", подчерта Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше категорична: "Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
0
 
! Отговори
Йоко преди 5 години
Защо няма рокерчета в неговата махала мамито ви бай Ганьовска да ебааа *** долни знаете на кого да се отваряте а инак сте мишки
136
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В СЦЗ бай Ставри и компания ще му спретнат едно хубаво моминско парти, за "Добре дошъл".
135
4
 
2
 
! Отговори
Аамет Манафа преди 5 години
Деспотско или деспотично?А?
134
3
 
6
 
! Отговори
Che преди 5 години
И до кога ще го показвате този?!? Нито е първият нито последният луд или какъвто искате го наричайте!! Това ли трябва да се набива постоянно на хората?!? Бррадари, виктлррио, чллалага...
133
3
 
28
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
До Привет от Германия:Прав си, че се прави на луд - не помнел убийствата и алабала. Ама помни много добре какво кога как му била казала бившата му приятелка. Мда, повярвах ти, че не помниш! Под патология имам предвид, че се радва на известноста! А не на какво се прави.
132
2
 
29
 
! Отговори
GG преди 5 години
на този каквото и да му направят -- малко ще му е, много малко
131
2
 
23
 
! Отговори
тони преди 5 години
Ама голямо голо парти ще спретнат на тази Виктория в Централния !!
130
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо чудно , да го пуснат домашен арест..Не помнел , глупости , как си спомня преди убийството , а точно тогава когато извършва гнусното си престъпление , не помни..
129
2
 
17
 
! Отговори
GG преди 5 години
ако някой наистина иска да се самоубие - защо би изстрелял куршума по допирателната права над челото си? все пак това е "човек", който има разрешително за оръжие, а не някой, който за пръв път хваща пистолет
128
1
 
12
 
! Отговори
До 132 преди 5 години
Полиция за ако някой хване някого в изневяра, има в Саудитска Арабия, а ако някакви се бият, има и обикновена полиция. Нито женските полови хормони причиняват бой, нито хормонален дисбаланс. Никога не съм чувал транссексуални да бият някого, чувал съм тях да ги бият. Нито в ИК (Какво според теб е това?), нито другаде не се говори за освобождаване на никакви групи от законови отговорности. Какви са тези височайши глу.пости под статия за хетеросексуален психопат, застрелял жена си и детето си?
127
1
 
29
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До GhostВие разбирате ли какво е в главата му единствено - че е звезда?!?Нямам думи! Това е крайна форма на патология!....................Няма никаква патология ! Прави се на луд ! Аз когато бях в института /пандиза/ имах един съкилийник който лаеше като куче ,мяукаше като котка опитваше се да се прави на луд , но номерът му не мина !
126
17
 
4
 
! Отговори
ЧЕСТИТА ЛУДНИЦА преди 5 години
до 124 Кой ще спре гей двойка в бой когато единият хване другият в изневяра? Кой ще разтърве натъпкания с тестостерон-блокери, заедно с женски полови хормони - естроген и прогестерон (мъж преминаващ в жена) който бие човек на гише ,спирка или магазин заради хормоналния дисбаланс и чести промени в настроението? В ИК сеговори за търпимост и освобождение от отговорност над такива групи, тъй като са полово и сексуално малцинство! БГЗакони срещу насилие имаме- не се спазват е проблема !
125
3
 
15
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Вие разбирате ли какво е в главата му единствено - че е звезда?!?Нямам думи! Това е крайна форма на патология!
124
3
 
32
 
! Отговори
ДО 116 преди 5 години
Абе ти се рядко ***, бе човек!!! Я пак обясни защо една жена трябва да се подчинява на един мъж?! Ти това къде в природата си го видял?! А в конкретния случай се вижда, че момичето е било умно, красиво, талантливо и амбциозно, за разлика от този елементарен, ***, първичен гьон! Е, я сега кажи защо този, който носи иска да се развива трабва да се подчинява на някой, който само търси да са осигури едно живуркане?!?
123
3
 
22
 
! Отговори
nina преди 5 години
"..ако имаше закони,че жената за всичко трябва да се подчинява на мъжа.." с такова изречение точно авторът на коментар #116 е за психолог.Неравенство в половете има регламентирано в Корана,един мъж като толкова иска да бъде по-високо от жена си със закон-самолета и към Сауди,Иран или Турция,че е по-близо.
122
0
 
7
 
! Отговори
niki преди 5 години
До 127 (as)Ето още един неграмотен 'патре0т', който идея си няма за какво става въпрос, но пък коментира смело.
121
9
 
3
 
! Отговори
as преди 5 години
До nikiабе я се разкарай с тоя истанбул бе, ако те сърби отзад отскочи до там ще те начешат.
120
1
 
21
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Това момче дали си има представа какво го очаква в затвора? За жалост имам някой друг приятел в затвора и те са ми разправяли какво става с такива страхливци/педофили/убийци на деца. Не искам да влизам в подробности, но нека да кажем, че от сега се карат кой да е първи на опашката.
119
1
 
29
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Опитва се да се изкара невменяем , уж се е опитал да се самоубие ! Човек когато иска да се гръмне в главата винаги може да улучи главата си от 5 сантиметра разстояние ! !
118
21
 
19
 
! Отговори
niki преди 5 години
Истанбулската конвенция главно се отнася точно за предотвратяването на такива престъпление. Българинът обаче е *** и се хвана за *** думичката в тая конвенция, а не смисълово за какво точно е закона. Айде сега сърбайте попарата на неграмотността си.