Началникът на КАТ- Казанлък се е самоубил!?

Близо до трупа имало пачки с пари. Има ли корупция?
Обновена: 14 дек 2018 18:59 | 14 дек 2018 17:00,
81
Началникът на КАТ- Казанлък се е самоубил!?
pixabay

Началникът на КАТ-Казанлък се е самоубил с един изстрел в слепоочието със служебния си пистолет.

Това каза пред журналисти окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов във връзка с намереното тяло на началника на КАТ – Казанлък Тодор Николов.

Намерено е оръжието на самоубийството. В момента изваждат тялото на мъжа от "Мерцедес"-а му.

Още по темата

Припомняме, че Николов бе в неизвестност от сряда следобед. Следите му се изгубиха в 16 часа на 12 декември, когато последно е говорено с него.

На около 30-40 метра от простреляното тяло на Николов са открити 4-5 пачки с пари с различен номинал между 20 и 100 лева, както и револвер в кожен кобур, най-вероятно незаконен и кутийки с боеприпаси за него.

Според директора на ОД на МВР в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев смъртта е настъпила около 38 часа преди тялото да бъде открито, тоест малко след като катаджията е бил обявен за издирване в сряда. Разследващите тепърва ще преброят колко са откритите пари, но най-вероятно те са по-малко от 10 хил. лева и ще установяват дали има връзка между тях и мъртвия.

На този етап не се изключва и вероятността парите да са във връзка с някаква корупционна практика в КАТ-Казанлък, макар че до момента не са подавани сигнали за подобни нарушения, съобщи "24 часа".

Тодор Николов е в системата на КАТ от 2005 г. Постъпва като офицер, от две години и половина е началник на сектора в Казанлък. Всички го описват като изключително съвестен и добър човек.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
52
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
И един съвет от мен:Дори да имате някакво заболяване не го споделяйте публично, защото това ще е най-доброто "доказателство" за вашето бъдещо "самоубийство" ...
15
3
 
48
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Самоубил се ?Добре, ама близките му, съселяните му и негов колега казаха, че по никакъв начин не е променял поведението си. Дори тези, които са общували буквално в последния час преди изчезването му твърдят, че е бил спокоен и е изпълнявал служебните си задължения.Как така изведнъж решава да се самоубие ?И това с болното сърце също е много съмнително.Ако всеки с някаква болест се гръмваше, то половин България да я няма.Много странен случай. Един от многото напоследък ...
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Parvo ubit sega pak se samoubil
13
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е бил само един куршум станал е и е казал още 2-3 ще пробвам.
12
1
 
38
 
! Отговори
Зоро преди 5 години
Бог да го прости човека, мъка за близките пир и гуляй за Здравната Каса и НОИ, дето са го ДОИЛИ дълги години и сега с тези пари и на такива , като него държавната администрация ще получи бонуси. БЕДНИ РАБОТЕЩИ В РОБСКИ- ***, които е един обран бустан от тези , които са били 30 години в управлението. ФЕОДАЛИЗЪМ
11
18
 
31
 
! Отговори
Видял и препатил преди 5 години
Айде пак конспирации, че са го самоубили. Някой ще тръгне да се занимава с живота на някакво катаджийче, шефче в Казанлък, който е господин Никой и от него нищо не зависи.Кой знае как е психясал - в тая система са нерви, напрежение, стрес, чудесии. Сега им наложиха отгоре и минимум брой глоби в месеца да налагат. Ако не хващаш нарушители си пред уволнение. *** долна робска служба.
10
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е за вярване Кръстникът е пролял сълза в Брюксел.
9
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ви казах, че в системата на МВР изперкват и 80% са самозабравили се психопати. Който не става за нищо друго става полицай. И когато дадеш на тия психопати власт и оръжие става страшно.
8
4
 
54
 
! Отговори
Ало Ваньо преди 5 години
И катаджията имал проблеми със сърцето, като Мишо Бирата.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Глок или с Макаров се е гръмнал? Това на снимката мяза на Глок.
6
2
 
29
 
! Отговори
fake news преди 5 години
бърже, да претърсят местните дедки.. да не би някой клептоман като този в пловдив да го прибрал.. пистолета де.а и кучето. този имал ли е куче? няма значение. ще намерим и куче!човека е бил болен от сърце, и вместо да се лекува и живее още 20-30-40 години както милиард хора по света с подобни проблеми, той решил да се гръмне че то това като ниво 5 рак направо билопоста ми е кристално чист и лесен за разбиране. направо все едно говорител на мвр го е писал. кой знае, може и това да съм
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Вие питате или ни казвате?Има нещо доста гнило в цялата работа. Дали не е осигурявал трасе на откритите автомати,защото тази партида далеч не е единствената?Дали е бил лично замесен?Има доста въпросителни ,но Гешев и компания ще заметат случая както обикновено за да покажат на ЕП как бързо разкриват престъпленията.
4
0
 
46
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Нали търсеха оръжието ? Самоубил се е и после го е скрил....
3
4
 
36
 
! Отговори
жалко преди 5 години
Който няма пари за лечение предпочита най-лесният начин за да не е в тежест на близките си !!
2
2
 
37
 
! Отговори
Евлампий преди 5 години
Да почива в мир!
1
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска класика. Поредният самоубит!