Тефтерче и 10 бона открити край трупа на шефа на КАТ-Казанлък

Прокуратурата: Основната версия е склоняване към самоубийство
15 дек 2018 14:20, Анисия Иванова
69
Тефтерче и 10 бона открити край трупа на шефа на КАТ-Казанлък
Архив: Булфото

И тефтер е открит край трупа на началника на "Пътна полиция" в Казанлък Тодор Николов. Тепърва ще се установява съдържанието му, стана ясно от изявление на районния прокурор на Казанлък Таня Димитрова след повторен оглед на местопроизшестието, съобщава БТА.

Тефтерът се е намирал до разпръснати в пачки близо 10 000 лева, незаконен револвер в калъф и кутии с боеприпаси на брега на крайпътния канал.

Още по темата

По думите й това е доказателство за наличието на корупционни практики, въпреки че в прокуратурата не са постъпвали данни за корупционни практики в "Пътна полиция" в Казанлък.

След близо две денонощия издирване Николов беше намерен в личния си автомобил с огнестрелна рана в слепоочието и служебния пистолет "Макаров" в ръката си на пътя между селата Бузовград и Горно Черковище, близо до стената на язовир "Копринка".

Трупът е бил заключен в колата, и в нея е намерен само един от трите мобилни телефона. Другите два телефона и днес не бяха открити.

Новината за трагичната развръзка е от 13.00 часа, вчера. Назначени са различни експертизи, които да установят причината за фаталния край на полицая. Основната версия, по която работи разследването, е склоняване към самоубийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
15
 
! Отговори
Само убиец преди 5 години
Значи.Ако реша да се самоубивам ,изтегляне си всичките 700лв. Заплата.Напълвам всички кухненски ножове сатъри и въжета за простиране,защото нямам пистолет или картечница.Отивам в някое дере и се беся с въжето от простира.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЩерюАко комунистите са готвели атентат с/у Б.Б., бъди сигурен, че опечалените щяха вече да хапват житце. Нямаше да се много! И престанете с тези игьотии за готвен преврат - тъъъпо, наивно, инфантилно! И внася разделение в нацията! Всъщност, това е целта на поръчителите...
22
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то има ли некорумпиран милиционер?
21
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, много тайствено стана сборището на Русофили за смяна на модела на язовир Копринка !Този КАТаджия дали не е бил Мулето за оръжието, което наскоро откриха в същия район около Арсенал?
20
4
 
33
 
! Отговори
fake news преди 5 години
какво означава "незаконен револвер" относно служител на МВР? това е оксиморон според закона.
19
26
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Възможно е това убийство да има връзка с откритите наскоро големи запаси от оръжия и боеприпаси, изнесени от завод "Арсенал". Ако комунистите са готвели атентат с/у Б.Б. и тази им операция е била надушена, и разкрита - бушончето е било пожертвано, за да се потулят по- големите замесени комунисти.
18
9
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Анисийче, пропуснала си да уточниш дали става реч за съкровищни или за приватизационни бонове.И какво ни интересува нас, нормалните хора, смъртта на един виден член на гей общността?
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е било нещо заради мъжка чест може би има любов замесена...Застрелял се е до трупът има разхвърляни доста пари и друг пистолет но,в чанта.Интересна загадка.Склоняване към самоубийство си е пактът на ООН за миграцията.Как всички били длъжни да осигуряват пари,храна,жилища и безплатно здравеопазване на цяла Африка.
16
1
 
45
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Сега ще сменим тефтерчето с-халваджийско такова - и ще кажем последно сбогом - Алелуя-БГ е държавата която НЕ СИ ИМА МАФИЯ-аМАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!ЧНГ дами и господа от работническото населени-съжалявам виВ БГ може да живеят само богатите престъпници (депутати банкери висши полицаи и магистрати - бели алчни престилки и бели бизнес якички нямащи дори 5 щатни работника и пътна и строителна техника псевдо хотелиери и псевдобизнесмени близки на псевдокметове и общинари -ПАРОДИЯТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА!
15
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тая сЛобода и ДемоНИкрация какви чудесии върши. Този дето му е определил срещата за да му даде мангизите го е самообил. Интересното е защо 10 000 лева пистолета и телефона са на местопрестъплението. Някой ги е подплашил и не са имали време да ги приберат. И да вярваш на служител на закона ли. Че то такива няма. Всички са вързани по един или друг начин с подземният свят. Мангизи се правят само когато се правят далавери. С честен труд се стига само до гробищата и до клошарството.
14
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това си е класическо самоубийство с усложняването вината обстоятелства !!!
13
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това тефтерче ще го покрият, както тефтерчето на един гербераст Златанов му беше името. Тефтерчето изчезна тогава от колата на някакво "вещо лице".
12
0
 
28
 
! Отговори
банда мвр преди 5 години
Да корупцията склонява към "самоубийство"полицаите започнаха да се убиват за да не излезе истината....
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Склоняване към самоубийство е - примерно - когато Чепига и Мишков отидат да гледат на коя катедрала наблизо и ти вземеш точно тогава се напръскаш с Новичък !
10
0
 
38
 
! Отговори
гошо тъпото преди 5 години
до сега четях за склоняване към проституция сега вече имаме към самоубийство
9
2
 
40
 
! Отговори
Лошо преди 5 години
Що ни правят на луди,този е корумпиран бандит полицай и вместо да се изчистят от мръсните полицай МВР пуска абсурдни версии.
8
1
 
47
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Сметай...щом разнася 10 к със себе си, колко ли има покрити по мазета и тавани. Ми тия що не кажат кво пише в тевтера, ко има да му се изследва. И дете може да прочете сигурно. Или се готвят да изчезне тефтерчето, историята помни подобни " случки"
7
2
 
51
 
! Отговори
чистка трябва преди 5 години
Пари,тефтери,незаконно оръжие все едно става дума за бандит а не зя полицай,всички знаем истината полицията е тежко корумпирана и работи с бандитите.
6
2
 
37
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
Не са му излезли сметките явно.
5
0
 
40
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Корупцията е впита в държавата ни! Веднъж подадеш ли й се....няма отърване! Вършете си работата с желание, независимо, че не всеки път правдата възтържествува,....вие господа, които работите в службите за опазване на обществения ред, олицетворявате законността, колкото и да я няма в България!