Джебчийката Събка вече е на свобода

26-годишната крадла пробва да обере китайски туристи
121
Джебчийката Събка вече е на свобода
Снимка: Facebook/ Галина Александрова

Джебчийката, която пробва да обере китайски туристи във Велико Търново, които в крайна сметка я задържаха - вече е на свобода.

26-годишната Събка от Самоводене напусна районното днес по обед.

Още по темата

Преди да стане известна като джебчийката, арестувана от китайци, Събка е била известна и на полицията – още като дете, когато прохождала в занаята.

"След проверката установихме, че лицето не е осъждано за умишлено престъпление, но тя е известна на полицията още като малолетна, т.е. ненавършила 14 години. Тогава е проверявана за извършени подобни такива престъпления", съобщи Христо Христов, зам.-директор на ОД на МВР – Велико Търново, цитиран от bTV.

Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки

"Те просто бяха като смазана машина. Споделих, защото искам българите да видят как се действа в такива ситуации. Те действаха като един. Вероятно всички от тях имаха, познаваха, китайските бойни изкуства", разказа очевидецът Галина Александрова, която засне цялата история.

Джебчийката Събка в ареста, чака я съд

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
5
 
! Отговори
роб на влаЗта преди 4 години
Закриване на МВР и съдебната власт.В началото ще стане малко хаос и ще се образуват групи с тяхни правила.Ще се надигнат хора в тъмното и ще оправят правилата в рамките на допустимото .И всичко ще си продължи по старому но....без да храним с милиярди за нищо не ставащи служители и нищо не правещи .Кражбите ще станат 0%защото....страх лозе пази...
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има световно не знам на кой да заложа ,на Събка,Елена Поптодорова или на Цеко все са шампиони
85
0
 
1
 
! Отговори
НЕСРАВНИМО Е преди 4 години
До до86ТВОЯТА ИОНЧЕВА ИЗОБЩО НЕ Я СРАВНЯВАЙ СЪС СЪБКА;КЪДЕ ДА БЕШЕ ИОНЧЕВА НА СЪБКИНОТО НИВО.
84
1
 
1
 
! Отговори
ПОКАЖЕТЕ преди 4 години
ГОЛЯМ ПРОПУСК:ПОНЕ ЕДНА СНИМКА НА СЪБКА ДА БЯХТЕ ПОСТАВИЛИТАКИВА КАТО СЪБКА СТРУВАТ СКЪПО-ОБУЧЕНИЕТО Е ДЪЛГО И ТРУДНОМНОГО КАНДИДАТИ ЗА ЖЕНЕНЕ ЩЕ ИМА-А ВИЕ ДОРИ ЕДНА СНИМКА НЕ ПОМЕСТИХТЕ ЗА ДА Я ОГЛЕДАМЕПРОФЕСИЯТА Е ТРУДНА-ПОВЕЧЕ ОТ НИВО "ДОКТОРАТ"
83
0
 
6
 
! Отговори
ВИНОВНИ ИМА преди 4 години
ВИНОВНА Е СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМААКО БЕШЕ ВЪВЕЛА "ШЕРИАТА" НА СЪБКА ЩЕХА ОЩЕ НА 14 ДА И ОТРЕЖАТ РЪЦЕТЕ И СЕГА НЯМАШЕ ДА КРАДЕ БРАТЯТА КИТАЙЦИ
82
12
 
1
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
А жълтите мамуни упражнили насилие върху български гражданин и задържали го против волята му, що не са в кауша ?!?
81
1
 
5
 
! Отговори
до86 преди 4 години
Ей,полудяхте в омразата към Йончева!Дори не искате и да чуете,ЧЕ ТЕЗИ КЪЩИ СА НА СВЕКЪРА И.Тя дори не епознавала съпруга си,когато ги е построил.Ако има нещо нередно,вината не е нейна,ама нали ви плащат да плюете!
80
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Активист на БКПтакава е тя! - активна комунистка!
79
0
 
11
 
! Отговори
Симеонов преди 4 години
ЗАКОНИТЕ са ни такива и не могат да бъдат по-строги. ЕС и САЩ ги искат такива и тук да е беззаконно гето.Това го пише,човек който не е стъпвал в Германия или САЩ.По немските улици и по американските непрекъснато движат униформени полицаи и полицейски коли.Камерите са навсякъде и само се опитай да направиш някаква простотия.Хващат те на минутата и санкцията е болезнена.Правят ти досие и то е до живот.У нас законите не са толкова лоши,просто полицията,прокуратурата и съда са корумпирани михлюзи
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето добрият пример - всички българи на възраст от 8 до 80 години на курс по карате, жиу-жицу и др. бойни изкуства за самоотбрана! Всички семейства на съвместни тренинги за колективна самоотбрана при групово нападение от роми, за които работа е да крадат!Естиствено, че Събка ще я пуснат. Тя не е окраднала нищо, горката и това да се опиташ и да не го направиш не е престъпление.Сега община Велико Търново трябва да разлепи снимки на Събка, като опасна джебчийка по всички хотели и места за туристи
77
0
 
22
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
В България е пълно със Събки и Събчовци. Всички са познати на полицията...и какво от това.Славата ни се носи по света като крадци и мошеници...Грозна картинка сме. Когато ни кажат истината в очите ставаме много докачливи.Има държави където неможеш да обясниш какво означава откраднаха ми колата и не се лъже...ама как да го знае и разбере това *** Балкански...В България къде са камерите по населените места и защо не се инсталират..явно не искаме да следим и контролираме престъпленията...
76
1
 
14
 
! Отговори
Може би преди 4 години
Дойде ми друга идея! Събка е от контраразузнаването! Пуснали са я да окраде на китайците свръхсекретните схеми за космическо оръжие.Те като претекст ,че са туристи са дошли у нас да се свържат с заирската мафия,за да й продадат скиците и схемите,но Събка като доблестен контраразузнавач се е опитала под формата на дребна джебчийска кражба да окраде и свръхсекретните документи.Па може и да е успяла,а задържането й да е "комуфлаж". Събка-една достойна българка-контраразузнавач!Долу ръцете от Събка!
75
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 4 години
Не ви е виновен съдията. ЗАКОНИТЕ са ни такива и не могат да бъдат по-строги. ЕС и САЩ ги искат такива и тук да е беззаконно гето. Май не вдява българчето че като търпи това си плаща магистралата и метрото.
74
1
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
За изборите са я пуснали ! Нали трябва да гласува за хунтата Суджук !!! Слава! Слава! Слава!!!
73
4
 
11
 
! Отговори
Събка-ЕВРОДЕПУТАТ! преди 4 години
Такива като Събка ни трябват за евродепутат! Хем знаем,че краде,ама поне за ден я хващат.Верно-пускат я,ама нали я хващат! А то кво- знаем че крадат,ама даже хич и не ги хващат поне за ден! СЪБКА-ЕВРОДЕПУТАТ! Достойна българка,работлива,всеки ден с труд и бой си вади парите! С какво Е.Йончева напр.е по-добра от Събка- че тя окраде милиони,нейната партия-милиарди,къщи за гости си направи.А Събка-краде колкото да има за хляб и кисело мляко! Така че- по-добрия избор е -СЪБКА! СЪБКА-ЕВРОДЕПУТАТ!
72
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СъбкаЯ провери в селото на Събка за коя трибуквена партия печели? Виж протоколите на ЦИК в интернет. После заблуждавай. Аз на митинг на ГЕРБ хора с тен не съм забелязал. Иначе съм си запазил снимки от митинга на Орлов мост с целувката между Станишев и Местан. Цели фамилии. Но не от тези дето нямат нужда от интеграция.
71
2
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
На никой от власт имащите слушащи нарежданията от Брюксел ,че ромите в тази държава трябва да живеят като царе и никой да не ги закача не им пука за имиджа на страната. Това че тези китайци ще ни разгласят в милиардна държава и няма да видим инвестиции от тях също не им пука.Събка вече трябва да внимава на хора с източни бойни умения да не посяга. Професия джебчийка ,закарат я една вечер в ареста та я и нахранят и на заран си я пуснат по живо и по здраво. В Китай такава без ръце ще остане.
70
0
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Да живее Великата червена независима съдебна система.
69
5
 
5
 
! Отговори
урааа преди 4 години
Събка ПРЕЗИДЕНТ. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ!!!
68
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този случай нагледно илюстрира липсата на държава. Уж сме на първите места по брой полицаи на глава от населението, а в цяло Търново имало двама полицаи, че не можели да дойдат за 20 мин. Туристи залавят престъпник наготово, а съда го пуска след часове. Яво трябва за всяко дело да се събира една тълпа пред съда, че да вземат поне от кумова срама да свършат най-после някаква работа освен прибиране на рушвети.